"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Става весело Joy Joy Joy

# 226
# 227
ЕЕЕЕЕЕЕ...това не трябваше да става Naughty...Джес е полудял... ooooh! #Crazy...личното отмъщение не е решение Naughty...неправилен избор на Джес  Weary...епизода май свърши... newsm78

# 228
С:хайде, да видим сега е мой ред..Лека нощ!
Д:не си отивай! Остани при мен, легни до мен..

Сюхан и Джесур имат неистова нужда един от друг, само самите те могат да си бъдат лек един за друг, но мъката на Джесур от трагичната загуба на майка му доминира над всичко друго, което е и нормално.
Огънят на отмъщението го изгаря отвътре, не позволява на любовта му да се проявява..

С:Утре в съда съдията ще даде решение по делото, но за нас двамата решение ще дадеш ти.затова няма да завърша тази бележка с думите: Обичам те..

Т:Аз никого не съм убивал! Кълна ес върху децата си, че аз никого не съм убивал..

Тахсин каза на съдията, че е невинен, че той не убил Фюген Алемдароглу.

викат ширин за свидетел..

М:хайде, миличка да те видя.. Мили Джесур, успоокй се..Знам, че това няма да върне майка ти, но поне огънят вътре в теб ще утихне.
(
Ширин разказва какво е станало тогава.. също така михрибан.. Какво било отношението на Михрибан към този случай? Тя от години се съмнявала, че Тахсин манипулира хората на ръководни длъжности в държавни институции в корладаа.

Салих също дава показания.. Съдията каза, че той му е бил най-доверения човек на Тахсин, защо тогава не бил до него. Защото Салих бил изпратен в Истанбул да следи Сюхан. Тахсин искал дъщеря му да дойде и да види какви ги върши съпругът му.
Джесур каза, че досега Тхасин бей се  еспасявал по някакъв начин от всички престъпления.. Също така разказа за ръза.
Пък Ширин разказа как е видяла колата на тахсин Корлудаа, да, не видяла фюген да е в колата, но минута преди това тя била в тяхната кола.
Джесур пък разказва за акзията в старата фабрика.. Как са отишли там и какво е станало.. След като разбрлал,у че майка му е изчезнала, понеже преди също е изчезнала, той знаел как би се почувствал майка му и затова той отишъл предип полицаите във фабриксат. И когато влязалъ през вратата, преди да разбере какво става, всичко станало за миг.. видях как майка ми пада отгоре. Обвиняемият е бил там горе.  Вярно ли е било това, че Джесур видял как Тахсин бута майка му отгоре.Не, Джесур не видял това.-. Когато то йвлязъл вътре,  ибез това всичко свършило.А и нямало възможност какх няко йда види това.. Но Тахсин бил горе..

Съдът взе решение да освободи Тахсин, делото му ще продължава, свидетелите ще бъдат разпитани, но той няма да ес връща в затвора..

Т:Я, Адалет, обажавам да получавам награди.
А:И аз обожавам да те виждам така.
Т:вече няма да влизам между онези четири стени, само смъртта ще иг разздели.

Ш:да, Сюхан? не, миличка, Джесур го нямаше преди пет минути и сега го няма. Защо стана така, кемал?
К:Той направи каквото трябваше..Нямаше да излъже, я..Все пак не го е видял да я бута, нали така?
Ш:Обаче къде е сега този мъж? Къде?

С:Вече тази традиция ще я продължи внукът ти.
Т:когато се бях доближил толкова близо до семейството, за което мечтаех, се уплаших, че няма да мога да видя как расте внука ми.

Тахсин каза на Сюхан, че той няма нищо общо с този случай, че са му скроили капан.
С:Ако беше го направил ти, щеше ли да ми кажеш?
т:не.
С:Понеже няма доказателства, иска да повярвам, че си невинен. Искам да повяравм, че отнемайки семейството на мъжа ми, ти не откъсна сърцето му по такъв жесток начин.
Т:Аз никога не бих ти причинил такова нещо.
С:вече нищо няма да е както преди. каквото и да направиш, нищо няма да е като преди.
Т:Щ естане..Щом аз съм казал, всичко ще се нареди както преди.

К:Сюхан, къде е баща ми?
С:Беше тук някъде.
К:Ще спра музиката, зда каже и той речта си, но никакъв го няма.
С:Сишгурно се разхожда наоколо доволен, доволен.
К:Слушай, и Джесур го няма.

Тахсин го нямало и в чифлика..
Адалет дойде и каза, че Джесур е отвякъл Тахсин.

С:Джесур е отвлякъл баща ми.

Д:Тахсин, и майка ми те гледаше  ли така молейки ти се? И ти ли влачеше така майка ми? Спомни си! Разкажи ми за татко..За татко ми, когото ми отне още от малък, когото хвърли от тази пропаст.
Т:Джесур, моля те, не го прави! Моля те!
Д:Остана една крачка до смъртта ти, тахсин Корлудаа.  До дъното на пропастта ти остана една крачка.

# 229
# 230
Аааааа, той Джес в последният момент ще го измъкне и спаси-ако и той стане убиец с какво ще  е по-различен от Тахсин.
Но стратега в килията ще лудне в очакване-психото Ръза става неврак!

# 231
Не вярвам Едже да направи Джес  убиец Naughty

Предполагама, че Сю в следващия епизод ще се появи и ще осуети тази сцена Peace

# 232

Но стратега в килията ще лудне в очакване-психото Ръза става неврак!

Той вече злобеее...каква физиономия само... smile3515

# 233
-----------------------------------
Злати Hug
пбожавам я тая песен, нищо не разбирам, Бахар-Пролет

# 234
Радвам се, че и тази вечер бяхме заедно, момичета. Благодаря ви за коментарите  bouquet

Лили  bouquet благодаря ти за това, че ни помогна с превода он лайн

Ринка  bouquet за стоп-кадрите

40 Потребители и 90 Гости преглежда(т) тази тема.

# 235
Какво пишеше в бележката до Ръза, подадена му от човека на Хюлия?
Защо точно този човек му я даде, кога се запознаха?Да не  би Хюлия  да е съучастник?

# 236
Ринка Hug
моля дай, нова анкета.
Дали Джес уби Тахсин, или -не newsm78

# 237
Звездиии Hug...Бахар е ЕСЕН... Peace

# 238
# 239
Лили Hug,благодаря за превода! newsm51

Ринка Hug,за стоп кадрите! newsm51

Благодаря на всички,че и тази вечер бяхме заедно! Hug Hug Hug

Добре,че свърши епизода тъй като от 22,05 започна мача Олимпиакос-Бешикташ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт