Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Хайде да и регистрираме имейла в Делимано. Те на всеки час пращат оферти  Mr. Green Joy
Доколкото четох за тези мейли , тая особа май ги праща от няколко мейла newsm78 итрява на всички нейни които се установят да се направи такава регистрация

Започнах да си отварям имейлите, да видя да не ме е пропуснала и мен и хоп - и аз имам мейл от Димитринка, дължа ѝ 2400 лв. Смятам да сигнализирам за този мейл Crossing Arms

# 706
За щастие Димитринка не се е сетила за мен, че й дължа пари.  Mr. Green

# 707
За щастие Димитринка не се е сетила за мен, че й дължа пари.  Mr. Green
И за мен не се е сетила, но сестра ми е получила такъв мейл.

# 708
Хайде да и регистрираме имейла в Делимано. Те на всеки час пращат оферти  Mr. Green Joy
ако може защо се чудим. дай форма на делимано да видим поне 10 пъти да я впишем.

# 709
Препратих имейла от Димитринка на ГДБОП. Съмнявам се да получа отговор, но все пак ..

# 710
Препратих имейла от Димитринка на ГДБОП. Съмнявам се да получа отговор, но все пак ..

Моля ако върнат отговор от ГДБОП, да споделиш какво са ти казали. Аз като вече съм го изтрил мога ли да сигнализирам?

# 711

Моля ако върнат отговор от ГДБОП, да споделиш какво са ти казали. Аз като вече съм го изтрил мога ли да сигнализирам?
Не пречи да пробваш. Ако помниш имейла адреса, от който са ти писали им пиши. Като пишат повече хора може и да се задействат.

# 712
И аз съм с имейл от тази Димитринка и то на служебната поща. Много странно.

# 713
По радиота съобщиха за тези имейли. Идвали от японски сайтове.
И аз имам, но на служебния имейл, а с него не играя.

# 714
И на мен ми е на емайла, който не го давам при игрите! newsm78

# 715
Аз за сега нямам, ама кой знае до кога...

# 716
Пристигна ми чашата от Twix.

# 717
Моята още я няма, а е от първото теглене. Crossing Arms
Току-що ми звъннаха от Бондюел, в скоро време ще си чакам купичките. Heart Eyes

# 718
Пристигна ми чашата от Twix.
Много е грозна,нали?''Късметлийка'' спечелила такава чаша се опита да ми я подари. Mr. GreenОтказах.Тия от twix се излагат страшно!

# 719
Печелившите на лейс са излязли. Няма ме  Mr. Green чакам кафето ама още не е излязло. Днес си намерих 1лв пред игрална зала, пуснах си нац. лотария златната топка за 1лв, довечера ще видя дали печеля нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт