Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 061
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
........малко след обяд  пудра 50+.

Каква ползваш ?

# 241
MISSHA Signature Science Blanc Pact
Не е най-доброто, но не стои брашняно лицето като го напръскам с фиксатора на Мак. Имам 3 прахообразни пудри и още 2-3 компактни, много си ги харесвам, но за съжаление са или без фактор , или с 10-ти фактор.
Трябваше ми спешно да се сдобия с такава с висок фактор и взех тази на Миша.Става.  Търсенето продължава.
https://www.youtube.com/watch?v=4oEXr3ysUX4

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 22:54 от Christian G

# 242
  • София
Добре де... не се ри задръства кожата като се наслагват през деня слънцезащитите... а и има натрупване на прах, себум , бактерии , мръсотии...

# 243
Добре де... не се ри задръства кожата като се наслагват през деня слънцезащитите... а и има натрупване на прах, себум , бактерии , мръсотии...
специално тази пудра не ми се наслагва. наприме на Том Форд или на Шанел Ле блан ми се наслагва, не мога да ги слагам повече от веднъж. Коментарите за тази на Миша бяха, че може да се наслагва през 4-5 часа, без да стои натрупана. Засега ми е ОК, ще видим лятото. Засега не съм намерила друг наин да опреснявам слънцезащитата. Купих една термална вода с фактор на Биодерма, но тя прави един лъскав филм...не е мазен, но лъщи. Засега се въздържам да я ползвам. При по-силно слънце може и да прибягна до нея, ще видим как ще я матирам.
За задръстване ...не знам.. така или иначе през деня винаги съм слагала пудра да матирам участъци като лъснат ( кожата ми е мазна). Отскоро прибягнах до тази пудра, заради фактора.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 23:55 от monda

# 244
  • Бургас/Пз
Имам едно ББ на Миша и определено ми харесво въпреки че не уцелих много цвета. Ще  я видя и пудрата , вие откъде я поръчвате?

# 245
Имам едно ББ на Миша и определено ми харесво въпреки че не уцелих много цвета. Ще  я видя и пудрата , вие откъде я поръчвате?
ибей. В кутията има и още една  резервна пудра(без кутийка).

# 246
  • Prismatica Aerie
Аз получих Privacy UV Face Powder SPF 50 PA++++ и засега ми харесва. Много е фина, не стои брашняно и е подходяща за най-светлите кожи. Матира чудесно, но не съм я носила дълго време.
За сравнение - Clinique Sun SPF 30 Mineral Powder на мен нюанс very fair ми е тъмен. Ще я ползвам за бронзант лятото.

# 247
  • Бургас/Пз
Тази?? http://m.ebay.co.uk/itm/MISSHA-SIGNATURE-Science-Blanc-Pact-SPF5 … ORE-/321989283339

# 248
Тази?? http://m.ebay.co.uk/itm/MISSHA-SIGNATURE-Science-Blanc-Pact-SPF5 … ORE-/321989283339
DДа, тази. Аз съм 23ти номер на ББ кремовете на Миша, взех си и от пудрата 23. За лятото ще видим дали няма да ми дойде светла, въпреки пазенето от слънце. Но не видях да има 25 от нея някъде.

# 249
pacolina_ на мен спукаха такива капилярчета от неподходящ околоочен крем

# 250
pacolina_ на мен спукаха такива капилярчета от неподходящ околоочен крем
Ужас! ooooh! Аз напоследък пробвах много нови кремове,значи може да е от това Sick Преди много рядко излизах без фдт,сега ще трябва напълно да забравя да се покажа без него Confused

# 251
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Идвам в темата,за да похваля серума на Диор.Получих го експедитивно преди 2 дни и го ползвам за лице и шия.Лека,супер попиваща формула.Според етикета,има за цел да изчисти кожата от токсини,да я освежи и възобнови.Приятен аромат и мисля да използвам него сега,а Блу серума на Шанел да складирам за есента,защото е по-тежък и по-лепкав.

Пратили са ми 2мл мостра на Визионер околоочен крем,който на прима виста ми харесва и ще го включа в списъка.А,и на Ла мер хидратиращия им крем - нищо особено.И преди съм го ползвала,не бих дала $300/60 ml. Stop

Отвращава ме,че тези масови марки с успешни асортименти,които в Америка се ползват,тестват върху животни и това също е причина да се ориентирам към по-хуманни според моите виждания за живота,брандове.
Също така съм горда вегетарианка от 4г,но това е друга тема:).

# 252
Отвращава ме,че тези масови марки с успешни асортименти,които в Америка се ползват,тестват върху животни и това също е причина да се ориентирам към по-хуманни според моите виждания за живота,брандове.
Също така съм горда вегетарианка от 4г,но това е друга тема:).
И при мен това е много водещ фактор!И мисля,че все повече хора ще започнат да се съобразяват с  изродските методи на световноизвестни марки (или поне силно се надявам).Опитвам се да намаля до минимум нещата,които използвам на такива марки и търся заместители  Peace

# 253
Бихте ли споменали марките на козметиката,която тества върху животни.

# 254
Estée Lauder, Bobbi Brown, Bumble and bumble, Clinique, M.A.C,Origins ,Avon, Benefit, OPI, Revlon, Maybelline.. много са малко тези, които не го правят. За съжаление много заявяват,че не го правят, но  го възлагат на други фирми в Китай да го правят 
Пресен списък отпреди няколко дни
http://www.crueltyfreekitty.com/companies-that-test-on-animals/

Общи условия

Активация на акаунт