"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 939
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. Върбица обл. Шумен
Присъединявам зарадваното си сърце към благодарностите! Момичета, страхотен екип сте! Дано все така благородно да ни ощастливявате!

# 601
Добра ви вечер ,момичета... wavey  Hug

Благодаря ...за поредната преведена серийка... bowuu Peace

Вижте...чак и цветенцата сияят от щастие... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Лили... Аси... Ринка... Алекс...

Изгледах серийката на един дъх и...честно да ви кажа в главата ми стана една кашаа... ooooh! #CrazyНезнам вече на кого да вярвам...Ръза едни ги говори...Адалет отрича ,но после се предава ,един друг дебне като мишок зад вратата,а уж е доверен човек на Тахсин ,а изпраща съобщения на Ръза...И...м/у другото ми хареса постъпката на Адалет bowuu...доста смелост трябва да притежаваш ,за да се предадеш на полицията заради  убийство...В този момент тя "победи" именития си съпруг,защото си мисля ,че независимо ,че е станала убийца ,Тахсин има по голяма вина от нея...Салих също...А що се отнася за осиновяването на Тахсин ,после на Хасан...ами нормално е...след като бъдеш отритнат ,да се озлобиш още повече...да видим по нататък големите Х и Т какви са ги вършили...
Друго ,което ме смути и ядоса е държанието на Сю ooooh! #Crazy #2gunfire...нейната работа стана иди си ,ела си...тя много добре знае ,че Джес е тръгнал по много трънлив път и при най малкия конфликт м/у тях веднага си грабва чантичката и гитти...първия път беше в стъклената къща ,сета в Нишантъшъ...къде ли ще отиде сега,когато любимият и баща ,който пак я принуди да се откаже от Джес,и разкаже цялата история...
Браво на Корхан...най накрая се изправи с/у баща си... bowuu
Писна ми вече от Хюлия Whistling...навярно ще разберат  ,че тя е нападнала Сю и белким я вкарат на топло... Praynig
Бюлент ...с неговата любов към Бану ми е много съмнителен... newsm78,но пък за сметка на това Михрибан ми е много готина...жена от класа ...питай го стария Тахсин кво е гледал преди 30/35/ години... newsm78 Naughty Joy Joy Joy Joy Joy,което ще разберем ...предполагам по късно в сериала...както и за онази среща м/у бащата на Джес и майката на Сю. bowuu
Пропуснах Джес...хареса ми Peace...разбра ,че е прекалил и сведе глава Sad...милия той...как ми дожаля за него ,когато Сю му крещеше насреща... ooooh! #CrazyКакво се пееше в песента...Когато не си до мен или не спиш до мен ще сънуваш кошмари......еми...Сю да си помисли... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Доста се унесох...сори... Praynig

Момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 19:49 от Svet_sz

# 602
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра ви вечер ,момичета... wavey  Hug

Благодаря ...за поредната преведена серийка... bowuu Peace

Вижте...чак и цветенцата сияят от щастие... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Лили... Аси... Ринка... Алекс...

