Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 000
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Айде и аз да оспамя на тема цени - как продуктите на Living proof са по 30 долара, примерно, а тук по 30 лв.? В сайтове (рибката и арлен), които зареждат от официалния вносител. Чисто и просто фирмата продава на различни цени за различните държави Peace

# 301
Айде и аз да оспамя на тема цени - как продуктите на Living proof са по 30 долара, примерно, а тук по 30 лв.? В сайтове (рибката и арлен), които зареждат от официалния вносител. Чисто и просто фирмата продава на различни цени за различните държави Peace
или по-скоро има различни препоръчителни крайни цени за различните държави;

# 302
Имам един , може би глупав въпрос. Подариха ми комплект хубава козметика (дневен +околоочен контур), но в описанието пише за заглаждане и изпълване на дълбоки бръчки от основата и за по-стегната кожа, противостарееща гама. Т.е., тълкувам си го като за над 40 , а аз съм далеч още Simple Smile Въпросът - има ли вреда, ако все пак си го използвам?

# 303
  • София
Вреда няма чак кой знае каква да има. Единствено, ако си с мазна кожа , е възможно крем за по-възрастна дами да ти запуши порите и да ти станат пъпки.

# 304
Не мисля,че има проблем да се използва,стига да понася на кожата.Аз бих си ги употребила,особено щом е хубава и скъпа козметиката.😊

# 305
Аз по принцип ползвам само хидратиращ дневен, от скоро си взимам и някакъв хидратиращ около очи. Ама не антиейдж. Наистина се замислих, че тези трябва да са по-мазнички на усещане. Дали тогава дневния да не го мажа за нощен?

# 306
Би ли споменала марката на кремовете?Така тези,които познават продуктите, ще дадат по-точни съвети.

# 307
Vichy е комплектчето

# 308
Коя серия на Виши?

# 309
Не знам кое се води като серия, пише liftactiv supreme, сигурно е това серията.

# 310
На тази серия съм ползвала околоочен крем още преди да навърша 30 години.Харесваше ми.Моето мнение е да си ги използваш,ако ти понесат .Около 30-35 вече си има отпусконе на лицев контур,за какъвто случай е тази серия на Виши.

# 311
Аз по принцип ползвам само хидратиращ дневен, от скоро си взимам и някакъв хидратиращ около очи. Ама не антиейдж. Наистина се замислих, че тези трябва да са по-мазнички на усещане. Дали тогава дневния да не го мажа за нощен?
До колкото се вижда от сайта на Виши,в тази серия дневния крем е за нормална до смесена кожа,
така че е малко вероятно да ти идва мазничък.Това,че даден крем е антиейдж не означава,че ще е мазен и тежък.Още по-малко пък има вероятност да ти навреди-с кое?Това,че пише,че запълва бръчки и повдига контур значи ли,че действително го прави,когато подобни изменения на кожата действително са вече факт?Уви,не и не само Виши са реално безсилни да коригират това чрез кремове.
Пробвай как ще ти понася като усещане и ако се чувстваш добре с него си го ползвай  спокойно.
На мен отдавна ми се мотаеше една мостра,незнайно от къде изпаднала,на Лифтактив (явно по-старата версия на твоя крем) и реших да го пробвам как е-не беше лош без да е нищо специално.
Скоро бях пробвала и една мостра на серума ЛифтАктив Сюприйм 10 -пак добро усещане при апликация,но не знам защо лично мен не ме тегли да ползвам пълноразмерно нищо на Виши,някак не я приемам сериозно тази марка,звучи ми като от рода на Лореал,Нивея,Гарние....
А и наскоро като се бях зачела в стари теми за състава на козметиката,си спомням,че CI беше доста негативно настроен към Виши.

п.п. Понеже сайтът не разрешава поставяне на линк към сайта на Виши,ето го тук крема:
http://apteka.framar.bg/30042281/виши-лифтактив-сюприм-дневен-крем-против-бръчки-за-нормална-смесена-кожа-50-мл

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 22:42 от Анонимен

# 312
Виши е по-висок клас от Гарние и Нивеа.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 00:36 от derma17

# 313
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно,за мен Виши са равни на Гарние и Лореaл,и ако им сравниш съставите,няма кой знае каква разлика.
Затова и не ги приемам насериозно вече,а имам претенции,че съм ползвала килограми от асортимента им.Имат някои успешни продукти.

И това,че са произведени във Франция тр да бъде гарант за УАУ УАУ продукт ли?И въпроса не е толкова къде са произведени,а какво има в шишетата.

# 314
Виши е по-висок клас от Гарние и Нивеа.
По отношение на цените -да.

Общи условия

Активация на акаунт