Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 066
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Серум с хиалурон.Аз в момента ги проучвам и ги почвам,мисля да започна с този на Билка,и да вървя към по-скъпите.(евентуално)

# 676
Моята козметичка ми слага такъв серум с хиалурон, като цяло добре ми понася. Не знам на какво се дължи, но лятото каквото и да сложа на лицето си след половин час започва да ме сърби. Зимата не е така.

# 677
Хиалуроновата киселина подходяща ли е за бременни ?
Преди време дерматолог ми каза , че подходящ крем би бил Bioderma sensibio AR и мисля да го взема , но не ми е достатъчен и за това малко се лутам по дневни , нощни и серуми сега .
Като излизам слагам или биодерма spf50 или ла Рош SPF 30 и те мисля че са достатъчни , защото даже след биодерма се налага да матирам с четка и пудра .

И точно защото съм бременна искам да се грижа добре за кожата си , но не знам дали е подходящо да взема продукти против бръчки , с лифт ефект и т.н.

# 678
Хиалуроновата к-на е подходяща за всякакви кожи и всякакви възрасти. Не е подходяща, ако живееш в много сух климат с малка атмосферна влажност, защото молекулата на х.к. привлича влагата от най-лесно достъпния източник. Ако във въздуха няма такава, ще я дърпа от кожата.

При бременност не се ползват ретиноиди.

# 679
  • София
Renata85, ползвай задължително слънцезащита (особено сега докато си бременна) плюс хидратиращ продукт. Това е достатъчно за млада кожа.

# 680
  • Sofia
Дами, тези от вас, които притежавате или сте притежавали Take The Day Off на Clinique, усещате ли продуктът да има леко неприятна миризма, като на свинска мас?
Честно казано, очаквах ароматът му да е по-блазнещ. Simple Smile

# 681
Някой ползва ли козметика на MARIO BADESCU,и доволен ли е?
Набелязах си един спрей за лице...

# 682
  • София
Дами, тези от вас, които притежавате или сте притежавали Take The Day Off на Clinique, усещате ли продуктът да има леко неприятна миризма, като на свинска мас?
Това ми следващият номер в планираните покупки! Heart Eyes
Аз имам идентичният продукт на ЕЛ:

Скрит текст:
Той също така на мас си и ухае и така си и изглежда Grinning. Не ги ароматизират тия продукт, смятам И аз всеки път се втрещявам от аромата на продукта. Не се притеснявай. Така си мирише. И двата продукта съм гледала и сравнявала на място. Peace

# 683
  • София

Аз като че ли очаквах повече от този продукт  newsm78

Доволни ли сте от скрабовете за тяло на Дъ Боди Шоп? Сториха ми се малко редички  Rolling Eyes

# 684
  • Sofia
Благодаря, kopche! Hug
Взех го от един от бутиците на Estée Lauder в София, така че нямам съмнения относно оригиналността; просто реших да сверя дали и други определят миризмата му като леко отблъскваща, защото имах очаквания да е приятно ухаещ – обичам ароматизирани продукти. Mr. Green

*Nani*, май и аз така, в крайна сметка. Simple Smile

# 685
Тенденцията е продуктите да не са ароматизирани, защото парфюмите често предизвикват непоносимост и алергични реакции. Все повече се търси непарфюмирана бяла козметика.

# 686
  • Sofia
Миоки, не отричам, има резон производителите да залагат на продукти без мирис, но аз си обичам натруфените глезотийки и това е. Mr. Green
Наличието на приятен аромат ме стимулира да ги използвам по-често и с по-голямо желание.

# 687
  • Бургас
И аз съм така държа кремовете ми да ухаят хубаво,само Юсерин с уреа не е парфюмиран,но пък е страхотен.

# 688
Миоки, не отричам, има резон производителите да залагат на продукти без мирис, но аз си обичам натруфените глезотийки и това е. Mr. Green
Наличието на приятен аромат ме стимулира да ги използвам по-често и с по-голямо желание.
Разбирам, на мен също ми харесват хубави аромати, но от известно време развих непоносимост към парфюмираната бяла козметика и избягвам старателно да купувам такива с парфюм и аромати в състава, дори да са с естествен произход. За мен нямат никаква функция, а само потенциална опастност от реакция на непоносимост тези съставки.

Желанието за аромат, компенсирам с парфюми  Laughing

Сигурна съм, че ще продължат да се произвеждат ароматизилани продукти за потребители, които държат на това, така че ще има избор за всеки. Peace

# 689
  • София
А каква точно е ролята на геловете за лице и как се употребяват - самостоятелно или с крем?
Питам, защото си харесах един колагенов хидрогел на Д-р Дерм. Имам тестер. Усещам, че ми стяга кожата, обаче май има нужда и нещо друго отгоре да се сложи. На сайта не пише дали може с крем или трябва самостоятелно.
Ето този е
http://drderm.eu/produkt/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0 … 0%B3%D0%B5%D0%BB/

Общи условия

Активация на акаунт