Изгледах серийката на един дъх и...честно да ви кажа в главата ми стана една кашаа... ooooh! #CrazyНезнам вече на кого да вярвам...Ръза едни ги говори...Адалет отрича ,но после се предава ,един друг дебне като мишок зад вратата,а уж е доверен човек на Тахсин ,а изпраща съобщения на Ръза...И...м/у другото ми хареса постъпката на Адалет bowuu...доста смелост трябва да притежаваш ,за да се предадеш на полицията заради  убийство...В този момент тя "победи" именития си съпруг,защото си мисля ,че независимо ,че е станала убийца ,Тахсин има по голяма вина от нея...Салих също...А що се отнася за осиновяването на Тахсин ,после на Хасан...ами нормално е...след като бъдеш отритнат ,да се озлобиш още повече...да видим по нататък големите Х и Т какви са ги вършили...
Друго ,което ме смути и ядоса е държанието на Сю ooooh! #Crazy #2gunfire...нейната работа стана иди си ,ела си...тя много добре знае ,че Джес е тръгнал по много трънлив път и при най малкия конфликт м/у тях веднага си грабва чантичката и гитти...първия път беше в стъклената къща ,сета в Нишантъшъ...къде ли ще отиде сега,когато любимият и баща ,който пак я принуди да се откаже от Джес,и разкаже цялата история...
Браво на Корхан...най накрая се изправи с/у баща си... bowuu
Писна ми вече от Хюлия Whistling...навярно ще разберат  ,че тя е нападнала Сю и белким я вкарат на топло... Praynig
Бюлент ...с неговата любов към Бану ми е много съмнителен... newsm78,но пък за сметка на това Михрибан ми е много готина...жена от класа ...питай го стария Тахсин кво е гледал преди 30/35/ години... newsm78 Naughty Joy Joy Joy Joy Joy,което ще разберем ...предполагам по късно в сериала...както и за онази среща м/у бащата на Джес и майката на Сю. bowuu
Пропуснах Джес...хареса ми Peace...разбра ,че е прекалил и сведе глава Sad...милия той...как ми дожаля за него ,когато Сю му крещеше насреща... ooooh! #CrazyКакво се пееше в песента...Когато не си до мен или не спиш до мен ще сънуваш кошмари......еми...Сю да си помисли... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Доста се унесох...сори... Praynig

Момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Съгласна съм с теб. За Сюхан - как може да е толкова непостоянна и предвидима?! При поредния проблем и си грабва чантичката (буквално). Така ли се прави семейство... Избърза с преценката, прекали с развода и направо избухна с обещанието, което даде на баща си в една от последните сцени. Адалет - призна си, но дали ще плати за престъплението? Аз мисля, че има неизяснени събития около убийството на Хасан, има неща, които не са ни показали. Хасан и майката на Сюхан - видяхме сцена със странни отношения...Джахиде - как ги мисли тази жена нещата? Таксин - проклето и зло дете. Родителите на Хасан ли са виновни за съдбата му или лошият нрав? Джесур е най-наказаният, най-отритнатият, но и най-последователният. Подкрепям го. Дано да просветнат нещата в следващия епизод!...

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 20:26 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 603
Хай, дръзки и красиви момичета!  Hug Hug Hug
Да благодаря на нашите страхотни пчелички за превода  bouquet bouquet bouquet bouquet
И да попитам ... на всички ли е такава каша в главите, както в моята  newsm78 Май да ...  Joy Joy Joy
И аз не успях да разбера кой по дяволите стреля по Тахсин  newsm78 Всичко води до Салих, но това определено не беше неговата фигура, неговите дрехи и обувки ...
За Сюхан се отказвам да гадая какво иска в края на краищата ...  Не я разбирам и това е. Толкова противоречива жена  #Crazy Съмнявам се, че и  тя знае какво иска  newsm78 В началото си мислех, че  жертва любовта си, само и само Джесур да научи цялата истина, макар, че не знам защо си мислеше, че ще я получат  newsm78 На скалите я разбрах защо реагира така. Но, след разговора между двамата с Джес разбрах, че сме се върнали в самото начало  ooooh! А и щом дори допусна, че Джесур може да се утешава с Бану, какво повече да говорим  ooooh! Отказвам се да си блъскам главата повече, оставям се на сценария да ми покаже какво все пак ще се случва ...
Благодаря за споделените мнения на всички !  bouquet
Лека вечер!  Hug

# 604
Няма ли трей newsm78
Гледах и аз серията ,ей сега свърших.
--------------------------------------------------------
Ами, Сю прави така ,защото тя е жертва на баща си ,а и на Джес.
Тя се омъжи за Джес,за да накаже баща си,а сега иска да накаже Джес ,като се разведе с него.
Използват я за собствените си отмъщения,а тя няма никаква вина.Трудно е да угодиш на баща ,и на любим.
Ох,Ширинчето много и знае устата,ама ,когато разбере за баща си, не знам ,какво ще прави.
Аз също одобравям смелоста на Корхан.
Интересен ми е съюза -Салих , Ръза newsm78
Айде ,Ръза вече знаем, че си отмъщава, ама Салих ,защо го мрази.
Ами, като не му изнася да беше напуснал,ама яде хляба на Тахсин.Неговата ,стана -храни ,куче да те -лая.
Като не одобряваш, Багажа на суджук, и чорбаджия-друг.
Не видях, някой да го е възал.
Благодаря на момичета писали и споделили преди мен. bouquet
-------------------------
А, Албанците дето гиимаме за -албански реотани Simple Smile Grinning
ще гледат сериала.
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456241446%2F2058d35 … l_wall_-121564141

