Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ха ха и аз одеве тичах за брашно, от 2 кода ръкавица

# 241
Въпрос на късмет е да улучиш нещо.
Има още толкова време до средата на април, няма начин да не се спечели, особено ако ползвате постоянно брашно, аз да речем 1 кг го използвам за седмица-две, според зависи. Peace

Още нямам имейл от Ариана. Rolling Eyes

# 242
Ако някой има интерес към код от Синема  Сити "Купи средно, получи голямо меню пуканки" да ми пише. Имам 2 кода.
- подарени

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 16:51 от Sonnenlicht

# 243
  • Монтана
Дотука от над 20 кода на брашното мой и на родата нищооо даже днес пак пробвах следобеда понеже видях че няма изтеглен за хлебопекарната.. И аз още нямам мейл от Ариана.Чакам си тениската от Dove и чашата от първото теглене на Туикса.Мразя да чакам.. Иначе на ММ чакаме награди от резервите на Gourmet и Ариана, но и тях още го няма.. Изтеглиха печелившите от играта на HiComm Magazine за оскарите, има клип във фейсбук страницата им, почти всички са от София и Варна  newsm78

# 244
Няма и да го гледам, сто на сто ме няма.

# 245
Печеля две от пластмасовите неща на Орео (на различни имейли) - това са ми първите два кода  Laughing

Обаче, да ви кажа нещо...От прочетеното във форума се бях заблудила, че играта на Орео е като тази на Троя - въвеждаш код и ти казва дали печелиш, а то не е така  Blush След въвеждането на кода и имейла, трябва да се придвижи чашата под бисквитката (май със стрелките на клавиатурата) и ако бисквитката падне в млякото - печелиш, ако не - записва те за камера. Ако един код не спечели, може да се използва отново (и съответно да спечели  Mr. Green ) - така може да си спечелите много чашки и джунджурии - стига да ги искате...и да няма лимит  Simple Smile

# 246
Печеля две от пластмасовите неща на Орео (на различни имейли) - това са ми първите два кода  Laughing

Обаче, да ви кажа нещо...От прочетеното във форума се бях заблудила, че играта на Орео е като тази на Троя - въвеждаш код и ти казва дали печелиш, а то не е така  Blush След въвеждането на кода и имейла, трябва да се придвижи чашата под бисквитката (май със стрелките на клавиатурата) и ако бисквитката падне в млякото - печелиш, ако не - записва те за камера. Ако един код не спечели, може да се използва отново (и съответно да спечели  Mr. Green ) - така може да си спечелите много чашки и джунджурии - стига да ги искате...и да няма лимит  Simple Smile
Лелеле сериозно ли  Shocked ей сега сядам на лаптопа с кодовете и ще видя дали ще е така и при мен

# 247
Да - пробвайте с непечелившите - и без това сигурно има дълъг срок за получаване на наградите - ако междувременно се спечели камера с тях, малките награди може да останат неполучени))

# 248
неможе да се играе отново казва че кода е регистриран  Confused утре ще отида за още две опаковки Mr. Green
редактирам се
въведох кодовете с друг имейл и спечелих чаша с единия йеее  Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 17:43 от buba.123

# 249
  • при късмета
Да, трябва да движиш чашата за да хванеш бисквитата. Аз но втория код го установих. Може и с мишката, може и със стрелките. Обаче не ми дава да върна чашата, ако я бутна много на едната страна. Или просто бавно реагира

Още в началото казаха, че могат да се регистрира на много имейли, но ако се спечели камера, а има код печеливш за малка награда може да стане проблем.

# 250
Да, трябва да движиш чашата за да хванеш бисквитата. Аз но втория код го установих. Може и с мишката, може и със стрелките. Обаче не ми дава да върна чашата, ако я бутна много на едната страна. Или просто бавно реагира

Още в началото казаха, че могат да се регистрира на много имейли, но ако се спечели камера, а има код печеливш за малка награда може да стане проблем.
да се надяваме че ще ги пращат заедно, може би след края на играта newsm78
има ли обявено някъде колко чаши ще раздават орео?

# 251
Здравейте,играта на Орео с кодове ли е или касови бележки?
Днес взех 2 опаковки,но намерих игра само с касови бележки на стойност 2 лева, а моите са 1,94 лева. #Cussing out
Взех и една бира, да видим.
Нито в Калиакра ме има,нито в Лидл.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 252
какви ти движения. въобще не докосвах мишката и се питах какво се случва сега и какви са тия "потопи и виж дали печелиш". мисля че това е просто анимация, която да ме забавлява докато системата реши дали ще спечеля Laughing

# 253
Oreo dunker-и: всеки ден от периода на промоцията са предвидени по 20 Oreo dunker-а.
Oreo чаши: всеки ден от периода на промоцията са предвидени по 15 Oreo чаши

За сега май не играят много хора - може би защото сайтът работи зле  Simple Smile Действително чашата реагира бавно (но аз я върнах назад със стрелката, преди да избяга) и това е дразнещо.

Слънчице - с кодове е, ето на тази страница се въвеждат: https://www.oreodunk.com/bg

# 254
  • Монтана
Не със кодове е https://www.oreodunk.com/bg
Много искам да имам чаша от Престиж и от Орео, но дотук със само със три от джаджите за потапяне на бисквитките.

Общи условия

Активация на акаунт