Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 888
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, попадна ми марката Fun'Ethic, състваките им изглеждат много добре, но не съм ги пробвала.
Някой има ли мнение?

# 316
Може ли да ми препоръчвате измивен гел/пяна,които да не дразнят очите?Ще го ползвам САМО за махане на грим от очите,затова предпочитам да бъде нещо по-евтино.За лицето си имам продукти,които са ми ок засега,но ми парят,когато се опитвам да махна очния грим.

# 317
Може ли да ми препоръчвате измивен гел/пяна,които да не дразнят очите?Ще го ползвам САМО за махане на грим от очите,затова предпочитам да бъде нещо по-евтино.За лицето си имам продукти,които са ми ок засега,но ми парят,когато се опитвам да махна очния грим.
Аз ще се повторя за пореден път ,но ползвам Avene gel demaquillant douceur 200 ml  и изобщо не щипе,гелообразно е и ми сваля спиралата от раз,но и аз не я наслоявам много,защото са ми много чувствителни очите .Измивната пяна на Филорга (ти май я имаше) също не ми щипе и толкова ми харесва(защото ми оставя кожата мека и не ми пресушава и опъва като се измия с нея) та не знам как ще си избера после друга.

# 318
  • sofia
Търся мнение за тази серия https://remedium.bg/pharma-hyaluron.html

# 319
  • In transit
Аз ще се повторя за пореден път ,но ползвам Avene gel demaquillant douceur 200 ml  и изобщо не щипе...
този гел има ли го някъде из Варна? Преди 2-3 години от един английски сайт ми бяха пратили мостра и много ми хареса, но не съм го виждала тук.

# 320
Аз ще се повторя за пореден път ,но ползвам Avene gel demaquillant douceur 200 ml  и изобщо не щипе...
този гел има ли го някъде из Варна? Преди 2-3 години от един английски сайт ми бяха пратили мостра и много ми хареса, но не съм го виждала тук.
Може би в по -големите аптеки,които продават козметика, аз съм го поръчвала он лайн,последно от фармашопдискаунт.

# 321
Предполагам, че дори и да го нямат, би могла да си го поръчаш в която и да е по-голяма аптека, пробвай.

# 322
  • In transit
Еликсир, благодаря ще потърся днес. Hug

Предполагам, че дори и да го нямат, би могла да си го поръчаш в която и да е по-голяма аптека, пробвай.
има продукти/серии, които не се внасят или произвеждат за България. Мисля, че този продукт беше един от тях, поне когато го издирвах. Също серията на La Roche Posay - Redermic не се предлага у нас, а околочния с ретинол е страхотен за мен.

# 323
# 324
  • Чукарландия
Еликсир, благодаря ще потърся днес. Hug

има продукти/серии, които не се внасят или произвеждат за България. Мисля, че този продукт беше един от тях, поне когато го издирвах. Също серията на La Roche Posay - Redermic не се предлага у нас, а околочния с ретинол е страхотен за мен.

Който се интересува от La Roche Posay - Redermic - има ги и в България. Peace

Заповядайте! bouquet

# 325
  • In transit
BBeLLa, аз оттам ги купувам, ама не е в България това.  Simple Smile Аз имах предвид по БГ аптеките, че не се предлагат.

# 326
Може ли някой да ми препоръча вид козметика, която да ползвам, тъй като ходих няколко пъти на лазерна епилация на горната устна? Беше безболезнено, защото има специална система за охлаждане – кристал фрийз, но все пак искам да поддържам кожата си от климатичните условия, на които я излагам всеки ден?

# 327
Може ли някой да ми препоръча вид козметика, която да ползвам, тъй като ходих няколко пъти на лазерна епилация на горната устна? Беше безболезнено, защото има специална система за охлаждане – кристал фрийз, но все пак искам да поддържам кожата си от климатичните условия, на които я излагам всеки ден?
И аз правих няколко такива процедури,но не съм мазала с нищо специално освен обичайните си кремове за лице и слънцезащита,когато съм навън. Peace

# 328
Освен слънцезащита,може да се използва нещо успокояващо кожата,в първите дни след процедурата.

# 329
Най-добре е да е натурална козметика, френска или скандинавска, без химии. Така няма да се получават раздразнения след процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт