Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Телиш/Плевен
Тъкмо днес видях вафли Троя с код и взех за сестра ми. Мен нещо не ме блазнят наградите, а и вафли не ми се ядат точно сега. Пробвах се в играта на Милка със саксията - не спечелих. Ще опитам пак по-нататък.

# 286
  • Сандански
Аз искам нещо голямо и с касови бележки.  Grinning

# 287
Днес видях в един малък магазин промоцията на милка и си взех един голям шоколад с фъстъчено масло. Отдавна исках да го пробвам, питам на касата за скреч карта, а те нямали - не са им били носили, а е средата на играта. Касиерката ме посъветва да си запазя бележката и да питам другата седмица.  Thinking

# 288
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!

В тази тема не съм се записала, а пък имам да се хваля.
 Бях писала, че Лаленцето ми прати 4 Туикса. Въведох кодовете /3-аз, един-дъщеря ми/. И представете си, печеля кафемашина.  Heart Eyes Това Лаленце има силно положителен ефект върху всичко. Запознах се с нея в тази игра, после на друго място срещите ни прераснаха в приятелство. Просто не мога все още да повярвам, защото не съм печелила големи награди и ми е странно, гузно, леко неудобно. Очаквам машината. Някое от пишещите тук момичета писа, че е получила своята. Не знам чете ли, пише ли в темата, но ми  е любопитно каква е машината, изгарям от любопитство да я видя и докосна.

Лаленце, запази се!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Другото го знаеш!  Heart Eyes

# 289
Честито! Страхотен късмет. bouquet

# 290
  • Телиш/Плевен
Бях писала, че Лаленцето ми прати 4 Туикса. Въведох кодовете /3-аз, един-дъщеря ми/. И представете си, печеля кафемашина.  Heart Eyes Това Лаленце има силно положителен ефект върху всичко. Запознах се с нея в тази игра, после на друго място срещите ни прераснаха в приятелство. Просто не мога все още да повярвам, защото не съм печелила големи награди и ми е странно, гузно, леко неудобно. Очаквам машината. Някое от пишещите тук момичета писа, че е получила своята. Не знам чете ли, пише ли в темата, но ми  е любопитно каква е машината, изгарям от любопитство да я видя и докосна.

Лаленце, запази се!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Другото го знаеш!  Heart Eyes
Ох, Нели, вече наистина ми става неудобно. Blush Благодаря ти за милите думи! Heart Eyes И тук да кажа, че от сърце ти пожелавам още по-големи награди, заслужаваш го напълно! Hug Дано скоро пристигне машината и дълги години да ти служи вярно. Heart Eyes

Рос, същото ми се случи преди няколко дни. Бях на касата, питах за скреч карти и ми казаха, че тъкмо били сложили стелажа, но не им дали карти, та върнах бонбоните преди да ги маркират. Днес пак взех бонбони, но вече имаха скреч карти. Та наистина попитай след няколко дни, вероятно ще имат. И дано имаш повече късмет от мен! Hug

# 291
Честито Нели-тази е кафемашината-много е красива аз много харесвам червени уреди.
http://www.technopolis.bg/bg/Espresso/%D0%9A%D0%90%D0%A4%D0%95%D … 3-29-RED/p/823673

# 292
Честито! Това е късметът,  и едно участие е достатъчно. 

# 293
Нелка, браво, ето това се казва късмет, и да си искала да избягаш от него, Лалето ти е помогнало.  Heart Eyes Със здраве да си я ползвате, пожелавам ти да спечелиш и от престиж чибо кафето за да са направо комплект.

Лале, да ще питам след няколко дни, аз така или иначе щях да купя шоколада, но исках и да си пробвам късмета. Ако имаха карти и бях спечелила саксията щях да я подаря- при мен цветя не се задържат.

# 294
  • Телиш/Плевен
Нелка, браво, ето това се казва късмет, и да си искала да избягаш от него, Лалето ти е помогнало.  Heart Eyes Със здраве да си я ползвате, пожелавам ти да спечелиш и от престиж чибо кафето за да са направо комплект.

Лале, да ще питам след няколко дни, аз така или иначе щях да купя шоколада, но исках и да си пробвам късмета. Ако имаха карти и бях спечелила саксията щях да я подаря- при мен цветя не се задържат.
Присъединявам се към пожеланието за Нели! Heart Eyes
И аз за подарък искам да спечеля саксията - за майка ми. Heart Eyes Цветя не гледам. Опитах на няколко пъти, не е за мен и това си е. Blush

# 295
Честита награда,Нели Simple Smile

Петя,мерси,че сподели за Орео.Амиии...то се оказва,че по този начин,всеки код печели хаха Laughing
Койтооще няма награда за тази година-Орео е шансът да счупите каръка.Имам 3 чаши и 3 от тези джаджи за бисквитките.Тях ще ги подаря на децата на колежките-дано се забавляват.А бих купила още 3 опаковки бисквити,за да си направя сервиз-ако чашите са каквито ги показват,много ми харесват Simple Smile

Днес майка ми ходи до Билла и звъни,че видяла шарени опаковки Троя  hahaha Разбрахме се,че не са от старата игра и купила 5 вафли.След малко ще регистрирам една,за да видим дали ще сработи модела за печалба в 00:01 часа Mr. Green

# 296
Да попитам има ли някой който е спечелил тениска от Даф преди 16.02 и да не я е получил?

# 297
Да попитам има ли някой който е спечелил тениска от Даф преди 16.02 и да не я е получил?
аз я спечелих точно на 16-ти и не съм я получила, имали значение датата?

# 298
  • Под Слънцето
Много яко,  Деси! Честито, Нели Wink

Радвам ви се много  Peace

# 299
аз я спечелих точно на 16-ти и не съм я получила, имали значение датата?
Питам защото дъщеря ми я получи я е от 19.02. Пък моята от 16 я няма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт