Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Появиха ми се вчера някакви хора,спечелили по 1000 лв от еврофутбол,та ще пробвам и аз.(само да избера хубави мачове)  Laughing
Гледах и за джакпота,ама 15 мача аз все ще ги пиша 1 или 2,а със сигурност ще излезе някой Х. Blush

# 451
Не играеш ли и варианта и двата отбора да си вкарат голове?

# 452
ПЕЧЕЛИВШИ
06.03.2017 г.
по 1 000 лв. получават
Константин Джорошки, гр. София
Кирчо Крумов, гр. Хасково
Георги Димитро, гр. София (ха-ха Димитро)

03.03.2017 г.
по 1 000 лв. получават
Калин Драганов, гр. Камено
Емил Крумов, гр. Благоевград
Пламен Димитров, гр. София

27.02.2017 г.
по 1 000 лв. получават
Михаел Младенов, гр. Радомир
Тереза Божилова, гр. София
Светлозар Христов, гр. Стара Загора

24.02.2017 г.
по 1 000 лв. получават
Радослав Иванов, гр. София
Джулия Гоцева, гр. Перник
Тони Ангелов, гр. Видин

20.02.2017 г.
по 1 000 лв. получават
Владимир Димитров, гр. Русе
Пламен Харбалиев, гр. Пирдоп
Антон Йорданов, гр. София

Няма как една жена да не изтеглят поне. Ся кат' гледам са преизпълнили плана с 2 жени.

# 453
При нас,в Еврофутбол работи жена.Досега ме беше срам да ходя,защото е пълно с мъже,а от много,много отдавна исках да пусна фиш,просто да се пробвам  Laughing Тази като вляза и ме гледа все едно съм паднала от Марс.Отделно мъжете ме гледат странно и съвсем зле ми става.И като види жената,че пак печеля "Още ще пускаш ли?"  Joy Убива всяка радост в мен.Затова пускам за няколко дни напред фишове вече.Днес ще отида пак,да си взема фиш за джакпота  Blush Никога не съм пускала Х,ама аз играя само от 5 дни.

# 454
аз от 15+ г. и още не съм пуснал твърдо Х, макар че си е еднакво логичен изход. само ако съм го подсигурил тоя Х (и е излизал). но ако приемем че 1Х2 си е отживелица (и ЕФУ е отживелица с монопола и най-мизерните коефициенти в европа а може би света) най-добре е голове май.

# 455
Веднъж влязох в Еврофутбол да си взема печалбата от един билет от Националната лотария, че мястото, от което го купих не изплащаха наградата и Еврофутбола беше най - близо. Гледаха ме като полезно изкопаемо  Mr. Green

# 456
Сигурно всички се знаят и затова, кво толкова, ако влезе жена да залага.... Laughing
Трябва да се пробвам и аз.

# 457
Баба ми понякога ходи в еврофутбола за билети  Mr. Green трябва да я питам дали я гледат странно  Joy аз лично съм влизала с гадже преди 100 години има няма и от тогава не съм влизала в еврофутбол  Mr. Green

# 458
Вчера пуснах 3 мача - Барселона би и Дортмунд би,3-я пуснах Ман сити с/у Сток сити-завършиха 0:0.Никога не бих предположила,че ще са хикс.Пуснах 1  Whistling
Точно така ме гледат.И искам примерно да пусна различен фиш от този,който пускам.Чета в сайта,ама не ми е ясно всичко.Как да я питам тая там,като ме гледа така.

# 459
Току-що получих отговор от брашното-браво на тях,бързи са.Данните ми били записани успешно.Това за инфо,ако някой като мен,не си попълни данните когато трябва. Благодаря на Лаленцето за съпричастността Hug

# 460
мързеливци. питай тук Simple Smile

на приятели, мангали и т.н. пускат директно без гореспоменатите да пишат фишовете (то така или иначе се хвърля хартията наречена Талон / фиш).

# 461
мързеливци. питай тук Simple Smile

на приятели, мангали и т.н. пускат директно без гореспоменатите да пишат фишовете (то така или иначе се хвърля хартията наречена Талон / фиш).

Сигурна съм,че така прави  Laughing Аз на моите не пиша системите,ама тя все ми ги дописва.И после хвърля фиша.Абе направо смешна работа.Вчера нарочно отидох с мъжа ми,ама беше някакво момче там.То не писа нищо по фиша,направо го пусна.

# 462
няма системи при права колонка. най-много нещо да сбъркаш желаната сума.

# 463
Винаги по 2 лв слагам на фиш.Много четох,преди да пусна 1-я.Все гледам да не объркам нещо.Ама тя винаги ми пише системи.Питах тук мъже,които залагат и казват,че системите не се пишат,ама тази явно ме наказва нещо  Thinking

# 464
Как успявате да следите победителите от игрите   - вече са толкова много....

Общи условия

Активация на акаунт