Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Да, вярно, че го коментирахте, съвсем изключих. Peace

# 196
4:0 за Троя. Решила съм да ги добутам до 16 кода за периода на промоцията (любимо число ми е, не за друго) и после ще им се обидя. Crossing Arms Тоя път пазя опаковките.

# 197
  • София
Публикували са наградите на Синема Сити от играта за оскарите. Печеля код Купи средно, получи голямо меню пуканки. Само че важи до 13 март и едва ли ще го ползвам. Бих го подарила, но в условията пише, че наградите се получават лично.

Само от списъка ли се разбира или те уведомяват по някакъв начин? Имената са много и се проверяват трудно. Поне при мен списъкът или не мърда надолу, или е с големи стъпки и се прескачат по много имена.

# 198
Има известие в профила във фейса.Ако някои е спечелил безплатен втори билет при покупка на първи  и няма да го ползва бих ползвала кода с радост.

# 199
Някой има ли известие за раницата в май спаркс .аз мисля че изпълних условията но не мога да разбера участвам ли в томболата

# 200
  • София
Има известие в профила във фейса.Ако някои е спечелил безплатен втори билет при покупка на първи  и няма да го ползва бих ползвала кода с радост.
bouquet

# 201
  • Варна
Аз печеля "Купи средна напитка, получи втора безплатна". Нямаме Синема сити във Варна, ще питам майка ми дали иска да се възползва от кода, ако не, ще го подаря на някого от темата. Peace

# 202
  • София
Публикували са наградите на Синема Сити от играта за оскарите. Печеля код Купи средно, получи голямо меню пуканки. Само че важи до 13 март и едва ли ще го ползвам. Бих го подарила, но в условията пише, че наградите се получават лично.
Днес ползвах такъв код. Искаха ми само кода на касата. Дори не са ме питали за име. Не мисля, че има проблем да се ползва от друг.

# 203
Днес ползвах такъв код. Искаха ми само кода на касата. Дори не са ме питали за име. Не мисля, че има проблем да се ползва от друг.
Някой ако го иска да ми пише.

# 204
Заредили са промо Орео в нашия Кауфланд и взех 3 опаковки.Първата не спечели,втората е с чаша,а третата спечели джаджата за бисквитки Simple Smile Искам 3 чаши и ще купя още Орео утре.Престиж и Троя не намирам...Искам  миксерче от вафлите Simple Smile

# 205
  • Сандански
Аз вече имам и чаша от Престиж.  Simple Smile

# 206
  • София
В нашия К. нито промоционално брашно, нито Туикс - ще ги пропусна тези игри, явно. За спорта ми се щеше да опитам, само миксера го нямам от наградите и не е болка за умиране. Laughing

# 207
Добро утро.....Да ви се похваля,след вчерашната ръкавица сутринта, след това спечелих и хлебопекарна от втория код  Heart Eyes Shocked Hug Много съм щастлива....нямам, а мн искам. Сега, ако оцеля и един миксер 😄
В престиж 1 код нищо, в lays и ариана ме няма. Хубав ден.

# 208
  • София
Честито, добър подарък за 8 март  Laughing

В СБА има томбола с награди - за 20 лв. пазаруване се получава талон и се играе за телевизори, телефони, таблети, ваучери за пазаруване и екскурзии. До Великден е.

# 209
Някой има ли известие за раницата в май спаркс .аз мисля че изпълних условията но не мога да разбера участвам ли в томболата

А получи ли известие, че можеш да регистрираш код? От началото на играта чакам, но нищо не получавам.  newsm78 Някой получил ли е?

Общи условия

Активация на акаунт