# 605
# 606
Лека нощ и от мен.
Пробвах друг сайт за колажи.
Нещо не ме кефи.

# 607
  • гр. Върбица обл. Шумен
Лека нощ! Утре ми е тежък ден - девет часа ще уча малки и големи зверчета.

# 608
  • AMS

Лека да ви е нощта на всички!!!
 Лили, Ассианита, Алекс, Ринка,
 благодаря за превода на епизода!!!
 Благодаря и за постовете по съдържанието!!!
 Изгледах го с голямо внимание - над 500 стоп кадри.
 Преглеждам си записките, препрочитам какво съм написала,
 спомням си първото впечатление от епизода ...
 Е, признавам, че за пръв път при онлайна май повече неща ми бяха ясни.
 Сега всяка сцена поражда по няколко въпроса най-малко.
 На най-важния въпрос - Кое е предателят? не можах да намеря отговор.
 Не, кой е стрелецът, а кой е предателят!?
 Ама те и двамата са неизвестни за сега.
 А може да са едно и също лице.
 Всъщност кого искаше да убие стрелецът?
 Джес, или Тасин?
 Тасин, като че ли не се интересува кой е стрелял?
 А се интересува кой къде е бил по това време.
 Може да е подготвяно покушение и срещу Джесур, но плановете се объркват.
 Ръза, който иска Джесур да убие Тасин, пристъпва към втората част от плана си,
 след като Тасин излиза от затвора.
 Джесур е следен от неговия човек - моториста и трябва да стреля по Тасин, в удобна ситуация.
 Но този моторист, чрез онези писма май е спипан и е принуден да играе двойна игра.
 За целта се включва и Салих.
 А може би нарочно мотористът да е трябвало да играе двойна игра по указания на Ръза
 и за целта да се включи Салих.
 Но ако мотористът е прихванат, може пък и да го принуждават да стреля по Джес.
 На скалите стрелецът имаше малко време и му беше много трудно в това боричкане,
 да уцели точния човек. А и за него, ако е прихванат, нямаше голямо значение.
 За Ръза обаче имаше. И като разбра, че Тасин е жив, отиде в лечебницата,
 не че го боли корема, а за да използва телефона и да извика Адалет,
 и да премине към следващия план - да кажат на делото, че Тасин е убиецът на Хасан.
 Да ама Адалет се предаде. И сега какво?
 Не ми обръщайте внимание на написаното. И аз съм се оплела яко.
 Като всички вас и като всички герои съм объркана.
 Май това беше целта на занятието.
 От тази серия още веднъж ми се затвърди мнението,
 че жените са слаби и беззащитни, в ръцете на коравите мъже.
 Тасин се е възползвал от Михрибан, от Нурхан, от Адалет, а сега и от Сюхан.
 Сюхан е най-слабата и най-обърканата, заради по-малкия си жизнен опит.
 За Тасин, Адалет е коза, която преди умиране, изяжда хляба на козаря.
 Джесур обеща, че няма да използва жените срещу Тасин и сам ще си носи последствията.
 До сега си спазва обещанието.
 Очаквам да видя жените колко силни могат да станат.
 Интересни ми бяха репликите между него и приятеля прокурор -
 Серхат  -  Истината може да има няколко лица.
 Джесур -  Според мен, това е заблуда на окото.
               Истината не е такава, каквато всеки иска да види.
               Истината е една.

Хайде омитам се, че стана време да ви пожелая

Добро утро и Успешна нова седмица!!!

