Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Четвърта седмица и нищо от Калиакра добрелче се спрях само с два маргарина.
Вчера получих мейл че печеля пълно преобразяване на прическата от фризьорски салон бях забравила че съм участвала и за малко да го изтрия като спам.Не съм си променяла цвета и прическата от години и ще е интересно.

# 211
Добро утро.....Да ви се похваля,след вчерашната ръкавица сутринта, след това спечелих и хлебопекарна от втория код  Heart Eyes Shocked Hug Много съм щастлива....нямам, а мн искам. Сега, ако оцеля и един миксер 😄
В престиж 1 код нищо, в lays и ариана ме няма. Хубав ден.

честито със здраве да си я ползваш  bouquet
регистрирах 2 кода орео и нищо, вчера 5 кода троя и нищо ама нали и без това играя за кафе за цяла година  Mr. Green днес в кауфланд се огледах за някоя друга троя или нямаха игра или бяха със старата, иначе бяха на промоция, но не обърнах внимание на колко пари

# 212
Честито и от мен. bouquet

Аз вече имам и чаша от Престиж.  Simple Smile
Crossing Arms
Завиждам благородно, чаша искам и аз.

# 213
  • София
Престиж за сега е 10:0...толкова ли не може една чаша поне  Laughing
ама айде, ще се надяваме на кафе тогава.

# 214
аз и целия магазин да изкупя пак ще е на 0 резултата. печеля само от купи това и получи това. любимите ми чаши са точно така спечелени и за да е хипер забавно 2 от 3-те вече са "мъртви".

# 215
Не е възможно - виж, в Орео (стига да работи сайта), почти всички печелят Simple Smile

# 216
  • Телиш/Плевен
J_M_L, честито, със здраве да си я ползваш! Hug

# 217
Не е възможно - виж, в Орео (стига да работи сайта), почти всички печелят Simple Smile

Нали опитах. Хем, когато имаше проблеми и може да приемам че не много хора са успяли.

# 218
Честито на спечелилите големи или малки награди,със здраве да се ползват! bouquet
Да дам инфо за чакащите чашки от Хип-получих смс от Спиди да си взема пратката от офис.Взех чашката-много е сладка,тамън е синя и днес ще зарадвам едно момченце-съседче.
При мен отчета е:5:0за брашното и 6:0за вафлите.Взех днес още фафли и туикс да се пробвам и там.

# 219
  • София
Вчера получих аспиратора за носле от играта на бг мама, вече го ползвахме и съм много доволна. Чакам ФА, пише, че срокът за получаване на награди е 60 дни.

# 220
Току що спечелих чашка от орео Simple Smile. Направи ми впечатление, че днес имам имейл, а онзи ден като спечелих дънкера, не получих нищо. Не че знам за какво е, ама си ми е късмет, пък и може да влезе в употреба

# 221
С чаша от Орео и още една лъжичка, аз съм дотук.
Вафли не мога да намеря, явно само в Била има.

Нова игра във форума:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=968734;topicrefid=3

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 12:23 от Ивекс

# 222
Кауфланд:

- 1 млн. туикса без код Laughing
- oreo с код (все пак дано тия кодове реално да са за БГ)
- престиж без код
- троя / троя здрач - някои с код, някои без.

хахахаха тия Троя са за предната игра Laughing

# 223
В нашият Кауфланд Троята е за предишната игра, единствено само Орео имаше, предполагам и брашно с код, защото последния път купих оттам.

# 224
Как ни прецакват само. Какъв е адреса на Престиж да пробвам.

Чаша от Орео печеля.
С още 3 опаковки за камера. Е след като куриера ми вземе тая печелившата опаковка ми се струва че се прецаква броенето Laughing

Кой куриер разнася Орео наградите?

Общи условия

Активация на акаунт