Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Там съм, благодаря. Mr. Green
Ако имам време ще ида утре, дано ги уцеля.

# 616
Може ли да съм такъв карък?! Вече имам на моя и на ММ  тел. над 50 кода от брашното и само 1 ръкавица,от вафлите са около 30 и нищо...дано се похваля с кафе!Честит празник на празнуващите bouquet

# 617
50 кода от брашното  Shocked какво правите с толкова много брашно

Не бях спечелила тениска от Дав, но днес като се разхождах в The Mall (София) имаше кът на Дав. Правиш си снимка, отпечатват ти я на хартия (не се публикува никъде) и ти дават тениска и снимката. Снимахме се с една дружка и хоп тениска.  Mr. Green Предполагам, че и утре ще са там, на който му се разхожда и е от София може да иде.
Искам и във Варна в мола да има.  Embarassed

# 618
Сметнах, че на ден трябва да се дават по 4,25 хлебопекарни и миксера, а в доста дни досега са давали по 2, по 3. Другите кога.
Днес като си плащах сметките за пръв път си купих билет от Нац. Лотария. Спечелих 3 лева. Слязох в магазина до нас, смених го за нов и спечелих 1021лв.

# 619
  • Телиш/Плевен
Наистина е внушителна бройката на кодовете от брашното. А си мислех, че аз меся много, а дотук нямам и десет кода. Blush

Ехааа, Силве, браво! Heart Eyes

# 620
Силве, супер  Hug

# 621
Честито, със здраве си ги харчете. Hug

# 622
Сметнах, че на ден трябва да се дават по 4,25 хлебопекарни и миксера, а в доста дни досега са давали по 2, по 3. Другите кога.
Днес като си плащах сметките за пръв път си купих билет от Нац. Лотария. Спечелих 3 лева. Слязох в магазина до нас, смених го за нов и спечелих 1021лв.
за хлебопекарните и аз това забелязвам и си мисля че към края на играта няма да играят толкова много хора и ще има повече хлебопекарни, разбира се това е мое мнение  Blush 1021лв?  Shocked сигурна ли си това в един билет ли е обикновено отзад пише колко са печалбите от еди си колко лв и такава сума в никой билет не съм виждала  newsm78 дано е вярно със здраве да си ги харчите  bouquet

# 623
Аз си кътам 3 кода от брашно и умувам кога да ги регистрирам.
Печалбата е от един билет. Един ред шмам печели 3лв, една колона 12, една 6, и един диагонал 1000. То много сложно това Американско бинго.

# 624
Този за пръв път го чувам, аз знам 2 билета на кръст. hahaha

Честито отново.

# 625
те са 10+ сигурно Laughing

# 626
те май са повече от 20 ако не са и над 30  Joy но такава печалба според мен няма. Отзад на билета пише колко печалби има примерно 3+3лв, но няма 3+6+12+1000 даже няма 12+ няма и 1000+

# 627
Излезе ми надпис, че печеля ръкавица от брашното,въвеждах данните чрез телефона но полетата изчезнаха и нищо не стана.Някой да е имал такъв проблем?'

# 628
  • София
Аз си кътам 3 кода от брашно и умувам кога да ги регистрирам.
Печалбата е от един билет. Един ред шмам печели 3лв, една колона 12, една 6, и един диагонал 1000. То много сложно това Американско бинго.

Наистина не е възможна такава печалба, вариантите са: 1000 лв, 6+9 лв, 6+6+3, 9+3,6+3+3,6+3,3+3. Проверете си хубаво числата отново.  Peace

# 629
  • Телиш/Плевен
С някои билети може да се спечели повече от една печалба, та вероятно случаят е такъв. Доскоро и аз си взимах Американско бинго (преди да го "сменя" с Двойни печалби), но повече от 20 лева не съм печелила. В сайта видях, че миналата седмица съгражданка е спечелила 50 000 лева от този билет. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт