Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 036
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честно казано не бих препоръчала пяната на Нукс.Просто за тези пари или съвсем малко отгоре(не знам колко струва при вас) ще си вземеш далеч по-добра.
Кодали като цяло са хубава марка,още като живеех във Франция си ги бях харесала заради богатите състави от екстракти и масла.
VSD,и двете не съм ги ползвала.SVR дори не съм ги чувала.

# 271
  • София
Ани, първо нанасям серума на цялото лице дори и около очите, но не съвсем близо до окото и не по клепачите, също и на шията и деколтето. Деколтето специално от скоро го включвам, защото забелязах, че то е различно вече от лицето, изглежда ми ... на възрастта си Simple Smile)) И това е доказателство, че е важно какви грижи се полагат. Лицето от 7-ми клас още стабилно го обгрижвам. Шията от около 5 години, а деколтето от сега... И личи какво съм пренебрегвала.
След серума (той при мен много бързо попива, достатъчна ми е една помпа), нанасям околоочния Ай абслолют и след това кремът Нутри филър. Страхотен крем! На мен ми харесва като усещане повече от Тайм филър. А толкова време го избягвах да го купя... Кожата ми е нормалана към суха, много чувствителна, тънка, прозрачна...

Пяната на Филорга и аз я ползвам. Разкош, разкош! Нюкс не ща и да чуя. Още като ги внесоха за пръв път преди 10 години изпробвах всичко и се отвратих... Големи хвалби бяха в аптеките, а ефектът... ОТ пяните харесвам и на Балеа от ДМ. Техните почистващи кърпички са ми любими.Светкавично махат водоустойчив грим.

На Юриаж измиващите продукти също са много добри. Само че имат една миризма, която на мен ми е вече страшно неприятна. НЕ заради това как по принцип миришат, а защото съм ги ползвала в определен етап от живота си, от който ми се повръща.

На SVR всичко звучи и изглежда много добре, но на мен при употреба нищо от това, което изпробвах не ми допадна. По принцип те не са популярни навсякъде в европа, значи и в Америка е възможно да ги няма.

Ох, аз сега се запасих с бяла козметика за няколко месеца и съм на вълна един парфюм, който търся по-изгодно да го купя, но... навсякъде е свършил Sad

# 272
Моля за мнение за тези два почистващи гела:

Скрит текст:

Гелът на SVR е много хубав, но мисля, че не трябва да си със суха кожа.
Аз в момента ползвам този гел
http://www.nuxe.com/en/rebalancing-care/bio-beaute-rebalancing-c … tract-200-ml-tube

# 273
  • Варна
Пяната на Галеник е от топ продуктите им.  Peace

# 274
Деска, сега като написа за пяната на Галеник, се сетих, че съм я ползвала и нея и много ми беше харесала... Heart Eyes
ani_d, пяната на Филорга не ми е щипала на очите... По-скоро ми щипят някои мицеларни води, дегримиращи разтвори и гелове за лице, като на Авен например... А уж са за чувствителни очи... Whistling

# 275
  • Бургас/Пз
Лунна , благодаря Simple Smile

# 276
  • Варна
Да попитам - поръчвате ли си онлайн бяла козметика и откъде?
Интересуват ме продукти на Guerlain. Намерих ги в Enzo, но не смея да поръчам, че много не ми вдъхват доверие... Thinking

# 277
Да попитам - поръчвате ли си онлайн бяла козметика и откъде?
Интересуват ме продукти на Guerlain. Намерих ги в Enzo, но не смея да поръчам, че много не ми вдъхват доверие... Thinking
редовно поръчвам от ензо и парфино- нямам проблем. Всичко е упаковано, запечаатано,  в срок. Няма разлика с продуктите, които купувам от магазина, освен в цената. На Герлен съм купувала тоник и тоал. мляко наскоро, всичко си беше ОК

# 278
  • Варна
Christian G, мерси за отговора!  Hug
Аз съм купувала други неща оттам и са ок, но някъде четох лоши коментари за бялата козметика и се замислих дали да рискувам...

# 279
И аз поръчвах от енцо и бяха ок, докато не ми се зареди серия с продукти, които не бяха никак окл

# 280
И аз поръчвах от енцо и бяха ок, докато не ми се зареди серия с продукти, които не бяха никак окл
би ли споделила кои са продуктите?

# 281
Аз съм правила две поръчки от ензо. Едната с маска на Керастаз, която се оказа или развалена, или менте. Втората с проби на парфюми, при които имаше отявлени несъответствия, тоест според мен от около 30 шишенца някъде 10 бяха ментета. След подобен опит няма как да се пречупя да поръчвам каквото и да било от тях. Камо ли бяла козметика...

# 282
  • София
Аз веднъж порръчах серум и крем на Филорга и са ок.

# 283
  • Варна
Аз съм правила две поръчки от ензо. Едната с маска на Керастаз, която се оказа или развалена, или менте. Втората с проби на парфюми, при които имаше отявлени несъответствия, тоест според мен от около 30 шишенца някъде 10 бяха ментета. След подобен опит няма как да се пречупя да поръчвам каквото и да било от тях. Камо ли бяла козметика...

Олее, съвсем ме отказа... ooooh!

# 284
Това е моят опит. Много момичета тук във форума са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт