"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Привет момичета Hug Hug
Ринка Hug
Мишел, много благодаря за превода bouquet
чакам да видя, къде Едже е казала, че напуска сериала, защото моя позната туркиня го погледна и ми каза , че няма такова нещо newsm78

а тук може ли знаещите езика, да дадат разяснение? Praynig

Ринка, дублирала съм те Wink

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 12:06 от Airra

# 76
  • В тъмната гора.
Едже няма да напусне сериала, ще разработва сценария на "Мадонна с коженото палто" и за малко ще отсъства. Нищо конкретно не се споменава за новия и проект. Докато отсъства ще бъде съставен екип, който при необходимост ще прави промени във вече написания сценарий.

-------
Превод:
На 32 епизод ще бъде финала на сезона. Но с малки промени сериалът ще продължи и през задаващата се година.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 13:46 от _Мishel_

# 77
Едже няма да напусне сериала, ще разработва сценария на "Мадонна с коженото палто" и за малко ще отсъства. Нищо конкретно не се споменава за новия и проект. Докато отсъства ще бъде съставен екип, който при необходимост ще прави промени във вече написания сценарий.

-------
Превод:
На 32 епизод ще бъде финала на сезона. Но с малки промени сериалът ще продължи и през задаващата се година. Когато Едже Йоренч приключи с написването на 32 серии от сценария за този сезон, ще започне да пише сценариите за следващата година.

много ти благодаря!!! newsm51

а рускините как са го превели...... Tired

Цитат
Новая информация.
На этой неделе, будет показана 17я серия, нашего сериала. На 32й серии, состоится финальная серия первого сезона. Однако, во 2м сезоне, ожидаются небольшие изменения. Знаменитая сценаристка Эдже Йоренч, доведет до финала 32 серии, и на этом завершит свою работу над сериалом.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 12:58 от Airra

# 78
  • гр. Върбица обл. Шумен
От написаното на руски става ясно, че сегашната сценаристка ще довърши първи сезон - 32 серии, а за втория сезон ще се сформира нов екип от сценаристи. Т.е. с 32-ра серия работата на Едже по сериала приключва.
Анализирайки емоционалното състояние на Джесур, мисля, че за заглавие на любимия ни сериал оттук нататък ще е по-подходящо "Красавицата и звярът". Какво ли ни очаква?!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 13:52 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 79
Здравейте Дръзки и Красиви

Още рано-рано сме получили лека подсказка от Туба относно 17 еп Peace

Скрит текст:
Здравейте дръзки и красиви! Успешна нова седмица!  Hug
Благодаря ви за всичко споделено в темата!  Hug
Кески, Лу, Звезди, Боби, Канти, Злати, Ети, Айра, Димана, Катя, Кузманова, Фенка, Теси, Вичи,  Hug

Кески, гласувах няколко пъти за Пирин. Дано се чуе гласа на гласуващите.  Peace
Това е от днес по темата "Пирин":

http://www.dnes.bg/politika/2017/03/06/radev-nastoia-reshenieto- … prozrachno.333927

Мишел, благодаря за превода на интервюто.   Hug

Сутринта оператора ни пусна ето това клипче и се замислих дали е от сета:

https://www.instagram.com/p/BRSVqZfAD0b/?taken-by=pablopablo23

Сега и Туба пусна снимка с пояснение
tubabustun.official# cesur ve güzel 17.bölüm #panayır. Simple Smile,
което даде отговор на клипчето!

В четвъртък ще ни заведат и на панаир... [/b][/i][/color]

Скрит текст:
Снимката била от Мави  Peace

Йиит извън снимките е много дружелюбен

32 епизода ни гласят до края на сезона.
Явно ще има и втори сезон.

Ако искате да прочетете интервю с Туба за италианското списание “Vanity Fair”

https://www.facebook.com/notes/tuba-buyukustun-bulgarian-fans-cl … /1371618059526773
Ринка Hug поне  се очертва да има и  някакви светли моменти в 17 еп. Че ако е само драма не знам как ще се гледа ooooh!

Мишел  bouquet благодаря ти за превода на интервюто на Едже Й, както и на написаното относно продължителността на сериала. Искаше ми се да е само един сезон понеже щеше да е по-стегнат, но изглежда на рекламодателите им се иска да е по-задълго на екран  Peace

Вичи Hug, Злати Hug, Звезди Hug, Айра Hug

Успешна и спорна нова седмица, която да е богата на хубави новини!

ПП.
От написаното на руски става ясно, че сегашната сценаристка ще довърши първи сезон - 32 серии, а за втория сезон ще се сформира нов екип от сценаристи. Т.е. с 32-ра серия работата на Едже по сериала приключва.
Кузманова Hug така са го превели рускините. Мишел не е превела такова нещо Peace

# 80
Привет! Много, много силна серия с разтърстващи моменти, просълзих се на финала! 😭😭😭 Милия ми Джес, не му стигат всички мъки, а сега да загуби и любимата си майка, просто е толкова тежко.. Очакват ни още по-сложни отношения от тук нататък, а за Таксин дори и в случая да не е виновен, си го заслужава! Така се трогвам от любовта между Сю и Джес, любов, за която можеш да мечтаеш. Такава силна енергия и връзка има между тях, и така щастливи бяха преди последната случка.. 😥💘 Къса ми е сърцето.. 💔.. И както казаха с онова за любовта.. "Кажи ми, една любов, която да не е потънала в мъки, да е дала почивка на сълзите ти.."  ❤❤❤😥

# 81
  • гр. Върбица обл. Шумен
Да, Канти, аз цитирам рускините: "Знаменитата сценаристка Едже Йоренч ще доведе до финала 32 серии и с това ще приключи своята работа над сериала"

# 82
  • В тъмната гора.
Ами най-добре Лили да се включи, защото от написаното съобщение става ясно, че писането на сценария за втори сезон е започнало, а първи сезон ще го приключи Едже. Но изречението така е построено, че не става ясно кой пише втори сезон. Аз на първо четене си го преведох така че, най-вероятно Едже ще продължи с работата си.
Буквално изречението се превежда така:
Едже Йоренч ще завърши тазгодишния си 32 епозодов сценарий, започна писането за следващата година. И глаголите така са подредени, все едно едно и също лице ще ги пише.
Не знам, нека Лили каже.

# 83
аз писах на Варна Hug, това ми отговори тя Peace

Цитат
Еджето е завършила сценария за този сезон и е започнала да пише сценария за новия.

Да, Канти, аз цитирам рускините: "Знаменитата сценаристка Едже Йоренч ще доведе до финала 32 серии и с това ще приключи своята работа над сериала"

според мен рускините не са го превели правилно Peace

Велислава Hug, Канти Hug
Мишел, още веднъж благодаря bouquet

# 84
  • гр. Върбица обл. Шумен
Възможно е. Аз турски език не владея, но на руски общувам свободно. Дори гледам сериала с руски субтитри, защото нямам търпение да изчакам българския превод.

# 85
  • В тъмната гора.
Турският не ми е майчин и аз съм го учила със съответните му граматически особености. Не мога да кажа, че идеално владея езика, затова и предложих Лили да се включи.
Но така построено изречението, води на мисълта, че един и същи човек ще пише сценария за тази и другата година.

Сега превеждах и казаното от Едже за новия й проект, но там не е упоменато  сериал ли е или филм. Най-вероятно ще е филм, който се снима в рамките на един-два месеца, а работата на сценаристта е приблизително две-три седмици.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 15:07 от _Мishel_

# 86
  • гр. Върбица обл. Шумен
Не си падам по многосезонните и многосерийните филми. Сменят се сценаристи, режисьори, актьори...и работата се разводнява. Понякога се променя характера на основния сюжет и зрителят губи интерес. Нека догледаме до края на този сезон, пък после ще видим. Дай, Боже, да станем свидетели на щастлив край!

# 87
Привет! Hug Hug Hug

Ринка Hug,благодаря за инфото и новите снимки! bouquet

Мишел Hug,благодаря за превода! bouquet

Звезди HugАйра HugКанти HugВелислава HugКузманова Hug

Тази седмица сме на 4-то място по гледаемост в АВ групата! Peace

27 Şubat - 5 Mart Haftalık Reyting AB
1) #İçerde : 10.85
2) #VatanımSensin : 9.56
3) #EDHO : 8.95
4) #CesurveGüzel : 7.18
5) #Anne : 7.03
https://vk.com/kivanctuba

# 88
Едже пусна туит за да успокои феновете:

ece yörenç‏ @eceyorenc  14 сек Преди 14 секунди

Cesur ve Güzel'i bırakmıyorum arkadaşlar, sadece yazmayı bırakıyorum.. O da bir süreliğine.. Her şey kontrol altında merak etmeyin. Sevgiler

Приятели, не изоставям Джесур и Гюзел, само оставям писането и то за известно време. Всичко е под контрол, не се притеснявайте. С много обич.

# 89
  • гр. Върбица обл. Шумен
Едже пусна туит за да успокои феновете:

ece yörenç‏ @eceyorenc  14 сек Преди 14 секунди

Cesur ve Güzel'i bırakmıyorum arkadaşlar, sadece yazmayı bırakıyorum.. O da bir süreliğine.. Her şey kontrol altında merak etmeyin. Sevgiler

Приятели, не изоставям Джесур и Гюзел, само оставям писането и то за известно време. Всичко е под контрол, не се притеснявайте. С много обич.

Рина, това вече е друго нещо. Все пак информацията е от извора, можем да й се доверим. Аз така я разбирам - Едже е написала сценария за 1-ви сезон и вероятно докато текат на екран епизодите до 32-ри, тя ще "почива".

Общи условия

Активация на акаунт