RYANAIR - 7

• 81 626
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Нещо имам проблем с логването на профила ми.
При вас как е?

# 331
  • София
Sorry website is unavailable due to scheduled maintenance....

Това ми изписва.

# 332
Sorry website is unavailable due to scheduled maintenance....

Това ми изписва.
Ами точно на предната страница Bradley Cooper писа:
ВАЖНО
от фейсбук
Ryanair
1 hr ·
Our website and mobile app will close for 8 hours for a systems upgrade, from 18:30hrs (UK time) on Wednesday 22nd March, until 02:30hrs (UK time) on Thursday 23rd March, and our online check-in service will not be available during this period. Ryanair urged all customers travelling on Wednesday and Thursday to check-in online for their flight on Tuesday, 21st March, before the above web closure takes place. New bookings or changes to existing flights will not be possible during this web closure.

# 333
  • София
Galettta , отговорих на въпроса на Алиска в поста над моя.

# 334
Galettta , отговорих на въпроса на Алиска в поста над моя.
Grinning Ясно. Аз реших, че и двете се чудите защо. Здраве да е.
Да му мисли този, който ще се чекира. Много неприятно ще е изненадан.

# 335
Здравейте,имам възможност да си избера място в самолета,бихте ли ми казали кои места са за предпочитане?И още нещо-от кой терминал в Мадрид тръгва самолета /за София/? bouquet
Средните не бяха хубави, които са до аварийните изходи, а 33 са до тоалетните. На борда номер 13 липсва . Често остават свободни места и може ако толкова не ви харесва да се преместите. Хубавите са до прозореца, ако пътувате през деня може да гледате.

И аз съм го чел това, че 13 ред липсва в самолетите, но винаги, когато съм се сещал да проверя това изрично, е имало 13-ти ред.

# 336
Здравейте
Малко не е по темата питането ми, но ми казаха, че имало някакъв сайт, където се предлагали евтини квартири по света. Crazy Мечта ми е да отидем до Лондон и то сега с тез евтини билети, но знаете, че най-голямото перо са разходите по хотел....а нямаме такива познати при които да отседнем....Някой дали знае нещо по въпроса? newsm78

# 337
Здравейте
Малко не е по темата питането ми, но ми казаха, че имало някакъв сайт, където се предлагали евтини квартири по света. Crazy Мечта ми е да отидем до Лондон и то сега с тез евтини билети, но знаете, че най-голямото перо са разходите по хотел....а нямаме такива познати при които да отседнем....Някой дали знае нещо по въпроса? newsm78
https://www.airbnb.com/
http://www.wimdu.com/
https://www.amoma.com/
За airbnb има тема тук.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 15:36 от Galettta

# 338
(Airbnb по мои наблюдения не са особено евтини, освен ако не спите на нечий диван в кухнята   Mr. Green )

Раян днес имат промо цени, който иска да разгледа

# 339
Няма как да разгледаме - нали имат профилактика на сайта.
После, ако останат места.

# 340
Bradley Cooper нещо се гъбарка с нас.  Mr. Green
Местата ще са същите- все пак никой няма да има достъп до сайта.
5€ имаше до Атина, Брюксел и Бирмингам.

# 341
Сори, видях промото във фейсбук и да кажа  Mr. Green

# 342
Здравейте
Пробвай и с homeaway.co.uk

# 343
Bradley Cooper нещо се гъбарка с нас.  Mr. Green
Местата ще са същите- все пак никой няма да има достъп до сайта.
5€ имаше до Атина, Брюксел и Бирмингам.
  А до Бирмингам за кои дати ги видяхте тези билети по 5 евро?

# 344
А до Бирмингам за кои дати ги видяхте тези билети по 5 евро?
По спомен бяха за м. май.

Общи условия

Активация на акаунт