RYANAIR - 7

• 81 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

Според мен на последните редове е малко по тясно, но може и да греша, хубавото обаче е, че почти винаги 32 ред е свободен и може да се преместите, ако искате
Не мисля, че са проблем хората наредени на опашка за тоалетната  Mr. Green

# 436
  • pomorie
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

Картинката е взета от Seatguru, където потребителите пишат мнения за местата. Червено означава лошо, защо точно - трябва да се види на самия сайт. Иначе всеки си има собствена представакoe e добро и кое лошо.
Вчера се върнахме от Рим,с майка ми бяхме и в двете посоки на 33 А и 33 В.До сега винаги са ми се падали места около средата на самолета,сега бяха на последния ред- полета си е полет,за мен нямаше разлика.За два- три часа няма значение според мен,виж за дългите полети е друго нещо.

# 437
За два- три часа няма значение според мен,виж за дългите полети е друго нещо.

Абсолютно е така, не знам какво всеки се тръшка за местата, все едно са на кино или на концерт   Mr. Green

# 438
Никога местата не са ми били проблем. Но и след 18 ред не съм била. Полетът е кратък, нядявам се всичко да е прекрасно както винаги.

# 439
Чекирането за връщане към България, ако нямам купени места, а престоят ми е 5 дни как всъщност се прави? Трябва само електронно да го направя в чужбина от 4 дни до 2 часа преди полета и да покажа бордната карта от телефона си ли? За отиване ще принтирам хартиена, но за връщането не ми е ясно. Ако се връщам на 24 -ти, може ли на 20-ти да принтирам борд.карта. Тези 4 дни как се броят?

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 13:15 от kristinia

# 440
Чекирането за връщане към България, ако нямам купени места, а престоят ми е 5 дни как всъщност се прави? Трябва само електронно да го направя в чужбина от 4 дни до 2 часа преди полета и да покажа бордната карта от телефона си ли? За отиване ще принтирам хартиена, но за връщането не ми е ясно. Ако се връщам на 24 -ти, може ли на 20-ти да принтирам борд.карта. Тези 4 дни как се броят?
Здравейте,

Пробвайте през мобилното приложение ако имате смартфон. Ако не - трябва да намерите компютър, принтер и интернет.

# 441
  • Русе
С мобилното приложение, няма проблем. Иначе дъщеря ми си я беше разпечатала за всеки случай в някакъв копирен център в Англия срещу 2паунда

# 442
  • Пазарджик
Здравейте. Може Ли малко помощ?В петък пътувам за Лондон, днес исках да се чекирам ,но видях че имам правописна грешка при резервацията вместо Mariya   съм записана Maryia. / Не се чекирах заради грешката./Дали това ще се окаже проблем? Ако да-как мога да оправя грешката и ще ми струва ли това нещо?Не знам дали е от значение,че са минали повече от 24  часа отнаправата на  резервацията.Моля за съвет и помощ. Знам,че много пъти е обсъждано това,но нямам време и възможност да се върна да чета назад.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 19:11 от maria1986

# 443
Здравейте. Може Ли малко помощ?В петък пътувам за Лондон, днес исках да се чекирам ,но видях че имам правописна грешка при резервацията вместо Mariya   съм записана Mariya. / Не се чекирах заради грешката./Дали това ще се окаже проблем? Ако да-как мога да оправя грешката и ще ми струва ли това нещо?Не знам дали е от значение,че са минали повече от 24  часа отнаправата на  резервацията.Моля за съвет и помощ. Знам,че много пъти е обсъждано това,но нямам време и възможност да се върна да чета назад.
Имаш 2 варианта - пиши им в чата и ще ти оправят грешката, иначе мисля че и така можеш да пътуваш, не е проблем. Но за твое спокойствие препоръчвам да им пишеш, ще го оправят безплатно. Лек полет!

# 444
  • Пазарджик
Здравейте. Може Ли малко помощ?В петък пътувам за Лондон, днес исках да се чекирам ,но видях че имам правописна грешка при резервацията вместо Mariya   съм записана Mariya. / Не се чекирах заради грешката./Дали това ще се окаже проблем? Ако да-как мога да оправя грешката и ще ми струва ли това нещо?Не знам дали е от значение,че са минали повече от 24  часа отнаправата на  резервацията.Моля за съвет и помощ. Знам,че много пъти е обсъждано това,но нямам време и възможност да се върна да чета назад.
Имаш 2 варианта - пиши им в чата и ще ти оправят грешката, иначе мисля че и така можеш да пътуваш, не е проблем. Но за твое спокойствие препоръчвам да им пишеш, ще го оправят безплатно. Лек полет!
Благодаря.Свързах се в чата,но все още нищо не са ми отговорили. Наистина ли няма да има проблем да пътувам и без промяна на името?

# 445
...вместо Mariya   съм записана Mariya. ...
Всъщност тук са изписани еднакво.
Точно назад някой беше писал, че такива малки грешки са пренебрежими и не са проблем. Но все пак как е изписано и как трябва да е? Simple Smile

# 446
  • Пазарджик
Точно назад някой беше писал, че такива малки грешки са пренебрежими и не са проблем. Но все пак как е изписано и как трябва да е? Simple Smile
Вярното е Mariya

# 447
Прочетох, че от 1.11.2016г. регистрацията от мобилното приложение струва 6 евро.

# 448
  • Русе
Вярното е Mariya
Не се притеснявай! Племеницата ми беше писала едната си баба Йорданка, а тя е Йордана.
Тя, между другото съвсем беше объркала имената на бабите - и на двете беше писала за фамилни, бащините имена на мъжете им Laughing След чекирането се свърза с чата и срещу 20 евро и ги оправиха, но собственото име на едната баба остана сгрешено. Нямала е никакъв проблем. Предната седмица летяха.

# 449
Прочетох, че от 1.11.2016г. регистрацията от мобилното приложение струва 6 евро.
Какво точно разбирате под регистрация? 6€ място евентуално?
Иначе никой досега не се е "похвалил" тук с такава информация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт