"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 98 865
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Тия турци не са в ред изглежда Ердоган здравата им действа #2gunfire как може Дахан 11г да лежи невинен и накрая внесто да е щастлив със синът си и семейството да го убият/умре/,а истинския убиец Илмъз гледа кът теле и ще се радва на свободата си....доре де ,защо неизвикаха полиция още когато мафиота грузинец беше дошъл с говорителя и се провикваше като разгонен дърт пръч ми реши Дахан сам да действа,а Селви отиде при дедо мафиот...защо бе...толкоз претупан финал ..язък.

# 601
  • София
Абсолютно mama_an_ji. Голяма глупост е последния епизод. Няма да го повторя. Съсипа ми представата за сериала.

# 602
Що, бе, Дочи? Даахан му пръсна главата на оня гад, дето забърка цялата гнус... аз съм удовлетворена.

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 23:38 от marytza

# 603
Що, бе, Дочи? Даахан му пръсна главата на оня гад, дето забърка цялата гнус... аз съм удовлетворена.

От какво си удовлетворена ,че не вдявам newsm78
Колко още останаха ненаказани  newsm78

# 604
  • Враца
 Heart Eyes

От инстаграма на Фахрие:
Цитат
Подпись под фото: С первого до последнего дня работали с любовью.. Здоровья вашим рукам.. 🙏🏻😊

# 605
А в живота всички ли ги наказват?
Това е положението.

# 606
А в живота всички ли ги наказват?
Това е положението.
За мен е извратено един сериен убиец и една Асуман да са на свобода,пък добрите да продължават да страдат Peace

# 607
Извратено е... И за мен беше извратено Аслан бей да си гледа живота, а Мустафа Булут да продължи да страда цял живот заради грешките на баща си, но се примирих.
Беше извратено да гледам как съсипват Йомер Демир и го превръщат в мъж под чехъл, който пристъпва принципите си един след друг в обещанието си да даде безусловна любов на Елифче, но гледах сериала до край.
Тук сериалът беше екзекутиран преди изобщо да успеят да развият историята и героите. Финалът е логичен, доколкото може да се направи такъв за 3 дни. Главните злодеи бяха убити от главния потърпевш. Останалите - Господ ще ги накаже...

Финалната серия с първия превод на руски:

https://vk.com/dizituz?z=video-43001606_456239160%2F1d0449540a2e … pl_wall_-43001606

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 09:52 от marytza

# 608

Добро утро! newsm51

# 609

Привет.

Сериалът беше основно за подмяната на ценностите в съвременото турско общество... И, струва ми се, точно това е станало и основната причина да бъде спрян без никаква възможност за що-годе изпипан финал. Аз, обаче, оставам с възторг и благодарност за отлично свършената работа от сценарист, актьори и снимачен екип. ОК се нарежда сред най-доброто, което е правено в Турция.
Спомнете си видеото на рапъра, което той беше направил със сцената с падащия и ставащ Даахан, упорито вървящ към своята цел - едно спокойно и щастливо бъдеще с любимите хора... но загубен сред крещящата тълпа, с град, преобърнат нагоре с краката... свят, преобърнат наопаки... Посланието на сериала беше за изгубеното във фалшифицирането на стойности и ценности поколение на млади хора в Турция... Тексим не беше толкова далеч - само преди 4 години... А какво виждаме сега там?... Твърде смел сериал... твърде... затова и беше екзекутиран набързо.

ОК започна и завърши като сериозно кино. Тези, които са очаквали обикновена сапунка от него, са разочаровани. Но той и не е направен за тях. За тях си има създадени и ще продължат да се създават достатъчно сапунени опери, бози, баклави и прочее шербети и помии...

# 610
# 611
# 612

Още една новичка Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 23:54 от dochi55

# 613
Разпети петък е... може би затова направих този колаж и го нарекох Pietà...

Колко ли жени по света оплакват своите близки... Кой чии грехове изкупва?... Защо невинните страдат, а виновните властват?... Все въпроси, които Ölene Kadar  постави пред нас, като зрители...

# 614

Разпети петък е... може би затова направих този колаж и го нарекох Pietà...

Колко ли жени по света оплакват своите близки... Кой чии грехове изкупва?... Защо невинните страдат, а виновните властват?... Все въпроси, които Ölene Kadar  постави пред нас, като зрители...
... Защо ли ?
... Защото :

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
има нещо сбъркано ... много отдавна . Докато живеем в   д у а л е н  Свят и приемаме тази дуалност покорно , едва ли не като някаква ПРЕмъдрост , идваща свише ... спукана ни е работата .

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 00:24 от velichka060

Общи условия

Активация на акаунт