Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 111 896
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
По-скоро ми действа обратното,защото ако съм с обикновен крем без защита или без никакъв не изгарям...

# 646
Е ти си знаеш, но няма как филтрите да увеличават рискът от изгаряне. Нещо друго правиш не както трябва, ако се случва това. Все едно да кажеш, че се мокриш повече когато си под дъжда с чадър отколкото без.

# 647
Здравейте, имам питане този избелващ крем на SkinCode някой използвал ли го е и ако да какви са ви мненията за него?
https://remedium.bg/depigmentation/skincode-alpine-white-brighte … r-cream-15ml.html

# 648
  • Sofia
Здравейте, ще попитам и тук, за всеки случай. Simple Smile

В търсене на малко по-специфичен продукт съм.

Съществува ли слънцезащитен лосион / крем за тяло, SPF 50, който и грам да не люти на очите?

Моят "проблем" е следният – лятото, на морето, с МЛ много активно практикуваме snorkeling. Като се омажем целите със слънцезащита, неминуемо част от продукта влиза под маските ни и, съответно, започва да люти на очите. Наистина е много досадно.

Ако лосионът има и приятен аромат, като бонус, би било супер. Simple Smile

P.S.: За лицето разполагам с Ecran-а на Clarins за това лято – надявам се той също да не люти. Засега не съм го пробвала как се държи под вода. Mr. Green

# 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Затова има специални слънцезащитни кремове за лице,които да не парят на очите.
Имам мн лош спомен от лютив крем,помислих дори,че ще ослепея,затова ползвам само слънцезащитни,предназначени за лицето.

Имам 4-5 различни марки продукти за това лято,но никой,дори и с 50 спф,не ми предпазва лицето от лунички и слънчеви петна.Няма оправия. Rolling Eyes

# 650
  • Sofia
Adorasmile, благодаря за включването, но мисля, че не си ме разбрала. Simple Smile

Аз винаги ползвам 2 слънцезащитни крема, когато плажувам – един за лицето и един за тялото – но съвсем естествено, кремът за тяло също на някакъв етап достига до лицето ми и по-специално – до очите ми; нали със същите ръце, с които съм го размазала по тялото, ми се налага да оправям шнорхелинг-маската на лицето си, да прибирам косата си и т.н., докато плувам в морето.

Затова ми е необходимо слънцезащитният ми крем / лосион и за тяло да е без парещ ефект за очите.

# 651
Adorasmile, благодаря за включването, но мисля, че не си ме разбрала. Simple Smile

Аз винаги ползвам 2 слънцезащитни крема, когато плажувам – един за лицето и един за тялото – но съвсем естествено, кремът за тяло също на някакъв етап достига до лицето ми и по-специално – до очите ми; нали със същите ръце, с които съм го размазала по тялото, ми се налага да оправям шнорхелинг-маската на лицето си, да прибирам косата си и т.н., докато плувам в морето.

Затова ми е необходимо слънцезащитният ми крем / лосион и за тяло да е без парещ ефект за очите.
Пробвала ли си спрей ANTHELIOS на La Roche-Posay?

# 652
  • Sofia
Не съм, PELLI.

Нямам много опит със слънцезащитните. Досега винаги съм купувала някакви магазинни марки, от сорта на: NIVEA, Garnier и т.н.
Изключение прави сухото олио на Uriage, което ми препоръчаха преди време тук, във форума. Е, няма да казвам какви проблеми имах с това олио. За моята кожа се оказа ужасен продукт, макар че ухаеше много приятно, по спомен. То също ми лютеше на очите.

Този продукт, който споменаваш, дали отговаря на моите изисквания? Пробвала ли си го и с какви впечатления остана, ако "да"?

# 653
Майка ми го ползва постоянно,дори когато излиза по някаква работа навън и е облачно.Доволна е,втора година купува само него.С фактор 50 е.Не ѝ люти на очите,пръскаш и попива за секунда Simple Smile
На мен слънцезащитните ми действат обратното-изгарям с тях.
Мисля,че може да се ползва и да си фиксираш грима,не само за защита от Слънцето.

# 654
  • Canada
Коте, и ние с ММ сме от вашата партия, все с главата под водата стоим  hahaha

Последната ваканция позвахме ето това:
Скрит текст:

Никакъв проблем нямахме, като бонус получаваш и страхотен тен  Peace Предполагам обаче в България само онлайн може да се намери  Peace

# 655
  • Sofia
Благодаря ви, момичета! bouquet

PELLI, ти имаш предвид спрей за лице, не за тяло, нали? Че вече се обърках. Предполагам за този иде реч? Гледам, че продуктите от серията Anthelios са доста на брой. На мен, така или иначе, ми трябва и хубав слънцезащитен крем за лице за плажа, де, след като стана ясно, че Ecran-ът на Clarins няма да ми свърши работа, та може да го взема и този, който майка ти хвали. Simple Smile
Но основното ми питане все още си е за слънцезащитен крем за тяло, който да не люти на очите. Crazy Тези, които са специално предназначени за лице, не би трябвало да дразнят очите, така или иначе, та там изборът ми сякаш ще е по-лесен.

Foncé, да, бе, голяма краста е с т'ва зяпане под водата. Mr. Green Като някаква костенурка съм, носеща се по повърхността и забила глава към дъното. hahaha
Ще потърся препоръчания от теб продукт. Не е проблем да го купя онлайн, макар че ми се искаше до другата седмица да го имам, че ще ходим с каяка на едно езеро и там неминуемо ще се опека. А в момента не разполагам с никаква слънцезащита у дома. Thinking
Но пък нищо не пречи да си купя и няколко различни продукта това лято, тъкмо ще имам база за сравнение.
Видях, че показаният от теб сякаш го има и във вариант – SPF 50.
Понеже съм доста неинформирана в тази област, би ли пояснила какво значи "With Instant Bronzer". Мога да си го преведа, разбира се, но се чудя каква точно е идеята и дали няма нещо по-специфично. bouquet

# 656
  • софия
Black cat - на Ла рош и Биодерма 50фактор можеш да вземеш детски.Не се е оплаквало детето да люти до сега ,а те са за лице и тяло.И все пак в аптеките имат мини тестери и може да пробваш
.

# 657
  • Sofia
Благодаря, TROSHKATA! Hug Ще ги пробвам още този уикенд.

# 658
  • Canada
Понеже съм доста неинформирана в тази област, би ли пояснила какво значи "With Instant Bronzer". Мога да си го преведа, разбира се, но се чудя каква точно е идеята и дали няма нещо по-специфично. bouquet

Има съвсем лек цвят крем-гела, но нищо фрапиращо и натрапчиво като се нанесе, а аз съм много бяла. Мисля, че благодарение на него се получава великолепният загар  Heart Eyes

Изобщо - и консистенцията, и аромата, и резултата са един път  Heart Eyes

# 659
А бихте ли ми разяснили как стават поръчката на Australian gold? Разгледах българския им сайт, но нито видях цена, нито под даден артикул "поръчай".

Общи условия

Активация на акаунт