Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
ще изкарат хиляди залежали вафли със стари опаковки сигурно.

# 406
Търся някой с iphone да ми пише за да ми помогне. Simple Smile Досега бях с андройд и не ми се получава регистрацията. (Съжалявам, че пиша тук, но сме си наши хора Simple Smile)
Мисля,че има клипчета в нета как става

# 407
Мъжа ми печели шах от Амстел, толкова се радвам  Laughing Laughing Laughing Laughing
Напоследък се бях отчаяла, понеже в нашия град не намирам никакви промо опаковки, даже взех билетчета да си купувам и сега като видях името му и телефона се ухилих до ушите Simple Smile
Нямаме имейл, но се надявам, че ще получим или ще звъннат от Амстел. Честито на всички печеливши

# 408
  • София
Случайно намерих Орео в един малък магазин. Сега го регистрирах и печеля чаша.  Simple Smile Приключвам с тях. Обичам такива игри дето веднага ти казва и лесно се печели.

# 409
  • София
Мъжа ми печели шах от Амстел, толкова се радвам  Laughing Laughing Laughing Laughing
Напоследък се бях отчаяла, понеже в нашия град не намирам никакви промо опаковки, даже взех билетчета да си купувам и сега като видях името му и телефона се ухилих до ушите Simple Smile
Нямаме имейл, но се надявам, че ще получим или ще звъннат от Амстел. Честито на всички печеливши

Супер!Честито!Със здраве да си го ползвате! Simple Smile

# 410
  • Варна
Честит празник момичета.Честито к на всички спечелили.Аз най накрая счупих каръка с нещо малко,но все пак е по добре от нищо.С първите два кода на Орео спечелих чаша и лъжичка.Може да се пробвам за още една чаша,че поне да има за двете деца,те и без това си ги хапватхапват.От брашното нищо и на амстел ме няма.Тази вечер взех един маргарин и утре ще го регна,не че се надявам на нещо с един код,ама не ми пречи да опитам.

# 411
  • Русе
Е разгеле, след поредните 5 кода в Престиж- чаша тази сутрин!! Късмета ми бавно, но славно се завръща Laughing

# 412
# 413
Благодаря за разясненията за Орео-спечелих чаша bouquet.От днес във Фантастико,Орео са на промоция(с около 30ст.).
Имам питане(моля да не ми се смеете много Embarassed)-вчера нали по нощите най-накрая уцелих нещо от брашното...ръкавица,но не съм видяла къде да си напиша адрес(явно съм затворила страницата преди да скролна надолу) ,само тел.съм попълнила.И сега се чудя,как да си заявя ръкавицата...моля за съвет Hug

# 414
Добро утро! Да ви кажа няма значение дали "местите" чашата или не. Ако са решили, че не ви е ред, няма начин да контролирате чашата. Сега регистрирах код и въобще не ми позволи да преместя чашата. Тя просто си "избяга". Обаче аз съм тъпа и упорита и регистрирах кода отново с друг имейл. Спечелих лъжичка, но написах данните на мъжа ми и домашния адрес за доставка (чашата писах в работата да ми донесат).

# 415
  • Телиш/Плевен
Имам питане(моля да не ми се смеете много Embarassed)-вчера нали по нощите най-накрая уцелих нещо от брашното...ръкавица,но не съм видяла къде да си напиша адрес(явно съм затворила страницата преди да скролна надолу) ,само тел.съм попълнила.И сега се чудя,как да си заявя ръкавицата...моля за съвет Hug
Пиши им на страницата във Фейсбук - https://www.facebook.com/sofiamel.bg или на имейла - info@goodmills.bg
 Hug

# 416
  • при късмета
Сега и на мен не ми даде да местя чашата.
3 кода на Троя - нищо.
Имам код от брашното, ще пробвам довечера.
За днес 10лв. от лотарията с новия билет
Имам кодове и на Стела, не знам кога да регистрирам, не знам дали има и значение де. Много искам чаша, а са малко на ден, само 10. Много са скръндзави откъм награди  Crossing Arms

# 417
Пиши им на страницата във Фейсбук - https://www.facebook.com/sofiamel.bg или на имейла - info@goodmills.bg
 Hug
Благодаря, Лаленце bouquet.Фейс не ползвам,но се чудех тоз имейл дали е само за отказ(нещо в правилата четох)или е за всичко...Ще се пробвам,ако не,здраве да е. Hug

# 418
абе не се мести шибаната чаша. не я контролирате вие.

# 419
  • Телиш/Плевен
Благодаря, Лаленце bouquet.Фейс не ползвам,но се чудех тоз имейл дали е само за отказ(нещо в правилата четох)или е за всичко...Ще се пробвам,ако не,здраве да е. Hug
Да, в правилата е посочен за тази цел, но това не значи, че при възникнал проблем не можеш да им пишеш, така или иначе други контакти не са посочили.
Във Фейсбук страницата им този имейл е посочен за контакт, така че със сигурност на него отговаря някой и би трябвало да ти съдейства. Hug

Общи условия

Активация на акаунт