Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 111 836
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
...Последно днес купих екрана на Кларинс.
...

Колко излиза с намалението Екранът? Все още имам от него, не ми се презапасява, но пък намалението изкушава.

# 46
P-r-o-l-e-t, това ли е екрана на Кларинс?

Как е като консистенция? Мазен ли е и белее ли ? Между другото Кларинс имат ли тониран слънцезащитен с 50+ фактор?

# 47
Не, Екранът е това:
http://www.enzo.bg/clarins/uv-plus-zasshiten-fluid-spf-50/
Не е мазен никак, съвсем лека, течна консистенция, не утежнява, не белее.

Обаче наистина и аз забелязвам тази закономерност, за която споменахте в тази или в друга тема (не помня вече): независимо от слънцезащитата, петна излизат и това май наистина е от ЕГН-то. Simple Smile. Преди години нито слънцезащитни кремове съм ползвала, даже кремове не съм ползвала, и петна не са ми излизали. В последните години, въпреки постоянното носене на слънцезащитен крем - целогодишно нося Екрана - петна излизат, макар и не фрапантни. Обаче не е вината в Екрана, разнообразявала съм и с други подобни продукти - или е от възрастта, или нещо в околната среда се променя.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 21:58 от Аглая Епанчина

# 48
Аглая Епанчина, благодаря...  bouquet Да взема и аз да го пробвам този екран, много го хвалите и ме зарибихте... Макар, че предпочитам тонираните слънцезащитни, защото не ползвам ФДТ и те са ми добре и за изравняване на тена... Mr. Green

# 49
  • Бургас
Екранът е много добър,но вече го нямам.

# 50
Четох някъде ( дали не беше в американския сайт на Кларинс newsm78), че са променили формулата му ѝ сегашния не бил толкова хубав като предходния с фактор 40. Вие забелязвате ли подобно нещо? Никога не съм го ползвала и нямам преки впечатления от нито една от версиите му, но знам че е хвален продукт и искам да го пробвам.

# 51
Ползвала съм всички разновидности на Екрана: светлорозов и бял (и двата с 40 фактор) - това бяха старите версии, сега не знам дали все още има в розово; в момента ползвам и новия - с 50 фактор. Всички са еднакви, никаква разлика няма, новият не е по-мазен или с нещо по-различен. Дори розовият при нанасяне ставаше като другия, нямаше промени в цвета.

За съжаление, има сериозна разлика при Супердифенса на Клиник и то в негативна насока: някогашният - във варианта за комбинирана/мазна кожа - беше хем с по-висок фактор - 25, хем беше по-лек. Новият е с 20 фактор и е по-тежък, а уж е за мазна кожа.

# 52
За мен е най-добрият демакиант,който някога съм ползвала.Точно този,за който питаш The black cat.
Скрит текст:
Предлагат две формули.(един за лек грим и един за тежък и водоустойчив,който е на показаната снимка).

Мерси, ще си взема още днес, в такъв случай. Hug
и от мен още един глас за двуфазния демакиянт на Кларенс.  Най-доброто,което съм ползвала в последно време. Само той успява да свали всичко от раз!  Всъщност, толкова добър успявам да си направя и с масло ото жожоба, лешник и мицеларна вода... или поне като този, за по-лекия грим

# 53
...Последно днес купих екрана на Кларинс.
...

Колко излиза с намалението Екранът? Все още имам от него, не ми се презапасява, но пък намалението изкушава.
днес го гледах- под 50 лева беше

# 54
  • София
Аглая, в Дебенхамс беше 56 или 58 лв.
Луннаа пътека, Атлая ти го е показала. Иначе това, което ти показваш , не съм го виждала по магазините скоро. Май че още се бавят със зареждането на слънцезащитни...

# 55
От отоплението през зимата кожата ми се поизсуши. Правя хидратираи процедури , домашна хидратация всякЗа слънцезашита залагам на следните продукти:
1.DayWear UV Base Advanced Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50 на Ести
2.CC CREAM COMPLETE CORRECTION SPF 50 на Шанел
3. La Roche-Posay Rosaliac CC крем- SPF30
до лятото сигурно ще се сдобия  и с  нови, но засега е това.

# 56
  • USA
От миналата година имам останала една тубичка от Ла Рош,слънцезащитен крем за лице с СПФ60.
Дали все още е ок за ползване или да го мятам в кофата? На вид/мириз няма промяна.

Не знам какъв фактор да слагам,дори и този 60,пак ми се получиха слънчеви петна точно по линията на очилата. Tired

# 57
И на мен там: точно под слънчевите очила ми се получи петно - предполагам, защото някакво свличане на продукта със слънцезащитата е станало, от долната рамка на очилата кожата се трие, може лятото да се изпоти.

# 58
Dr.Caspari - някой ползвал ли е нещо от тази марка?

# 59
  • София
Като всички ползваме слънцезащита, а ни се получават петна, си мисля, че точно от изтриване и свличане на крема стават. Например мустак под носа, в центъра на челото също. Нямам оформена идея как да се справим.

Общи условия

Активация на акаунт