Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • при късмета
Пуснаха играта на Престиж, правилата са същите като при миналата, вече има спечелен един миксер. Mr. Green
Може ли линк? Не намирам играта на сайта

Намерих го

# 106
# 107
  • при късмета
Благодаря Ивекс, бях забравила да търся с "промо"

# 108
  • Под Слънцето
Ros , маркови са , недей бери грижа.. Играта е от 1 март до 15 април  14 и нещо часа.
Има си тел. номер.. Но пише , че не могат да играят участници от други страни, а че само тези, пребиваващи на територията на Хърватска .. Може да дадеш адреса на Загребачкия университет, в който ще бъда Wink Ако спечелиш , де.

Supernatural_fan, ти  каза 2.03 и аз до там разгледах , та затва не успях да го видя. Мерсаж  Peace

# 109
Ros , маркови са , недей бери грижа.. Играта е от 1 март до 15 април  14 и нещо часа.
Има си тел. номер.. Но пише , че не могат да играят участници от други страни, а че само тези, пребиваващи на територията на Хърватска .. Може да дадеш адреса на Загребачкия университет, в който ще бъда Wink Ако спечелиш , де.
Вкарах 2 кода е тъй от любопитство, не мисля, че имам някакъв шанс за награда от там. Ще пиша утре на организаторите и ще им пратя снимки да видим какво ще ми отговорят.

# 110
  • Под Слънцето
Рос, да, така ще е най-добре.  Мисля, че няма да откажат  да ти пратят  служебни кодове.

Ама виж, поне логистиката на Престиж си взеха поука и навсякъде има Фафли за играта преди стартирането й. Даже в барачката на спирката до нас.

# 111
  • София
Регистрирах 10 кода на Престиж.Нищо не спечелих,но съм доволна,защото не ми трябват нито китайски миксерчета,нито чаши  Joy Не мисля да регистрирам повече кодове,ще вдигна кръвната захар с тия игри  #Crazy  Надявам се на кафе "за цяла година"...

# 112
  • Сандански
Аз съм с миксерче от Престиж ще играя за удоволствието Simple Smile

# 113
Бях достатъчно умна да регистрирам Орео кода през таблета и  целия браузър изведнъж ми се затвори, но щом нямам мейл сигурно не печеля? Имам още един за после, дано спечеля чаша и вече няма да купувам сигурно.

# 114
  • София
Редактирам Simple Smile оправих си проблема Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 08:48 от ninl

# 115
Запис в новата тема с oreo dunker...и първа награда за годината

# 116
  • при късмета
Още една чаша от Орео. Някой искаше такава, ако не успее да спечели мога да я дам.

1 код на брашното, непечеливш.

Сега ще регистрирам кодовете от Троя, които имам да видим какво ще уцеля.
Да докладвам, че стигнах дневния лимит, без награда

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 09:35 от ма ко

# 117
Има и дневен лимит, ли?
Колко са, 10 или 20?

Аз днес ще  ходя до Била за още някоя и друга вафла, нали са на прИмоция, ще се пробвам за чашата, дано извадя късмет.

# 118
9 кода от Троя и нищо. Уж бях купила 10 вафли пък се оказаха 9. Ще купя още една и това ще ми е. Искаше ми се миксерче, че лятото много обичам фрапе, а това от Якобс работи 2-3 пъти и спря, но здраве да е.  
10 е дневния лимит.

# 119
Моето миксерче от Якобс работи, няма проблем.

Благодаря за отговора, не знаех, че има и дневен лимит.

Общи условия

Активация на акаунт