Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 846
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Искам да попитам дали ползвате крем на водна основа, и ако да-какъв? Simple Smile Понеже имам уред за премахване на бръчки с лифтинг ефект и в опътването пише, че трябва да се използва крем на водна основа. Simple Smile

Такива кремове по принцип се продават към самите уреди, аз имам такъв към уреда за фотоподмладяване Peace

# 376
Неее, с физични е. Потърсете състава в гугъл и ще видите.

Моя е грешката, винаги съм мислела, че е с химични  Hug

А минералните слънцезащити не се ли подновяват през деня? Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

Кремът на Uriage е хубав, но капризен  Peace Ако се прекали с количеството белее и се свлича фдт  Peace

Вече бях на море, взех SVR ecran mineral teinte spf 50 и съм със смесени чувства. Като цвят ми идва леко светъл, но това го коригирам с пудра (пак със спф - 30). Изрично държах на водоустойчив продукт, но водата го отмива. Подновявах непрекъснато и през по голяма част от времето бях с шапка с широка периферия и пак петната ми станаха по тъмни  Tired И понеже кремът е с физични филтри изобщо не се сетих да взема и този на Uriage за двойна защита.

Сякаш моят фаворит от тонираните продукти засега остава този на Апивита  Peace
Кой е крема на Уриаж с двойна защита?  bouquet

# 377
Здравейте! Искам да попитам дали ползвате крем на водна основа, и ако да-какъв? Simple Smile Понеже имам уред за премахване на бръчки с лифтинг ефект и в опътването пише, че трябва да се използва крем на водна основа. Simple Smile

Такива кремове по принцип се продават към самите уреди, аз имам такъв към уреда за фотоподмладяване Peace

Нямаше крем към него... Simple Smile))

# 378
Скрит текст:

А самата фирма, от която е уреда не предлага ли? Контактни кремове се водят Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 23:21 от bubanka

# 379
Скрит текст:

А самата фирма, от която е уреда не предлага ли? Контактни кремове се водят Rolling Eyes
Не. На innoliving e. :/

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 23:21 от bubanka

# 380
  • Canada
Кой е крема на Уриаж с двойна защита?  bouquet

Под двойна защита имах предвид да слагам цитираният от marigold крем на Uriage и отгоре този на SVR  Peace

marigold , възможно е да ти белее кремът без нищо отгоре  Hug

# 381
  • София
Фонсе, то ще стане като кексово тесто! Това са плътни кремове все пак... но пробвай. Може да греша.

# 382
samantha_jones , в темата за домашни уреди за кожата на първа страница има линкове към ампули/серуми/ гелове за тях. Разгледай, доста коментираме уредите и с какво се използват  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960762

# 383
  • Canada
Фонсе, то ще стане като кексово тесто! Това са плътни кремове все пак... но пробвай. Може да греша.

Късно е либе за китка, както се казва   HugMr. Green Коментирах, че на морето трябваше така да направя, мина то  Mr. Green А аз, разчитайки че кремът на SVR е също с физични филтри, оставих този на Uriage у дома  Peace
Той пък взе, че не оправда очакванията ми...

В градски условия не бих ходила така, но там, където бях слънцето е изключително силно, на вторият ден бяхме изгорели въпреки мазането със спф 30  Peace

# 384
Може ли да ми препоръчате наистина избелващ крем за лице?

# 385
samantha_jones , в темата за домашни уреди за кожата на първа страница има линкове към ампули/серуми/ гелове за тях. Разгледай, доста коментираме уредите и с какво се използват  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960762

Благодаря! Simple Smile

# 386
  • Чукарландия
Скрит текст:
Неее, с физични е. Потърсете състава в гугъл и ще видите.

Моя е грешката, винаги съм мислела, че е с химични  Hug

А минералните слънцезащити не се ли подновяват през деня? Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

Кремът на Uriage е хубав, но капризен  Peace Ако се прекали с количеството белее и се свлича фдт  Peace

Вече бях на море, взех SVR ecran mineral teinte spf 50 и съм със смесени чувства. Като цвят ми идва леко светъл, но това го коригирам с пудра (пак със спф - 30). Изрично държах на водоустойчив продукт, но водата го отмива. Подновявах непрекъснато и през по голяма част от времето бях с шапка с широка периферия и пак петната ми станаха по тъмни  Tired И понеже кремът е с физични филтри изобщо не се сетих да взема и този на Uriage за двойна защита.

Сякаш моят фаворит от тонираните продукти засега остава този на Апивита  Peace
[/spoiler]

И двата крема: и на Uriage, и на SVR са само с физични филтри и дори нанесени един върху друг, няма да са надеждна защита. Най-хубава защита има, когато кремовете са със смесени филтри - и химични, и физични. Peace

# 387
  • София
Е кои са тези кремове?

# 388
  • Чукарландия
Е кои са тези кремове?

Много пъти съм ги споменавала: Kao Biore, Kanebo ALLIE, Extra UV Gel и Alba Botanica за мен са едни от най-добрите. Peace

# 389
  • Бургас/Пз
Белла, тези корейски ли са? От къде ги поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт