Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 025
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Сега ги разнасям със СС крема на шанел отгоре и си чувствам кожата супер. Самото СС на мен иначе ми действа изсушаващо. А и си купих 30-ка, която сега гледам ми е... тъмна. Тюх!
Аз си взех 20-ката и ми се слива с кожата на шията едно към едно.Но и на мен СС ми идва недостатъчен без крем отдолу.

Да попитам - поръчвате ли си онлайн бяла козметика и откъде?
Интересуват ме продукти на Guerlain. Намерих ги в Enzo, но не смея да поръчам, че много не ми вдъхват доверие... Thinking
Постоянно поръчвам от Ензо (или от фармашопа,но мн. по-рядко от там),включително бяла козметика-Филорга,Клиник,Ести,Галеник и др....,последно мин. седмица дойдоха два крема за дъщеря ми-околоочен на Нукс и един за акне на Сасдерма,поръчвам редовно маски,шампоани,балсами,декоративна козметика,вкл. от там ми е бранзиращата пудра на Герлен,червила Шанел и т.н.,последно ми дойде СС на Шанел-всичко ми е проверено,в срок и не съм имала никакви издънки,липси или лошо качество.
То ко май в БЗ и Дъглъс вече ходя само да тествам,купувам много рядко,ама какво да направя като цените им са прекалено високи,ако няма намаление.  Party Пудрата на Герлен ми струваше около 67 лв. срещу 100 лв. от БЗ,разлика си е и то каква. ooooh!

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 16:06 от Анонимен

# 286
  • Бургас/Пз
На мен също 20ката ми пасна перфектно като цвят. 30-ката ми е една идея по-тъмна и си личи особено на врата. Обаче два дни пак го мъчих, особено вчера в по-топлото време, ми не ... няма да се разберем.

# 287
На мен също 20ката ми пасна перфектно като цвят. 30-ката ми е една идея по-тъмна и си личи особено на врата. Обаче два дни пак го мъчих, особено вчера в по-топлото време, ми не ... няма да се разберем.

Защо,какво става в топлото време,свлича ли ти се?

# 288
  • Бургас/Пз

Защо,какво става в топлото време,свлича ли ти се?
Ставам на петна. Там където са сухите ми участници го изпива. А не смея да сложа по-богат крем като зимата.

# 289
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От Ензо не съм поръчвала никога,но ми е интересно как така,при факт,че марките си имат официални вносители за страната,то те са съгласни в Златна Рибка, шампоан на Алтерна да е 77 лв,а в друг като Ензо да е на цена от 46 лв.Това са огромни разминавания(марката е американска и при нас шампоана е $32,както и да смятаме,тези 46 са просто нереални,освен ако не са made in China формули).
Любопитно ми е откъде Ензо зареждат толкова евтина стока.Аз лично не бих рискувала.

# 290
  • София
77 лв са нереални. 30 долара са 45 или молко повече лева

# 291
  • София
77 лв са нереални. 30 долара са 45 или молко повече лева
Я провери пак курса на долара спрямо лева и тогава пак ще обсъждаме. Не забравяй, че има и транспортни разходи от САЩ до БГ. Подозрителни са цените в Ензо. И мен това винаги ме е възпирало  да купувам от там.

# 292
  • Варна
...
Да попитам - поръчвате ли си онлайн бяла козметика и откъде?
Интересуват ме продукти на Guerlain. Намерих ги в Enzo, но не смея да поръчам, че много не ми вдъхват доверие... Thinking
Постоянно поръчвам от Ензо (или от фармашопа,но мн. по-рядко от там),включително бяла козметика-Филорга,Клиник,Ести,Галеник и др....,последно мин. седмица дойдоха два крема за дъщеря ми-околоочен на Нукс и един за акне на Сасдерма,поръчвам редовно маски,шампоани,балсами,декоративна козметика,вкл. от там ми е бранзиращата пудра на Герлен,червила Шанел и т.н.,последно ми дойде СС на Шанел-всичко ми е проверено,в срок и не съм имала никакви издънки,липси или лошо качество.
То ко май в БЗ и Дъглъс вече ходя само да тествам,купувам много рядко,ама какво да направя като цените им са прекалено високи,ако няма намаление.  Party Пудрата на Герлен ми струваше около 67 лв. срещу 100 лв. от БЗ,разлика си е и то каква. ooooh!

Оф, не знам... за другите продукти по не ми пука, но за кремовете леко ме е страх...
Мерси за отговора!  Hug

# 293
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пролет,и аз го сметнах.
Ако грубо речем,че долара е 1.80 в лв,излиза 58лв.Без да добавям и разходите мито,транспорт,което винаги оскъпява още повече.Цената от $32 e без таксата(при нас цените на етикетите са винаги без ддс,защото всеки щат си определя негов),та добави още $2-3 и излиза (пак грубо) $35/шампоана.

Тогава,откъде идват тези 46лв,че 1/вносителите да са на печалба и 2/Ензо като търговец да е на печалба.И това е само пример с един шампоан.При други продукти разликите са още по-мащабни.
Единственото ми логично обяснение е да се произвеждат в някоя фабрика в Източна Европа/Китай..което пък говори за влошено качество и контрол.

# 294
Нали не мислите, че цената от производителя е 32 долара? До магазина на едро идва на не повече от 17-18 долара.
Ензо са склад. нямат разходи по магазини и т.н.Няма как фабрика да произвежда 50 000 артилула, на различни марки. С оригинални опаковки, някои от които не много лесни за имитиране
Това е несериозно. един-единствен слкад в Чехия, с огроомен пазар. Чехуя, Бъ;гария Румъния, Унгария и кой знае още колко страни.

# 295
  • София
Има тема за сайта....

# 296
Извинявам се, но понеже назад писах и ме питаха за енцо. И аз поръчвах околоочния ми крем на Shiseido от тях. Както и маски и шампоани на Loreal Professionel и Tigi, имах и два парфюма. Тези неща бяха наред.
После имах две поредни поръчки, които със сигурност бяха или ментета, или много стари продукти.
Крем на Eucerin за сина ми, той има кожен проблем и с този крем забряваме за него. От енцо дойде с много лоша миризма и с никакъв ефект. Получих и шампоан и маска на Loreal Intense Repair, които от много време винаги съм поддържала в банята. Няма как да объркам миризмата, а действието и винаги е било много добро върху косата ми. Тези миришеха различно, имаха съвсем друга консистнция и косата ми беше като измита с веро.
Просто действат на принципа един-два продукта ок, един-два боклука. Така се печели много добре.

# 297
  • София
Мисля като Кристиян Г. Освен това, имат неща, които са по-скъпи, отколкото в магазин. Купих си Naked 2 на Urban decay за 100 лв от Сефора. В енцо е 123...

# 298
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи палитрата е била оригинал. Mr. Green

# 299
  • София
В МОЛ-овете наемите са високи и има надценки, за да ги избият.

За мен е изумително защо например оригиналният вносител на Филорга за България държат толкова високи цени, при положение, че продуктите могат да се купят от Фармашопдискаунт или Енцо, или дори някоя от аптеките много по-изгодно... Вероятно правят отстъпки за купуване на едро от търговци, но за такива клиенти като мен рядко са най-добрият вариант (само когато определен продукт не мога да намеря другаде или бързам с доставката му...)

Общи условия

Активация на акаунт