Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Кои точно вафли на Престиж играят?
Гледах оня ден в Кауфланд обаче нищичко игрално нямаше. И Орео даже не намерих изобщо като асортимент.

# 586
  • Сандански
Гледах оня ден в Кауфланд обаче нищичко игрално нямаше. И Орео даже не намерих изобщо като асортимент.
Троя и вафли Престиж. Орео отзад на опаковката има код и аз първият път не бях забелязал.  Peace

# 587

Ако имате Билла наблизо там има и Троя и Престиж с играта

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 10:44 от valida6

# 588
 JoyЕла да видиш в нашата Била. Нищо освен чипс и бира за игрите

# 589
Билата до нас я затвориха уви. Много си я харесвах. То в Русе като се замисля всичко фалира  Joy
Троя видях със старата игра, а Орео изобщо нямаше. Което пък е странно понеже съм купувала от там.

# 590
  • Русе
agnesana,  на Била до хлебозавода няма туикс, не съжелявай, че са затворили вашата bowuu
Аз пък на селския магазин си намерих..един Туикс, е как може да има само един игрален и цяла кутия от старите ooooh! Ми взех,сега ще му търся братче Crossing Arms

# 591
На мястото на Пени Била ли отвориха? Всяка седмица минавам от там, но така и не съм се огреждала.
Довечера ще мина на един обход.
Търсих Туикс, но имаше само на Петрол и то малък за над лев.

# 592
Странно! Не ми излизат известия за нови отговори..Помислих, че темата е замряла. Crazy

# 593
Имам дше капачки от Кока-Кола отгоре пише "mysparx код под капачката", а отдолу на капачката няма код, а пише "500ml Coca-Cola". Капачките са бели. Защо нямам код?  newsm78

# 594
Защото мисля, че печелиш втора кола.
Аз не играя, но карам по спомен от това, което са споделяли момичетата тук.

# 595
Имам дше капачки от Кока-Кола отгоре пише "mysparx код под капачката", а отдолу на капачката няма код, а пише "500ml Coca-Cola". Капачките са бели. Защо нямам код?  newsm78
Разменяш капачката за друга кола в някой магазин който участва. Не навсякъде ги разменят и трябва да питаш Peace

# 596
Ахааа, яснооо  Party
Много благодаря! Simple Smile  Hug

# 597
Купих шоколадови бонбони Милка и теглих стреч карта, падна ми се саксия. Ще си насадя в нея подправки и ще я прикача на балкона
Малки коли дават във Фантастико

# 598
в mysparx след като спечелиш нещо искат ли всички капачки. Примерно съм регистрирала 10 кода и участвам за iphone  и го спечеля, ще трябва ли да им дам всички 10 капачки? Имам едни 3 кода регистрирани от миналата година и съм ги хвърлила и да знам дали да си направя нова регистрация.

# 599
  • Русе
Досега не са ги искали, но за айфона участваш само с нови кодове, от тези бутилки с рекламата на тази игра т.е. ако искаш да играеш за него ти трябват 10 нови кода. Hug

Общи условия

Активация на акаунт