Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 841
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • Чукарландия

Японски. Има ги и в Ибей, и в Амазон. Оттам поръчвам. Peace

# 391
  • Бургас
Отзиви за новата серия на Clarins Hydra Essentiels? Най-вече се интересувам от хидратиращия серум.  Simple Smile

# 392
Отзиви за новата серия на Clarins Hydra Essentiels? Най-вече се интересувам от хидратиращия серум.  Simple Smile
....а аз от хидратиращия крем на същата серия и вчера мислех да питам дали някой вече го е изпробвал?
http://www.enzo.bg/clarins/hydra-essentiel/?item=609549&utm_ … house-retargeting

# 393
  • Варна
 Вчера се сдобих с този крем ,скоро ще го започна ,че имам да доизхабявам един

# 394
Чудя се да си купя ли този крем
.По описание е за всички типове кожа.Аз съм с комбинирана кожа.
Или по добре вместо крема да си взема един серум?На този серум съм се спряла.
Rolling Eyes Hug

# 395
Вчера се сдобих с този крем ,скоро ще го започна ,че имам да доизхабявам един
Това е любимият ми крем Heart Eyes

# 396
  • Sofia
   Абе, само на мен ли не ми допадна Multi-Active Jour? newsm78 Разполагах с пробичка преди време и нещо не останах очарована.

# 397
   Абе, само на мен ли не ми допадна Multi-Active Jour? newsm78 Разполагах с пробичка преди време и нещо не останах очарована.
Оо него го взех без проба даже,нещо ми беше щукнало по Коледа и не бях съвсем с всичкия си  Grinning,защото по принцип не купувам без да съм пробвала нещо или поне да съм чела нещо.Но ми го препоръча едно момиче в БЗ и си го взех,беше в някакъв коледен комплект.Като се прибрах се бях притеснила (вече ми беше дошъл акъла в главата Mr. Green) и питах тук във форума за мнения.Всички бяха положителни.Като го пробвах останах очарована,бързо попива,не оставя мазен филм и е страхотна основа за грим при мен.Много,много го харесвам Heart Eyes

# 398
  • Бургас
Пацолина, каква ти е кожата?

# 399
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, и на мен не ми допадна изобщо.  Peace

Аз си взех това
Скрит текст:
и това
Скрит текст:
Кремът е страхотен като апликация и усещане, но от серумите ми кожата става реактивна и се зачервява. Много ме е яд, защото имах големи очаквания към тази козметика, а сега се оказва, че няма да мога да ги ползвам.  Confused

# 400
  • София
И аз не харесвам кремовете на Кларанс.
В момента съм в търсене на нови кремове, понеже ми писна от Филорга.
Харесала съм си Биотерм крем ин ойл ( от мостри го пробвах) и Биопърформънс на Шисейдо. Имате ли отзиви за тях?

# 401

Биотерм крем ин ойл ....... Имате ли отзиви за тях?
Не ти ли идва мазен?И аз имах две мостри от него,но дори и за моята суха кожа беше доста мазен,все едно се мажа с някакво масло.

# 402
  • София
Мазен е, обаче след 15 тина минути ми попива. За нощен ми е супер. На сутринта нямам нищо мазно. И денем под фдт пак ми е добре. Странно, но факт.

# 403
Пацолина, каква ти е кожата?
Първо може би трябва да спомена,че съм на 24.Кожата ми е нормална,имам тук таме разширени пори,склонна към акне ooooh! Имах и друг крем на Clarins,някакъв хидратиращ беше,но въобще не ми харесваше.Явно ми идваше тежък,ставаха ми пъпки от него.

# 404
  • гр. София
Здравейте! Не се бях включвала досега, но пък ви чета редовно. bouquet
Някой да е ползвал нещо на Галеник, от което да е доволен? Гледам, че всичките им продукти са стабилно намалени в момента в аптеки Ремедиум...
За протокола аз съм с комбинирана (леко омазняване и разширени пори в Т-зоната) и чувствителна кожа. Бихте ли ми препоръчали нощен крем с анти-ейдж грижа (досега не съм ползвала, но навърших 28 и мисля, че е време вече Mr. Green), марката и ценовият клас са без значение. Също така съм в издирване на нов ексфолиант за лице, досега ползвах на Кларанс и съм доволна, но обичам да разнообразявам. Simple Smile Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт