Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
не те наказва. това че на фиша фигурира думата "системи" не означава че играеш система!

за да бъдете врагове вземи 1 талон с 6 или 12 мача и го използвай само за 1 мач. и без т'ва фиша за 1 мач е някаква тъпотия Laughing

# 466
не те наказва. това че на фиша фигурира думата "системи" не означава че играеш система!

за да бъдете врагове вземи 1 талон с 6 или 12 мача и го използвай само за 1 мач. и без т'ва фиша за 1 мач е някаква тъпотия Laughing
Joy Чудесна идея  Joy

# 467
Как успявате да следите победителите от игрите   - вече са толкова много....
Лесно, играя в 4 игри. Mr. Green

# 468
И аз играя в не повече от 5-6 игри едновременно. Два пъти ми се е случвало да спечеля награда от игра, за която съм забравила - добре че бяха все от тези, в които адресът се изпраща предварително Simple Smile

# 469
  • Перник
За мобилните телефони в Спаркса колко кредита трябва да имаш, за да се закупи билет?

# 470
  • при късмета
За мобилните телефони в Спаркса колко кредита трябва да имаш, за да се закупи билет?
10 но трябва да са само от белите капачки кодовете, не от всички

# 471
Аз си следя печалбите като слагам игрите във Favourites и след като се изтеглят ги трия, много лесно Simple Smile

# 472
Така бих направила и аз, ако играя в повече, но като са малко ги помня, все пак не са 10+ игри, а 4-5.

# 473
  • при късмета
Игра на спорт депо
http://konkurs-bg.blogspot.com/2017/03/specheli-velosiped-cross.html
Наградите са малко и покупката трябва да е над 100лв. но на някой може да е полезна.
Имам ваучер за спорт депо за 10лв. който може да се използва до края на март за покупка над 50лв. Подарявам го, ако някой реши да играе

# 474
а как да се дерегистрираме от sportdepot.bg? Simple Smile

# 475
  • при късмета
Прочети условията де, пише си. При покупка регистрираш кода на бележката или номера от онлайн поръчката

# 476
питам как да си махна регистрацията в сайта, която очевидно имам.

# 477
  • София
Снощи си регистрирах кодовете от Орео, спечелих още 2 дънкъра и една чаша. Изключително бавно реагираше, но успях да местя чашата. Около минута чаках да ми покаже наградите след това, а компютърът ми е бързичък...

# 478
  • София
Игра на Верея

https://superwomen.vereia.bg/

# 479
При Орео в момента чашата направо хвърчи и не може да се мести - според мен просто са им свършили наградите за деня, а не че е променено нещо.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт