Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД, Лаленце!!! bouquet
Вече търся изпитани рецепти за козунаци, че с тези 10кг дето ги имам натам отиват нещата. hahaha

Labrex ще ти помогне-тя е майстора,който ти трябва  bouquet

# 76
ЧРД , Лаленце ! Получих тениската на dove,леко са уголемени !
Коя куриерска фирма ги доставя? Че и аз чакам още от първия ден на играта я спечелих.
Тип Топ, имах пропуснато от тях, не успях да я взема, не знаех, че разнасят и неделя, на мен сигурно тениската ще ми е голяма, колебаех се между С и М, поръчах М.

Регистирах си всичките 10 кода на брашното - нищо. За сега пасувам, не съм решила още, дали ще играя.

Поздрави на Лаленце за рождения ден с пожелания за здраве и късмет!

# 77
Запис с форма за печене от софиа мел но пак едно голямо мМРЪН  защото искам миксер Simple Smile

# 78
  • Телиш/Плевен
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания, много ме зарадвахте! Heart Eyes Hug

Днес почти с нищо не мога да се отчета освен с едни пет лева от лотарията. Регистрирах си всички кодове на София Мел и нищичко не уцелих дотук, но ще опитам още няколко пъти, много обичам да меся и брашното бързо свършва вкъщи. Heart Eyes Събрах десет кода за играта на Кока-Кола и ще ги регистрирам другата седмица, да видим ще уцеля ли телефон. И те това са игрите, в които участвам засега. Аа видях играта на Милка в един квартален магазин, но само стелаж с реклама бяха сложили, още не били дали скреч карти, та не се възползвах, ще е по-нататък.

# 79
  • при късмета
Специалните кодове в спаркса не се нулират с периодите. Имах регистрирани преди предишното теглене и си стоят.

# 80
  • Телиш/Плевен
Специалните кодове в спаркса не се нулират с периодите. Имах регистрирани преди предишното теглене и си стоят.
Да, предположих, след като никой не се оплака (а и нямаше да е честно да се нулират), но ме мързи да ги въвеждам сега. Blush А и се е видяло, че днес не ми върви особено. Joy Нова седмица - нов късмет, на това разчитам. Mr. Green

# 81
кой от групата беше спечелил айфон от Lays Simple Smile

# 82
Имам 3 кода на брашното, но още пасувам. От туикс 3 чаши от около 12 кода. Вафли не съм намерила още. Орео ако намеря ще взема не повече от 2-3, малкия ги яде от време на време. Иначе наградите са тъпи.
На барни не са пускали скоро игра...........след последната им излагация, по-миналата година мисля беше......

# 83
кой от групата беше спечелил айфон от Lays Simple Smile
ивайло, защо?

# 84
исках да попитам с колко снимки  Simple Smile

# 85
Пак пробвах с брашното и нищо не печеля,но пак спечелих от мачовете,та мисля да се преориентирам и само мачове да пускам.  Joy Имам още малко кодове от брашното,ще ги пробвам утре и се отказвам от него.

# 86
исках да попитам с колко снимки  Simple Smile

и друг го беше попитал това, но той не отговори =D

# 87
  • Сандански
Отговарям на лично, но има хора които познавам с двойно на мойте и нямаха късмет.

# 88
  • добрич
Нещо късмета ми е някъде в почивка. Даже и код нямах на бирата на Stella Artois, а от промоционалните беше. Писах им, пратих снимка - излязоха разбрани и коректни. Предложиха ми да ми пратят бокал и естествено аз приех. Качих няколко снимки в чипса, регистрирах се и за Ариана. Дано утре изкарат и печелившите на Amstel. Simple Smile

# 89
не виждам смисъл от оплакване. без код печелиш.

Общи условия

Активация на акаунт