Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Поли четох ,че краве маслото не влиае добре на бъбреците на бебето ?

# 151
Ани, говорим за много малки количества,по малки от грахово зърно. Трябва се ровя сега в статиите, ма ме мързи. В крайна сметка- Всеки знае мене си Sunglasses

# 152
То, ако става за въпрос, бях линчувана за мастиката. Ноооо в кризи си мажа детето и не го крия Simple Smile Пък хранителните навици на детето се градят от бебе Peace

# 153
# 154
  • София
Ние днес се видяхме с педиатърката. Бубенцето е 68 см и 7 кг. Отложиха ни ваксините обаче за другия месец. Здрави сме, но докторката искала първо да види резултати от кръвни изследвания и урина най-напред, а тях да ги правим към края на месеца.

Също така ми намели на главата, че детето вървяло голямо като за момиче и млякото вече не му стига и да почна захранването с готови пюрета. И се престраших днес след много мъдрене да дам 1-2 бебешки лъжички пюре от морков на Хип. Резултатът - бебе, което се муси, пуфти и плюе, омазано с оранжеви петна от челото до краката, чорапите включително. Crazy Прелест. bowuu

# 155
Инер,вие сте си добре в размерите Laughing Аааа добре дошла в клуба на разноцветните кичури по косата  hahaha
Крис,стига спа де  Mr. Green

# 156
Привет! Аз не се сдържах и закарахме тази сутрин малчо при личната да чуе гърдите и да види гърлото, че тия сополи го тормозят, хърка яко и да не стане някоя беля. Чисти са дробовете. Изписа капки коларгол, коризалия и витамин Ц. Една седмица ще е така. Ако се оправи, другата седмица-ваксина. Толкова сме изостанали там, че няма наваксване. Само тази за 2-ри месец ни е слагана Sad Благородно завиждам на тези от вас, които приключиха за сега с ваксините.
Днес му беше по-рано обяда. Хапна карфиол. Не знам дали той му дразни стомаха или е неспокоен заради зъбите и сополите, ама е страшно мрънкане. Спи му се и не може да заспи, криви се, Абе кофти работа е тия дни.

# 157
Поли, моето пюре от тиквичка и ориз стана като крем супа, пасирах и ориза се пасира изцяло.

# 158
Запис от мен да ви следя. Купих си и аз пасатор, за сега само си правя супички

# 159
Браво Краси,аз нещо бъркам newsm78

# 160
Инер,вие сте си добре в размерите Laughing Аааа добре дошла в клуба на разноцветните кичури по косата  hahaha
Крис,стига спа де  Mr. Green
Не спя! Бях на киндиру и сега поря улиците  Grinning
Сутринта даже и на лекар бях  Mr. Green

# 161
Добре ли си?

# 162
Поли, поправям се, има тук таме  някое оризче като кус-кус, трябвало е още малко да пасирам, ама младежа яде, не толкова колкото ми се щеше....сега дано изкара поне два часа без да яде Simple Smile.
Чуби, как си, боли ли те от манипулацията?

# 163
Поли, имам ганглион на дясната китка, но се разбрахме засега да не режем.

# 164
Ауууу, много съжелявам. До сега четох какво е тва. Може при теб да е било от спорта?!

Общи условия

Активация на акаунт