Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Въобще не ги харесвам тези бисквити, но има чийзкейк с основа от орео.

# 166
  • Пловдив
Днес си купих кола от 500мл и спечелих една:)взимам втора и тя печели ,взимам 3та и тя,на четвъртата имаше вече код:)))
На орео няма да играя нито на престиж.От брашното 5:0 за него:)))
Еха,честито!На коли ти върви bouquet

Искам да ми върви на парички,но уви ще се утешавам с колички:)

# 167
Намерих Орео, но нямам късмет.
Печеля стек с бира от Ариана, заминава при брат ми, че вкъщи не пием, а той обича, за него играех.
3:0 за Престиж. Laughing

# 168
Я кажете какви рецепти правите с орео , че доста се насъбраха?  Simple Smile

Аз правя бонбони.
Пасирам в блендер 1 по-голяма опаковка Орео и добавям 1 пакетче крема сирене.
Става лепкава смес. С ръце оформям топчета. Ако лепи взимам по малко какао на прах за да стане по-сухо и да оформя топченцата.
Разтопявам шоколад на водна баня и потапям с лъжичка от готовите топченца. Оставям в чиния или хартия да изсъхнат. После в хладилника.... Peace

# 169
Не се стърпях и регистрирах и другата опаковка на Орео, печеля Oreo Dunker, не е чашата, но пак се кефя.

Да питам: аз ли трябва да заявя бирите от Ариана или пращат имейл?
И още един въпрос, в правилата на Престиж пише, че ще бъдат изтеглени 62 бр. награди, това 62 печеливши ли значи или? Мисля, че аз разбирам грешно правилата....

Благодаря за разяснението за Ариана. bouquet

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 16:40 от Ивекс

# 170
  • Сандански
Не се стърпях и регистрирах и другата опаковка на Орео, печеля Oreo Dunker, не е чашата, но пак се кефя.

Да питам: аз ли трябва да заявя бирите от Ариана или пращат имейл?
Изпращат мейл.  Peace

# 171
  • София
Пращат мейл от Ариана, аз моите ги чакам от 15 февруари, да видим кога ще дойдат  Laughing

# 172
  • София
https://www.facebook.com/izdatelstvofuturus/photos/a.61876234485 … ype=3&theater

През месец март отново Ви предоставяме възможност да спечелите книга по избор от онлайн магазина на издателство "Хомо Футурус"!
Как?
Споделете на кого бихте подарили книга и кое заглавие на издателството ще го/я зарадва най-много спред Вас. В края на месеца, на 31-ви март, ако сте късметлия, ще Ви ви я предоставим (безплатно, разбира се) за подарък Simple Smile
На 01.04.2017 г, съвсем не на шега, на случаен принцип ще обявим третият за 2017 г. победител в ежемесечната ни игра!

# 173
Котката е уникална. Heart Eyes
Съжалявам, не се сдържах.

# 174
  • Сандански
Помислих, че ще печелим котка като я видях.  Joy Joy

# 175
 Joy
Аз съм първа в списъка.

# 176
  • София
Помислих, че ще печелим котка като я видях.  Joy Joy

Дали да не организирам една томбола? Имам котки за раздаване.  Mr. Green Мога да осигуря цели 3 награди. Laughing Няма да ви карам да ги декларирате. Laughing

И аз отворих линка, за да видя връзката с котката, но не намерих такава.  Wink

# 177
Привлечена от мацурани и аз залепнах  Heart Eyes

Взех пак два пакета брашно, но гледам две изтеглени хлебопекарни има за днес и май ще оставя кодовете за утре.

# 178
Спечелих чаша и Oreo Dunker с първите два кода,надявам се да имам  късмет с Туикс и Троя  Blush

# 179
Дали да не организирам една томбола? Имам котки за раздаване.  Mr. Green Мога да осигуря цели 3 награди. Laughing Няма да ви карам да ги декларирате. Laughing
Ако можех и 3-те бих ги взела, но засега не дават.  Confused

Това не знам дали сме го поствали: http://promosilan.bg/index.php

Общи условия

Активация на акаунт