"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 99 094
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  Добър вечер Hug Hug Hug
Доче Hug феновете им са прекрасни , и най -вече на Енгин!

Но и в сериала бяха невероятни.

А, така започна този мечтан сериал.....

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 18:47 от sebilMM

# 631
 Добър вечер Hug Hug Hug
Доче Hug феновете им са прекрасни , и най -вече на Енгин!

Но и в сериала бяха невероятни.

А, така започна този мечтан сериал.....

Себи,феновете и двойката ни са страхотни ,но нямахме късмет да ги гледаме повече време на екран Hug
Дано със следващите им проекти да имат повече късмет и ние да им се радваме ,защото те го заслужават bouquet

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 09:36 от dochi55

# 632
Привет )

От 22-02-2017 - за благотворителната кампания "Имам едно желание"...

И ние имахме едно желание - по-дълго да виждаме Енгин на екран, но...

# 633
Страни, закупили правата за римейк на сериала: канал NBC САЩ, канали от Украйна, Русия, Италия и Испания.
Страни, закупили права за излъчване: САЩ, Полша, Казахстан, Унгария, Косово, Финландия, Литва, Индонезия, Пакистан, Аржентина, Бразилия, Чили, Коста Рика, Доминиканска Република, Салвадор, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Перу, Уругвай, Пуерто Рико и 22 страни от Близкия Изток.

Още не мога да събера смелост да изгледам последната серия #2gunfire

# 634

Здравейте  Hug Hug Hug

Доче Heart Eyes и аз още си я пазя , за да си изживея последните емоции с тях като за разтуха.

Една класация ,която ме кефи на макс!

Ами....недостижим!

Аз в тази тема се радвам на Енгин  Laughing Wink в другата на ФЕ . Старая се да няма празно в емоциите ми Laughing

Голям мъжага е да знаете!Но вие отдавна си го знаете Laughing Laughing Laughing

Тая негова долна устна не е в тази позиция случайно Wink Sunglasses Laughing

Приятна вечер на всички Heart Eyes bouquet

# 635

Здравейте  Hug Hug Hug

Доче Heart Eyes и аз още си я пазя , за да си изживея последните емоции с тях като за разтуха.

Една класация ,която ме кефи на макс!

Ами....недостижим!

Аз в тази тема се радвам на Енгин  Laughing Wink в другата на ФЕ . Старая се да няма празно в емоциите ми Laughing

Голям мъжага е да знаете!Но вие отдавна си го знаете Laughing Laughing Laughing

Тая негова долна устна не е в тази позиция случайно Wink Sunglasses Laughing

Приятна вечер на всички Heart Eyes bouquet

Нисък рейтинг,ама класациите и продажбите в чужбина друго показват Peace
Тимур Савджъ си е направил сметката и ще си напълни джоба,пък ние дълго ще се чудим защо ни спряха сериала #2gunfire

# 636
Доче Laughing . не се коси ТС е жалък с неговите пълни джобове , но празна душа.
Не може да си сериозен продуцент и да кажеш майната им на феновете. Искам да го забравя  за винаги!

Тези наши любимци обаче никога!!!!!!

# 637
# 638

Здравейте Hug Hug Hug

Доче Hug зашеметяващи са ! bouquet

Такава екранна двойка рядко се среща!/с изключение на БУ и ФЕ Wink Wink Wink/
Доче повтарям те Embarassed Embarassed Embarassed

# 639

Здравейте Hug Hug Hug

Доче Hug зашеметяващи са ! bouquet

Такава екранна двойка рядко се среща!/с изключение на БУ и ФЕ Wink Wink Wink/
Доче повтарям те Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря! newsm51
Много вълнуваща двойка са Енгин и Фахрие smile3501

# 640

Според мен Енгин е единствен, защото  е различен по своя си начин вълнуващ и неповторим.

И, любимия , незабравим  ДАХАН!!!!

# 641

Прекрасни моменти ,но много малко Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 00:02 от dochi55

# 642
Привет )

"Твоето отсъствие" - така са именовали колажа...

ЕНГИНПОЛИС
23 април 2017 - седмично списание

Енгинполис е нещастен.
Първи четвъртък без Енгин,
пред голия екран бе трудно
и безсмислено.

