Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, миксерчето на Престиж струва 2 лв. в Икеа, има и в Джъмбо. Моето е от там и си работи вече 3 или 4 години.  Peace

# 136
  • София
От MySparx са изтеглили Iphone-те, пак ме няма. Последните 2 месеца никакъв късмет нямам Sad

# 137
Стела наградите не са лоши, а и Стела е хубава бира (на който му се пие де).

# 138
  • Телиш/Плевен
Аз хем не съм кой знае какъв пияч на бира, но наистина е най-хубава от всички, които съм опитвала. Мъжът ми много обича и е опитвал всякакви, но също много я харесва и му е сред любимите. Единственото, което не ни харесва, е цената, но хубавите неща в повечето случаи са скъпи.

Приложението на MySparx е само за Андроид и iOS, т.е. мен няма как да ме огрее. Sad Ама ще си стискам палци за един Айфон, който много бързо ще реши този проблем. Mr. Green

# 139
  • при късмета
В нашия квартален магазин Стела е на 1.35лв. без бутилката. Ако я плащаш и нея е 1.55лв. От Кауфланд миналата седмица взимах на 1.30лв. голямата, а вчера имаше само малки бутилки (за кенове не гледах) на 1.65. Много се учудих.

# 140
Всички ли получихте имейл от Орео, след като спечелихте. Аз за пластмасовите джаджи получих, а за чашата, заради която всъщност играя, не получих. А на всичкото отгоре на единия от кодовете при първото въвеждане изписа, че вече е регистриран, много ТЪПО кодовете да са от външната страна.
Иначе 5:0 за Престиж.
Получих си тениската от Dove.

П.П регистрирах още един код на Орео, този път на името на ММ, има разлика в рег. на данни от сутринта, сега ти приема данните от формата директно, а сутринта не ставаше, рег. ставаше чрез имейла, който ти изпращат. Както вече писах, аз не получих такъв и не можах да си заявя наградата. Писах им.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 15:02 от Sonnenlicht

# 141
Аз хем не съм кой знае какъв пияч на бира, но наистина е най-хубава от всички, които съм опитвала. Мъжът ми много обича и е опитвал всякакви, но също много я харесва и му е сред любимите. Единственото, което не ни харесва, е цената, но хубавите неща в повечето случаи са скъпи.
Цената си е направо трепач. Хайнекен е по-скъпа, Гролш е по-скъпа, Бъдвайзер е на равна цена.

# 142
И моята тениска дойде.

Миксерчето на Якобс от миналата година си работи; имам и едно резервно, което си е в кутийката и само го пробвах веднъж Simple Smile В Троя играя за кафе - миналата година имах безплатно кафе от Нескафе (нали раздаваха Интенз - хубаво и скъпо, но малко силничко), както и от Якобс (една игра без покупка, на която само трябваше да се изпращат някакви поздрави). Бяха вкусни и си ги пихме дълго време, въпреки че по принцип сме свикнали с 3 в 1  Heart Eyes Може и Чибо да ни допадне. Party

# 143
  • Телиш/Плевен
Цената си е направо трепач. Хайнекен е по-скъпа, Гролш е по-скъпа, Бъдвайзер е на равна цена.
Разбира се, че има и по-скъпи, но аз сравнявах цената на Стела с цените на тези, които обикновено купуваме - Ариана например. И затова ни идва скъпа Стела. Но пък си заслужава. Heart Eyes

ма ко, още миналата година я забелязах тази разлика и също се учудих, но вероятно има някакво обяснение. Thinking

# 144
  • добрич
Не знам дали видяхте играта на Теди : https://tedi.bg/

# 145
Въобще има ли хора, които купуват Ариана Laughing

В кварталния магазин е голяма мъка. Нито Троя, нито Туикс, нито Орео. Знам само Орео къде има дефакто (може би и Стела де, ама не ги заглеждам бирите). При това здраво бяха заредили. Само дето кутиите Орео дали са с кодове Laughing

Ше видя в Кауфланд за туикс ама не съм оптимист (а принципно го ополозотворявам). и Троя вярвам да се появят скоро.

# 146
  • Телиш/Плевен
Въобще има ли хора, които купуват Ариана Laughing
Намират се. Laughing

Играта на Теди я сподели някой преди време, ще участвам, само да намеря промоционални бутилки.

# 147
15 кода рег.на Престиж и нищо ,но все пак играя за кафето.От брашното 30кода и 1 ръкавица...от туикса 15кода и нищо...абе големи скрънзи,ще им се обидя накрая! Mr. Green

# 148
Току що свалих приложението на mysparx, но не знам дали мога да заявя участие за раницата, щом не ми излиза известие да регистрирам код в следващите 30 мин?!? Някой да сподели опит?

# 149
  • Сандански
Току що свалих приложението на mysparx, но не знам дали мога да заявя участие за раницата, щом не ми излиза известие да регистрирам код в следващите 30 мин?!? Някой да сподели опит?
На мен също не ми идва такова известие.

Общи условия

Активация на акаунт