Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Сандански
newsm38 Честит Рожден Ден  newsm38
Лале в дъжда
newsm59  nbirthday  newsm59

# 46
Запис от мен с две чаши. Каква е играта с вафлите? Късмет на всички.

# 47
  • sofia
Честит Рожден Ден Лаленце!!!
Желая ти преди всичко много здраве, да си все така всеотдайна и мила.Рядко вече се срещат такива хора!!! Много късмет във всичко!

# 48
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря, много сте мили! Hug Пожелавам на всички, пишещи в темата, много късмет! Heart Eyes

# 49
  • при късмета
Лаленце, честит рожден ден! Много, здраве, късмет и сбъднати желания!

# 50
  • Варна
Лаленце, честит рожден ден!  bouquet

# 51
  • София
Имам чувството, че София мел първо дават миксер за деня и то около 2 часа . Интересно дали правилно мисля.
Имаш предвид 2 часа през нощта ли? Нощна птица съм. Обикновено лягам в 3-4 часа. Дотогава няма нито една награда, дори ръкавица. Единствено снощи не се сетих да погледна, защото вчера регистрирах двата си кода безрезултатно и затворих прозореца с играта им.  Laughing  Дори тези дни се чудех дали програмата им е направена така, че да не пуска награди нощно време или няма ентусиасти, които да регистрират кодове през нощта.

Честит рожден ден, Лаленце! Бъди здрава, щастлива, винаги така позитивна и нека късметът непрекъснато да е с теб!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 11:05 от Тaня67

# 52
Честит рожден ден, ЛаленцеHug

# 53
Момичета, участвам в конкурс с лайкове. Знам, че гук е забранено, но ако някой има желание да ми помогне, нека ми пише на ЛА. Благодаря! Simple Smile

# 54
Честит рожден ден Лаленце! Жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!

# 55
  • София
Честит рожден ден, Лаленце! Жива и здрава, много късмет и само хубави емоции! Simple Smile bdbaloni

# 56
Много късмет в новата тема!

Не мога да намеря опаковки с код на вафлите и Орео.
Орео са бисквити. Да не би да ги търсиш на грешно място в магазина?
Не, имах предвид вафли Троя и бисквити Орео.

Лале в дъжда, честит рожден ден! Много късмет, здраве и хубави нови награди!  newsm59

# 57
В Била има от промоционалните опаковки на Троя, аз също не мога да намеря Орео.

# 58
Имам чувството, че София мел първо дават миксер за деня и то около 2 часа . Интересно дали правилно мисля.
Имаш предвид 2 часа през нощта ли? Нощна птица съм. Обикновено лягам в 3-4 часа. Дотогава няма нито една награда, дори ръкавица. Единствено снощи не се сетих да погледна, защото вчера регистрирах двата си кода безрезултатно и затворих прозореца с играта им.  Laughing  Дори тези дни се чудех дали програмата им е направена така, че да не пуска награди нощно време или няма ентусиасти, които да регистрират кодове през нощта.

Честит рожден ден, Лаленце! Бъди здрава, щастлива, винаги така позитивна и нека късметът непрекъснато да е с теб!  bouquet

Да, през нощта . Иначе днес в 7:20 проверих победителите и бяха дали един миксер само

# 59
Аз пробвах преди 2-3 нощи с едон код към 5 сутринта и нищо. А и нищо не беше спечелено.

Общи условия

Активация на акаунт