И нещо от бг-фен страницата за Енгин във ФБ:

" До живот" не е за всеки зрител, за всеки вкус, за хора с по-лабилна психика. Докато го гледаш , трябва да вложиш мисъл , душа....
Посланията му са смразяващи, зверски.... (простете ми жаргона, но само той работи в случая) . Хареса ми, но беше доста кратък... Може би още няколко епизода щяха да разпрелетат по- добре сюжетните възли и да го направят цялостен. За съжаление ТИМС не оцениха интереса в чужбина.....А търсят само печалбите!
Изключително интензивен и изненадващ.. Нито веднъж не познах развитието.....
Сериалът може да бъде учебник за това как се градира съспенс в турското кино, как се разказва една дълбоко плашеща история, така че зрителят, стъпвайки в тъмното, малко по малко да си допълва картинката, само за да може в един момент режисьорът с един замах да я разруши, когато вече е почти готова и да го накара да започне да я гради отново. Нито една дума обаче, нито един персонаж, нито една сюжетна линия не са необосновани, недообмислени, забравени.... Въпросът е , че за краткото време не успяха да ги доразвият...Ако им бяха дали възможност на екипа....щеше да се получи една доста въздействаща картина на съвременното общество, която провокира съзнанието, критикува съвременните "ценности", идеологии и зависимости в обществото. Общество, морал, психология... в " До живот" могат да бъдат набелязани десетки проблеми и горещи теми на настоящето...
А и играта на актьорския екип- като цяло добра според мен. Енгин Акюрек- невероятен...изнесе най- голямата тежест с достойнство. Демонстрира изключително добър актьорски вкус като никъде не преиграва. Нищо в играта му не дразни, напротив! Няма излишен жест, гримаса, интонация - всичко бе точно премерено и изчислено. Незабравим образ!.
Защо е толкова добър, защо така те подчинява, защо така те владее, че не можеш да спреш да го гледаш? Според мен - заради различния си подход към материята, с която работи. И заради отдадеността си към героя. Талантът му е безапелационен! И влага много труд и душа...
Другите три неща , с които "До живот" ме завладя са:
Първо - сериалът не започва по обичайния начин, движейки се от прозаичното към ужасното, а директно те хвърля в кошмара, без да имаш време да се подготвиш.
Второ - историята се разгръща на пулсации, на тактове, на приливи и отливи и буквално те „държи на каишка” като непрекъснато пристяга и отпуска примката.
Трето - сюжетът еволюира от обикновен случай, за какъвто често можеш да прочетеш в криминалните хроники на вестниците, до мотива за Страшния съд...
Финалната сцена е доста тежка , но реалистична...... Изважда те рязко от илюзорния свят, от очакването ти за щастлив край, в който си бил потопен досега и докато ти все още като полуудавено животинче се мъчиш да си поемеш въздух, ти казва: „И в реала и на кино няма идеална справедливост. И всичко има цена..."И ти напомня, че не всичко се случва така , както ни се иска.
Много готин, киномански сериал. Има и своите недостатъци... по средата на сериала има едно леко зацикляне и повторение на мотиви, което би могло да се избегне, без сюжетът да изгуби нищо от вътрешната си тяга. В някой моменти част от актьорите леко преиграват. Но смяната на режисьора, на сценарист, няма как да не се отрази.. Рейтинг се гони! Пари! Навсякъде изкуството и парите са обвързани.. Но не се прави така като ТИМС- казано жаргонно- урбулишката, на бегом. Можеха да финализират проекта с още 2,3 серии. Ето, че се продава навън! И идеите на " До живот" са силни и добре замислени. Да не говорим , че само името на Енгин Акюрек продава....."
Вили Байнов

Към това бих добавила само, че за мен екранната двойка беше и си остава силно въздействаща... Любовта на Даахан и Селви беше отчаяна, но силна и истинска... и тя беше част от магията на ОК.

Йордан Радичков: "Добрият човек ще познаеш по огъня. Лошите оставят след себе си пожари, добрият оставя огнище." Даахан остави огнище след себе си!

# 643
  • Варна
Мъчно ми е,че няма нищо за гледане,а така се бяхме настроили само! smile3508Обичам да чета интересни неща за любимия артист,дори разбрах,че се е "скрил" и го издирват comp03,но...лесно е да се досети човек къде е...където всеки отива след успех или неуспех!При семейството!Излишно е да пиша след толкова прочетени мнения и моето- txtloves txtloves txtlovesЩе ви чета ако напишете нещо за Енгин и Фахрийе...красива и лъчезарна актриса,която малко е недооценявана като че ли...

# 644
Привет )

"Твоето отсъствие" - така са именовали колажа...

ЕНГИНПОЛИС
23 април 2017 - седмично списание

Енгинполис е нещастен.
Първи четвъртък без Енгин,
пред голия екран бе трудно
и безсмислено.

