RYANAIR - 7

• 81 654
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
djan, бих заложила на по-дълъг престой между полетите.
Може и да не закъснеят, но ако ...

# 286
2 часа мисля, че са достатъчни, на мен не са ми закъснявали

# 287
Здравейте! Отдавна ви чета, но не намирам отговор на моите въпроси. Затова ще си позволя да ги задам директно, макар и за някой да бъдат в категорията "Тъпи". Скоро ще трябва да купя вече билети, но полета ми е с прекачване. И двата полета ще са на Райън. Виждам от сайта им, че всъщност ще трябва да купя два отделни билета, а не един общ както е при други превозвачи. И от това произтичат моите въпроси. Колко време според вас е добре да си оставя между двата полета? Често тук споменавате, че Райън закъсняват. Доколкото разбирам, ако закъснея за втория полет, това ще си бъде за моя сметка и никой няма да ме конпенсира за това. Та се чудя дали ще са ми достатъчни 2.30-3 часа Или да заложа на по-дълъг престой?
Минимум 2 часа, което не е никак много време. Три или четири часа според мен е ОК и няма да се притеснявате дали ще закъснее първият полет. Разбира се зависи и от това дали трябва да се сменя терминал/летище.

# 288
Не трябва да се сменя летища, но за терминалите още не съм погледнала. Добре че ме подсетихте!

# 289

На мен пък ми е интересна цената на сандвичите на летище София. Laughing (на борда я знам)
Понеже хората усилено приготвят вкъщи.

8.50 лв. за сандвич във фолио, гаден, като от супермаркет. Кафе: 4.50 лв. Също е гадно. Още не мога да преживея шока как пих капучино за 1.30 евро на Чампино, на фона на това безумие на Т2.

# 290

На мен пък ми е интересна цената на сандвичите на летище София. Laughing (на борда я знам)

8.50 лв. за сандвич във фолио, гаден, като от супермаркет. Кафе: 4.50 лв. Също е гадно. Още не мога да преживея шока как пих капучино за 1.30 евро на Чампино, на фона на това безумие на Т2.

Добре де, толкова ли не може да издържи човек 3 часа без да пие капучино или да яде сандвич?

# 291
  • на Мелмак
На летището сандвича е от 7 до 10 лв.
В самолета децата ядоха лазаня беше 6 евро. Едното я хареса, другото не.

# 292

Добре де, толкова ли не може да издържи човек 3 часа без да пие капучино или да яде сандвич?

И аз това мислех да попитам.  Shocked Винаги до сега съм гледал да ми е сутрешен до обеден полета, не спя цяла вечер и не се храня, на борда си купувам 1 вода и заспивам като бебе... Тъкмо минат 2:30ч и се събуждам в София(или в Кьолн)... Пътуването на пълен стомах на мен не ми харесва... Не стига, че винаги сяда до мен някой много пълен господин и отстрани алкохолик, ами и да съм се нахранил по български...

Някой ще ми отговори ли на въпроса, който зададох? А именно - има ли я тази опция, като резервирам места да резервивам и съседното, за определена цена, и никой да не сяда на него?

# 293
  • на Мелмак
Мисля, че и билет ще му трябва на мястото.
Относно храненето, аз не мога да ям преди и по време на полет, но децата един път ядат, един не.
Купих си парфюм на Версаче от Райан - много ми харесва, а цената му още повече.  Grinning

# 294
Мисля, че и билет ще му трябва на мястото.
Относно храненето, аз не мога да ям преди и по време на полет, но децата един път ядат, един не.
Купих си парфюм на Версаче от Райан - много ми харесва, а цената му още повече.  Grinning
м
Колко е?

# 295
Някой ще ми отговори ли на въпроса, който зададох? А именно - има ли я тази опция, като резервирам места да резервивам и съседното, за определена цена, и никой да не сяда на него?
Тази опция е налична при купуване на два билета, като на втория се въвежда за име EXTRA, а за фамилия COMFORT SEAT.

# 296
  • Плевен
Здравейте! Райън днес имат намаление на полети до 30 юни.
Аз за моята Барселона се чудя като са по около 50Е дали да взимам или да чакам още да паднат  newsm78

# 297
Някакви съвети за местата в самолета, например ред 11 или 12 вляво добре ли са, ако искам до прозорец ?

# 298
  • София
Здравейте! Райън днес имат намаление на полети до 30 юни.
Аз за моята Барселона се чудя като са по около 50Е дали да взимам или да чакам още да паднат  newsm78

Какви са цените с намалението и за кои дестинации....постоянно следя за промо, но нещо не откривам такова за Испания - Кастелон, Барселона.

# 299
Не е лошо да имате предвид, че дюти фрийто на Т2 София, е като магазин през комунизма празен, цигари нямаха поне до преди 3 дни, проблема с цигарите според персонала на Т2 е от седмици.

Общи условия

Активация на акаунт