Димана, не съм те забравила.
 В следващите си постове, ще ти отговоря.
 Исках да приключа със Сюхан и после да отида при Невал.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 03:23 от *** Diva ***

# 609
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро и успешна седмица на всички!

# 610
Добро утро! Hug Hug Hug

Честита първа пролет!
Днес е Международен ден на щастието!
Скрит текст:

Свет HugКузманова HugЗвезди HugФенче HugДива Hug,за мнението ви по епизода! Peace

И аз изгледах преведения епизод!Много въпросителни!Едно се разкрива,друго се заплита! PeaceСю се съгласи на развод с Джес като мислеше,че наистина баща и е убиец и нямат бъдеще да бъдат заедно!Да,ама-не!Не предплагаха,че Адалет ще се предаде,защото тя е стреляла по Хасан! PeaceПредстои отново интересен епизод! Peace
Дано днес вече да пуснат фрагман! Peace

нов клип-SüCes ❖ I will love you ♡

https://youtu.be/fjA6UxQZKPQ

Приятен пролетен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 09:31 от Zlatina3

# 611
Добро утро Hug

Днес било международен ден на -щастието.

Злати Hug bouquet

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 10:26 от zvezdomira78

# 612
Добро утро !
Пак ли толкова  късно ще пуснат фрага за 19епизод и после кой е виновен,на другите проекти  се въртят фраговете по ТВтата още от четвъртък вечер, а на Джесур и Гюзел още се пече..
Класацията на световния Топ100красиви лица
 цялата класация тук
https://twitter.com/DTopbeautyworld

За мъже

За жените

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 12:14 от Maya@

# 613
Здравейте Дръзки Красавици

След кратко отсъствие -ето ме на линия  newsm53
Благодаря на всички ви за споделеното тези дни относно  ДК, клипове и всичко останало. Много интересни мнения прочетох, но няма как да отразя всичко  Sunglasses Затова това е за всички вас, момичета

Оказва се, че днес е  Първа Пролет
Да ни е честита и да се изпълни с много хубави и положителни новини относно ДК, актьорите и целия екип в него Peace

Изгледах снощи по нощите преведения епизод на ДК. Благодаря на Лили  newsm51, Алекс  newsm51, Асианита  newsm51 и Ринка  newsm51  newsm20 за безвъзмездния им труд, с който отново ни зарадваха. И както вече сте написали - на някои въпроси получихме отговор, но се появиха още няколко на тяхно място. Кой е стрелеца, кой е предателя, дали Салих играе двойна игра заради Тахсин бей и той е наясно с това, или го мрази и в червата и иска да му отмъсти коварно? newsm78 Сю обеща на баща си, че ще се разведе с Джес като научи истината за вечерта на убийството на Хасан, защото беше убедена, че той е убил бащата на Джес. И естествено не може да бъде негова съпруга при условие, че баща й е причинил смъртта на свекър й  yes  . Но сега с признанията на Адалет излиза, че това не е така.  Peace

Направих няколко гифчета от последната серия  Flutter

Дано в следващите серии получим още промяна на тоновете и полутоновете на черното и бялото в героите,  защото ако СЦ искат да показват героите си реалистично, не може един да е само в блясъка на белия цвят, а другия да е по-черен и от катрана. Защото всеки човек носи в себе си и бялото, и черното, но и различни нюанси на сивото Peace

Дива Hug благодаря ти за споделеното. И на мен в главата ми е голяма каша кой какъв е и защо yes
Майя Hug и аз се надявам днес да получим фрагман за 19 еп на ДК. Че както са го подкарали от АЯ може и в сряда да ни пуснат един Sick

Хубав ден и успешна нова седмица!  love001

# 614
Здравейте дръзки гюзелки.  Hug
Честита ни Пролет!
Да ни е цветно и леко!  Hug

Благодаря ви за всичко, споделено в темата.  Hug Hug Hug

Липсата на трейлър е необяснима. По-скоро е необяснима рекламната стратегия на Ay Yapim.

нашите любимци са взели мъъъничка преднина. Дано я запазят!  Peace

линк, ако не сте гласували:

http://www.televizyondizisi.com/anket-ekranin-ideal-ciftini-seci … z-2017/331343/54/

Спорна пролетна седмица!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт