Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Имам два кода на Орео, къде да ги регистрирам?
Кал изглеждат промо опаковките на Троя?

Заповядай
https://www.oreodunk.com/bg

Погледни в по-долната част на страницата точно под наградите, които раздава Престиж и ще ги видиш
http://prestige-promo.bg/

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 07:52 от Белл

# 661
Благодаря bouquet
Току-що спечелих чаша от Орео.
Промо опаковки на Троя и Престиж не съм виждала. В нашия магазин още се въртят от старата им промоция с кафемашината.

# 662
току що 2 кода на Троя и нищо. вече участвам 1 път за кафе, което даже не пия.

# 663
Аз участвам 4-ти пъти и ти като мен ще се молиш да не ни теглят. hahaha
ММ регистрира един код и спечели веднага чаша, пуст късмет. Crossing Arms

# 664
ако не потвърдя няма и награда предполагам.

# 665
# 666
Защо не искате да ви теглят
?

# 667
Може би защото не пият и не обичат такова кафе, а трябва да се плаща данък.

# 668
Аз кафето го харесвам, и да ме изтеглят има на кого да го дам, за данъка ми е все едно ще го платя, но имам страшно много кафе, майка ми ми носи от Италия и съм затрупана, даже за Щатите ще си взимам. Аз заради тъпата чаша направих толкова участия, пуста краста. Laughing

# 669
Пореден код на брашното и нищо,започвам да  #Cussing out В Метро има брашно 2 кг.на промоция,но са 6 бр.в пакета.

# 670
Да попитам на играта на лейс, не трябва ли само хора да се снимат  newsm78 гледам плюшени играчки, кукли и всякакви такива има в галерията  Thinking

# 671
  • при късмета
На Троя май не брои вярно брояча. Вчера регистрирах пети код и спечелих миксер. Днес реших да регистрирам код, за да станат кратни на 5 непечиливши, за да участват за кафето. Обаче започна да ми ги брои от начало, като ми изписа" регистрирайте още 4 кода за да участвате в седмичните тегления". Не разбрах защо така.
Дали се считат кодовете до събота вечер, защото в правилата пише "неделни тегления", но пък датите на тегленето са дадени понеделници.
И непечилвишите 4 кода от преди миксера къде отиват, като не могат да участват нито в старата, нито в новата седмица? Това е почти цяло участие за кафе, а не ми го отчита

Събрах и малко кодове на Стела, да видя кога ще ми дойде музата да регистрирам.
На брашното също имам 2 кода, тях може днес да ги пробвам

# 672
  • Сандански
Скрит текст:
На Троя май не брои вярно брояча. Вчера регистрирах пети код и спечелих миксер. Днес реших да регистрирам код, за да станат кратни на 5 непечиливши, за да участват за кафето. Обаче започна да ми ги брои от начало, като ми изписа" регистрирайте още 4 кода за да участвате в седмичните тегления". Не разбрах защо така.
Дали се считат кодовете до събота вечер, защото в правилата пише "неделни тегления", но пък датите на тегленето са дадени понеделници.
И непечилвишите 4 кода от преди миксера къде отиват, като не могат да участват нито в старата, нито в новата седмица? Това е почти цяло участие за кафе, а не ми го отчита

Събрах и малко кодове на Стела, да видя кога ще ми дойде музата да регистрирам.
На брашното също имам 2 кода, тях може днес да ги пробвам
За Троя ги брой до събота вечер нищо, че ще се теглят понеделник, ако, че пише, че ще се теглят в неделя.  Joy

# 673
Това значи ли, че ако не се спечели с тях, не участват за другата седмица? Тоест утре ако не ни изтеглят ги хвърляме.

# 674
Не, важат си.

Общи условия

Активация на акаунт