И нещо от бг-фен страницата за Енгин във ФБ:

" До живот" не е за всеки зрител, за всеки вкус, за хора с по-лабилна психика. Докато го гледаш , трябва да вложиш мисъл , душа....
Посланията му са смразяващи, зверски.... (простете ми жаргона, но само той работи в случая) . Хареса ми, но беше доста кратък... Може би още няколко епизода щяха да разпрелетат по- добре сюжетните възли и да го направят цялостен. За съжаление ТИМС не оцениха интереса в чужбина.....А търсят само печалбите!
Изключително интензивен и изненадващ.. Нито веднъж не познах развитието.....
Сериалът може да бъде учебник за това как се градира съспенс в турското кино, как се разказва една дълбоко плашеща история, така че зрителят, стъпвайки в тъмното, малко по малко да си допълва картинката, само за да може в един момент режисьорът с един замах да я разруши, когато вече е почти готова и да го накара да започне да я гради отново. Нито една дума обаче, нито един персонаж, нито една сюжетна линия не са необосновани, недообмислени, забравени.... Въпросът е , че за краткото време не успяха да ги доразвият...Ако им бяха дали възможност на екипа....щеше да се получи една доста въздействаща картина на съвременното общество, която провокира съзнанието, критикува съвременните "ценности", идеологии и зависимости в обществото. Общество, морал, психология... в " До живот" могат да бъдат набелязани десетки проблеми и горещи теми на настоящето...
А и играта на актьорския екип- като цяло добра според мен. Енгин Акюрек- невероятен...изнесе най- голямата тежест с достойнство. Демонстрира изключително добър актьорски вкус като никъде не преиграва. Нищо в играта му не дразни, напротив! Няма излишен жест, гримаса, интонация - всичко бе точно премерено и изчислено. Незабравим образ!.
Защо е толкова добър, защо така те подчинява, защо така те владее, че не можеш да спреш да го гледаш? Според мен - заради различния си подход към материята, с която работи. И заради отдадеността си към героя. Талантът му е безапелационен! И влага много труд и душа...
Другите три неща , с които "До живот" ме завладя са:
Първо - сериалът не започва по обичайния начин, движейки се от прозаичното към ужасното, а директно те хвърля в кошмара, без да имаш време да се подготвиш.
Второ - историята се разгръща на пулсации, на тактове, на приливи и отливи и буквално те „държи на каишка” като непрекъснато пристяга и отпуска примката.
Трето - сюжетът еволюира от обикновен случай, за какъвто често можеш да прочетеш в криминалните хроники на вестниците, до мотива за Страшния съд...
Финалната сцена е доста тежка , но реалистична...... Изважда те рязко от илюзорния свят, от очакването ти за щастлив край, в който си бил потопен досега и докато ти все още като полуудавено животинче се мъчиш да си поемеш въздух, ти казва: „И в реала и на кино няма идеална справедливост. И всичко има цена..."И ти напомня, че не всичко се случва така , както ни се иска.
Много готин, киномански сериал. Има и своите недостатъци... по средата на сериала има едно леко зацикляне и повторение на мотиви, което би могло да се избегне, без сюжетът да изгуби нищо от вътрешната си тяга. В някой моменти част от актьорите леко преиграват. Но смяната на режисьора, на сценарист, няма как да не се отрази.. Рейтинг се гони! Пари! Навсякъде изкуството и парите са обвързани.. Но не се прави така като ТИМС- казано жаргонно- урбулишката, на бегом. Можеха да финализират проекта с още 2,3 серии. Ето, че се продава навън! И идеите на " До живот" са силни и добре замислени. Да не говорим , че само името на Енгин Акюрек продава....."
Вили Байнов

Към това бих добавила само, че за мен екранната двойка беше и си остава силно въздействаща... Любовта на Даахан и Селви беше отчаяна, но силна и истинска... и тя беше част от магията на ОК.

Йордан Радичков: "Добрият човек ще познаеш по огъня. Лошите оставят след себе си пожари, добрият оставя огнище." Даахан остави огнище след себе си!
Марица newsm10
Прави ми впечатление ,че много мъже са гледали сериала и анализите им съвпадат с моето мнение Peace
Гале Hugда се надяваме ,че Енгин няма да мине в нелегалност и скоро ще се върне на екран Heart Eyes
Никога не бях гледала Фахрие ,но съм впечатлена от таланта и харизмата на това момиче и ще продължа да следя изявите и Peace

Общи условия

Активация на акаунт