Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Да си трупаме купчинки от по 5 кода. В смисъл точно тези 5 кода, после точно тези 5 кода или как ни дойде? Laughing

Ако може с различни мейли това означава ли че един код мога с 20 мейла да го пробвам и ако спечели пак си попълвам данните 1:1 с тези, с които съм спечелил нещо?

# 271
  • при късмета
Да си трупаме купчинки от по 5 кода. В смисъл точно тези 5 кода, после точно тези 5 кода или как ни дойде? Laughing

Ако може с различни мейли това означава ли че един код мога с 20 мейла да го пробвам и ако спечели пак си попълвам данните 1:1 с тези, с които съм спечелил нещо?
Никъде не пише, че не може повече от 1 награда на адрес(имаше и такъв случай), така, че от който имйл да спечелиш можеш да дадеш същите данни.
И като няма обявени печеливши най-вероятно като те уведомяват, че печелиш камера, ще ти кажат и кои кодове да предадеш.
Много е тъпо с липсата на печеливши, защото при предишни техни игри, както и на Милка и на много други, до името е печелившия код където са обявени.

# 272
стига на спечелилия да пращат имейл че код 7, 9, 12, 13, 26 му носят камера е достатъчно. не е нужно и на сайта да ги качват.
1 код да го пробвам 1000 пъти нещо не звучи добре. 1 код - 1000 шанса за печалба.

# 273
Играта на Орео като цяло е много смотана.
Първо - вчера и аз пробвах да регистрирам код втори път на друг мейл и стана, даже спечелих. Да не говорим, че са почти еднакви и разликата им е 1-2 букви на моите.
Второ - аз никъде не видях кога точно се теглят седмичните награди,а и с тяхното необявяване на печелившите ще има да се чудим кой е взел камерите.
Аз от пет кода имам 2 джаджи  Crossing Arms Ама що за малоумна награда е тва, кой ще си играе да си потапя бисквити, най-много на някое дете да му е интересно 2-3 дена и после ще седи да събира прах. За догодина нещо по-полезно да измислят.    Naughty

# 274
  • при късмета
Току що спечелих и аз 2 дждаджи с местене на мишката. От любопитвсто, дали наистина се мести чашата с мишката.
Най-много да не ги взема и да играя с тези кодове от друг имейл другата седмица. И 2 чаши имам, но от малките награди определено чашата е по-добре. Тези дръжки за потапяне на бисквити са пълна глупост.

# 275
Падна първата за деня хлебопекарна, а аз тъкмо се чудех дали да регистрирам код hahaha  Май само с чуденето ще си остана Joy Joy

# 276
аз си знаех че ще е тогава. ЩЕ се пукна и изям от яд че не пуснах код

# 277
точно преди 2 мин проверих и нямаше още печеливш, но аз така или иначе нямам код Mr. Green

# 278
И аз така като вас със софия мел =D   Simple Smile

# 279
  • Монтана
Хахах явно всички тъкмо сме се канили да опитаме с нов код, а то взе че се падн вече първата за деня хлебопекарна..

# 280
Аз пък се ядосвам с Престиж, регистрирах 3 кода и нищо, миксер не искам, играя за чашата, утре отивам и си купувам същата и ѝ лепвам един етикет Троя.  Crossing Arms

# 281
  • Пловдив
Преди 2 часа регнах 3 кода на брашното и получих един  дудук Crazy

# 282
 hahaha hahaha

Хора, лакомия голяма съм. Joy Регнах всички вафли дето ММ донесе и участвам 3 пъти за кафето, демек 15 вафли, спирам дотук, отказвам се от чашата, най-много занапред, ако ми се дояде да взема една, а не като сега. Blush Joy
И дано не спечеля кафето. hahaha

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 20:34 от Ивекс

# 283
  • Сандански
hahaha hahaha

Хора, лакомия голяма съм. Joy Регнах всички вафли дето ММ донесе и участвам 3 пъти за кафето, демек 15 вафли, спирам дотук, отказвам се от чашата, най-много занапред, ако ми се дояде да взема една, а не като сега. Blush Joy
И дано не спечеля кафето. hahaha
Леле човек защо наведнъж  Grinning

# 284
Те така, да се приключва, добре че братовчедките ми са у нас и изплюскаха вафлите.
Всъщност не съм ги регистрирала наведнъж, имах 5 броя вече регистрирани. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт