Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 111 879
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Откъде мога да получа тестери на Фитомер?Харесала съм няколко продукта,но не ми се купува без проба.
Благодаря!

# 631
Здравейте,
моля препоръчайте ми дневен крем или серум за много суха кожа.
Тази зима положението стана съвсем зле, на места чак се лющи (в областта м-у очите, около брадичката, отстрани на носа).
В момента ползвам Estee Lauder Revitalizing Supreme Light+ но е към края и явно не ми е достатъчен.

# 632
Откъде мога да получа тестери на Фитомер?Харесала съм няколко продукта,но не ми се купува без проба.
Благодаря!
Намери ги във Фейса и ги попитай,официалният им сайт се казва Интерспа

# 633

Тази зима положението стана съвсем зле, на места чак се лющи (в областта м-у очите, около брадичката, отстрани на носа).
Ох толкова ми е познато,с допълнение на зачервена кожа,направо е ужасно.
Аз горе долу се справих в момента е по-добре значително.Спрях да ползвам всякакви почистващи продукти като ексфолианти и гелове,които допълнително изсушават.След почистване нанасям Nuxe Huile Prodigieuse dry oil и правя няколко минутки масаж с него.Преди лягане задължително по-сериозна хидратация и околоочен.Да не пропусна-правих много често хидратиращи маски.Дано съм ти била от полза!

Скрит текст:
Благодаря!
Намери ги във Фейса и ги попитай,официалният им сайт се казва Интерспа

Много благодаря PELLI! Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 21:46 от bubanka

# 634
За много суха кожа доста помагат кремовете на Юсерин с уреа; тъй като са много мазни, може да се ползва само нощния.

# 635
Каква българска козметика ползваш?

Използвам кремове от серията на доктор Крахтова. Идват ми по джоба и естествено съм доволна от ефекта им. Струва ми се че и в BG започнаха да правят хубави кремове.
http://drkrahtova.com/produktova-kategoria/skin-creams/

# 636
  • Чукарландия
Момичета, взех си серията за абсолютна хидратация на Талго - крем, серум и маска за лице. Изключително доволна съм. За моята суха, лющеща се кожа подейства като балсам - страхотни са и трите продукта! Благодаря за препоръките! bouquet

# 637
  • USA
Вмомента съм на вълна продукти за тяло на Hempz.Купих един крем за проба и така,три пъти се връщам в парфюмерията за нови неща.Формулите им са базирани на масла и витамини.

# 638
  • Sofia
Момичета, включвам се с бързо питане. Praynig
Има ли прилежащ околоочен крем към Moisture Surge на Clinique?
Ако отговорът е "не", кой околоочен на марката бихте ми препоръчали? All About Eyes май беше много хвален, доколкото имам спомен?
Благодаря предварително! bouquet

# 639
https://m.facebook.com/notes/clinique/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D … 1931476676871562/
А за този какво ви е мнението, заслужава ли си

# 640
  • USA
Не харесвам особено бялата козметика на Клиник,намирам ги за много силни и травмиращи кожата ми продукти - или се обривам,или ми щипят,или се зачервявам.
Нямат oколоочен на MS,ако държиш на марката,пробвай Repairwear.

Toва им е един от най-популярните,да не кажа и най-известният им хидратиращ крем.Аз лично не го харесвам.

# 641
Аз пък много го харесвам, поддържам си го от години. Рядко го мажа под крем, тъй като ползвам серуми, ползвам го самостоятелно за дневен или нощен като искам нещо по-леко.
Ако искаш да го ползваш самостоятелно не е подходвщ за редовна грижа тъй като е лек, освен ако не си много млада.
Важно е да определиш коя формула е подходящата за теб, те май са 3, в зависимост от типа кожа.

# 642
4 дни се мазах с новия крем на Нивеа,който е и със SPF,и на едната скула изгорях от слънцето!
Възможно ли е слънцезащитната съставка при мен да прави точно обратното?!Преди години ми се е случвало с крем на VICHY,от тогава не си слагам крем със SPF,а знам че трябва.Сега се беля,даже коричките са леко червени,все едно съм изгоряла до кръв :О

# 643
4 дни се мазах с новия крем на Нивеа,който е и със SPF,и на едната скула изгорях от слънцето!
Възможно ли е слънцезащитната съставка при мен да прави точно обратното?!Преди години ми се е случвало с крем на VICHY,от тогава не си слагам крем със SPF,а знам че трябва.Сега се беля,даже коричките са леко червени,все едно съм изгоряла до кръв :О

Едва ли прави точно обратното. Ако имаш по-мазна кожа или си се изпотила е възможно кожата просто да е "отмила" част от крема. Може да не си нанесла достатъчно количество или пък да си се изложила на слънце твърде скоро след нанасянето на крема.

# 644
PELLI, няма как слънцезащитните филтри да предизвикват изгаряне. Съгласна съм с EllieD, търси другаде проблема.

Не знам кой е новият крем на Нивеа с филтри, но щом се случвас втори пореден крем, търси проблем в твоя телевизор.
Може да си се изложила по-дълго време на слънце, не си подновявала, а си стояла повече от два часа на открито или не си сложила достатъчно крем, или си го изтрила неволно или spf защитата в този крем е по-ниска от необходимата или комбинация от няколко фактора.

Общи условия

Активация на акаунт