Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да, най-вероятно съм я претоварила.

# 166
Непълен отговор ми даде. По редно е да кажеш- "Да докторе,това е"   Laughing   Mr. Green  Mr. Green

# 167
Хахаха маймуна такава  Hug

# 168
Който първо захранва с каша, да си признае, без бой, на обедното или следобедното папо я дава?

# 169
Менкам каша със пюре,веднъж на обяд,веднъж следобяд Flutter

# 170
  • Пловдив
Крис не те ли оперираха по време на бременността?
Ние бяхме навън за 30мин.,но заваля и бързо се прибрахме.Естествено спря и напече ама не ми се мъкнеше пак по стълбите.
Чуби как си?

# 171
Ейнджъл, докато бях бременна рязахме двете ръце за друго  Mr. Green Аз съм абонирана за ортопеди и хирурзи  Joy

# 172
Ами ето - вреден е спортът и това е Mr. Green Моят мъж големият спортист и той се нещо повреди на игрището и го кръцнаха докато бях бременна. Голяма изненада ми спретна, аз с корем, той трудно подвижен. Добре съм си така по-мързеливичка, да не се износя без време Flutter

# 173
  • Варна
Здравейте пфуу дребчо е болен  newsm78 незнайно от дЯ... На Аб е агументин че уж бил по лек като вариянт.. Имамв гъста задна хрема и огън червено гърло от кашлица... В събота ги забелязах че кашля но мислих че в от  лигите и хремата от зъбуте мъъъ не....

# 174
Ей, Нори,кво ми напрай детиту бе,ща  дера Hug Бързо възстановяване на адашчето и много целувки и за кака Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Бързо да се оправяте Simple Smile
За успокоение ще кажа, че като боледуват сега, после, като тръгнат на ясла, вече ще имат някакъв имунитет. Баткото, като и един сопол не ми провеси до годинката, ела виж кво стана като тръгна на ясла...

# 176
Аз кашата я давам следобед, ама днес пропуснах щото ще стане китайче  Wink.

# 177
Здравейте момичета.
Да ви се оплача днес какво стана при педито. Отидох аз да сложим ротавирусната ваксина, която лично аз си закупих. Влизаме в кабинета и тя още от вратата започва да ми вика че не било нейна работа да я слага, освен това едвам я отвори, ядоса се, каза че само 2 майки до сега са слагали при нея ротавирусната ваксина и едното от бебетата в следствие от нея получава тежка диария и стига до болница. И това ми го казва в момента в който я слага Sad .
Почувствах се ужасно виновна че я сложихме и много се притесних за последствията, дано да няма такива. А между другото последния път като бяхме на консултация когато аз попитах за нея каза че няма проблем да я сложим  Shocked . А днес 10 пъти ми повтори че за последен път се занимава с "такива неща" . Беше много ядосана, а лично тя предния път ми даде листовка с името на ваксината( Rotateq), която да сложа.А пък по-рано и рекламна брошура на Rotarix. Странна работа са тези лекари. Аз за добро уж поисках да я сложа, а и като знам за случая на Инер още повече се бях навила. Много съм разочарована и се чувствам виновна и за детето и че лекарката се ядоса. В същото време незнам дали да и вярвам... абе луда работа. Такава съм си  Cry

# 178
Теменужке,аз бих я сменила ама веднага. То мързела, не уре и копай,само мори. Та така и при нея.Ядосала се е,че и нарушаваш комфорта. У лево Crossing Arms

# 179
Поли, благодаря ти, на същото мнение съм. Само дано не е от трън та на глог, че като ги знам всичките какви са...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт