RYANAIR - 7

• 81 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Semmerzake, Белгия
Благодаря  Simple Smile bouquet

# 406
  • pomorie
Направо са го обърнали на пазар,през целия полет до Рим,нещо се продаваше.Първо храна,после напитки,после парфюми,след тях стреч карти...

# 407
  • Плевен
Ами те това казваха в едно интервю, че след време ще могат да си позволят да пускат полети на нулеви цени, защото ще печелят достатъчно от търговска дейност....

Я кажете, ако някои следи - преди четох, че през нощта, сутрин рано де, пускали по-евтини цени. Някой засичал ли е такова нещо?

# 408
Я кажете, ако някои следи - преди четох, че през нощта, сутрин рано де, пускали по-евтини цени. Някой засичал ли е такова нещо?
Аз по нощите съм засичала и съответно възползвала няколко пъти. Simple Smile На сутринта цените вече бяха други. Или по- скоро "нощните" билети вече бяха купени.

# 409
Направо са го обърнали на пазар,през целия полет до Рим,нещо се продаваше.Първо храна,после напитки,после парфюми,след тях стреч карти...
О да, мен това ме побърква, много ми е неприятно.

# 410
О да, мен това ме побърква, много ми е неприятно.
Защо, ако за нас е скъпо за чужденците цените са нормални и доста купуват. Последния път пътувах към 18 часа време за вечеря и дори не им стигна храната. Водата 3 паунда, бях яла дюнер и бързах да се кача, че и от летището не можах да взема и 5 паунда да бяха искали щях да си взема.

# 411
Бордната продажба е необходима, за да съществуват лоу кост полетите, не е трудно да се игнорира, слагате си слушалките, отваряте книга или списание и готово  Crazy
ПП Публикували са във фейсбук, човек спечелил 1000 евро от лотарията  Mr. Green

# 412

Не точно, но зареждат към полунощ тяхно време новите цени и до сутринта може най-евтините да са се изкупили. Това същото важи и за Уиз - промоциите почват полунощ централноевропейско време.

# 413
  • pomorie
Сега купихме малко паста,брускети,ще ми направят ли проблем с ръчния багаж?Всичко си е опаковано и запечатано. Когато пътувахме на сам ни питаха само дали носим течности.Хвана ме яд,че преди това изхвърлих всички сандвичи....

# 414
Сега купихме малко паста,брускети,ще ми направят ли проблем с ръчния багаж?Всичко си е опаковано и запечатано. Когато пътувахме на сам ни питаха само дали носим течности.Хвана ме яд,че преди това изхвърлих всички сандвичи....

Никакъв проблем. Носенето на храна е позволено.

# 415

Защо да ви правят проблем?

# 416
  • Русе
Няма проблем с опакованите сухи храни. Майка ми днес ми донесе овесени ядки, ориз, шоколадчета и бисквитки Peace

# 417
Здравейте, някой може ли да ми обясни как да стигна от летище Станстед до Бейзингсток. Пътувам с полета в 12:10. Двама възрастни сме и дете на 14 години. Като на блондинка  newsm78 Grinning

# 418
Здравейте, някой може ли да ми обясни как да стигна от летище Станстед до Бейзингсток. Пътувам с полета в 12:10. Двама възрастни сме и дете на 14 години. Като на блондинка  newsm78 Grinning

Разгледай възможностите за трансфер, който можеш да резервираш на сайта на Райънеър. https://airporttransfers.ryanair.com/en/ Според мен вариантът е с трансфер до някъде и от там с влак до въпросния град.

# 419
Rumi1969, преди 2 години ходихме от Лондон до  Бейзингсток. С влак е по-скъпо, но по-бързо, ние решихме с автобус. От летището, но кацнахме на Лутън, си взехме автобус до централна автогара - тя се намира в центъра на Лондон. От там отново си взехме автобус до Бейзингсток, беше удобно, доста на често са автобусите.

Общи условия

Активация на акаунт