Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Крис се е окупирала като шумкарин в драки,пък аз ходих до Кауфланд за памперси и за брашно от елда. 6.45 Shocked Ми няма да яде елда.

# 286
Тя, па, баба ти щот цял живот елда е яла!  Joy Ще оцелее и без елда.

# 287
Много сте тихи,нетипично за темата  newsm78

# 288
Тя, па, баба ти щот цял живот елда е яла!  Joy Ще оцелее и без елда.

Тихо там ся,нал и аз с крак в модата,ма само прецапах  Mr. Green

# 289
Тихички сте, като я няма кака Лид да оглася темата с простотиите си.  Whistling  hahaha
Днес бе кошмарен ден. Също така след вчерашния празник пак изпаднах в някакви черни дупки ... все едно ходя по плаващи пясъци ... един ден добре, а на следващия ужаси. Но определено мога да кажа, че за състоянието ми имат голяма вина и хората покрай мен.  Naughty
Както и да е... та след целодневни ремонти и неуспешно намиране на промеждутък, в който малкият да поспи, постигнах резултат - пищящо бебе, което приспивах два часа. Сега продължавам да люлея, за да няма изненади.
Поли, какво количество е това брашно?
Cristi и тя бяга като мен по тъч линията, но се надявам да ни навести за малко.  bouquet
Едит: Забравих да се похваля : Поне любимият отбор спечели и ми донесе доза щастие.  Peace

# 290
Аз вече изперквам. ММ за пореден път ме заряза да се размотавам сама по лекари, че уж да се прибере по-навреме от работа. Навреме грънци, в 9 се прибра (а тръгва в 6:30, то бива-бива работохолизъм амаа #2gunfire). И така вече четвърти ден поред не съм прекарала и минута без бебето и полудявам. То пък спря да спи през деня, не че много е по съня, но предната седмица правеше 30-40мин по обяд и час-два следобеда. Сега я дремне в количката половин час, я не. И след два дни изкарани на по един банан, днес го оставих в кошарата да си стопля манджа и като не ревна след 4 минути и половина се обнадеждих. Заспал. Амаа.. съседите правят ремонт вече цял месец и се разблъскаха пак с чуковете. Идва ми да се кача с френския ключ горе да ги питам кога ще спират.
А да, бебето уж се оказа с АБКМ, не сме правили кръвен, че не ща да го бодат, но гастрото каза това е. Гледам маслото в хладилника и ми се плаче.

Ам оплаках се..  Embarassed Embarassed

# 291
Това био брашно не го огледах,но ако някой знае да ме поправи-стори ми се половинка. Аз като видях цената,изсумтях и се врътнах.

# 292
  • Варна
И нашите съседи от горе ни правят ремонт но поне се съобразяват.. Само една вечер до 22:30 ми чукаха и тракаха и взех една метла с дълга дръжка и започнах да им чакам и се усетих и спряха.. Ремонт посред  зима....  Twisted Evil

# 293
Фиффи, напълно те разбирам относно мъжа ти. Точно затова и аз страдам и изпадам в депресии. По цял ден съм сама с бебето и искам като си дойде да поговорим. А то хем си идва късно, хем е уморен - хапва, изкъпва се и иска да ляга. А на мен ми се говори с друго човешко същество, но уви...
И над нас правят ремонт вече една година... на три апартамента цялостни ремонти... бях бременна и ги търпях, но сега с малкия вече не се издържа. Нямам търпение да приключват. Но тогава пък ще влязат квартиранти, та не се знае няма ли да е по-лошото. Прегръдки от мен.

# 294
А да, бебето уж се оказа с АБКМ, не сме правили кръвен, че не ща да го бодат, но гастрото каза това е. Гледам маслото в хладилника и ми се плаче.

Ам оплаках се..  Embarassed Embarassed
А това сигурно ли е? Може ли да споделиш как мина прегледа? Може ли да не е АБКМ?  Hug

# 295
Много набито око има гастрото! Значи, като дават диагнози без изследвания ме радват най-много. Аз при такива само кимам разбиращо и отивам да търся някой по-кадърен, според моите виждания.
Да ви кажа, днес с Патето минахме през спешното на Окръжна, за да я види, че не се подобрява. Педиатърката ми обяснява да отидем на спешен център и аз се шашнах, викам си- тръгвам, а то каква била схемата. Да не ни дава направление, а щях да пратя ММ да вземе, виждаш ли през спешното било безплатно и по каса. Олееее страшни акробатики, поне да ми беше казала каква е идеята. Та, Патето е с още няколко лекарства, засега без антибиотик, пуснахме  изследвания, даде кръв и чакам резултатите от СУЕ и Спр. Разбрахме се, че има ли разминаване отново да я водим в спешното.
От 1ДКК ми дадоха някакъв код за безплатна онлайн консултация, та мисля да ги използвам да разчетат поне изследванията.
Диложих ви, сега, мисля да дремна. Пожелавам ви спокойна нощ и утре да сме на по-ведри теми.
Поли, мекици ли ще правиш на бебето?

# 296
Жива съм, ама нямам грам време за нищо и съм кисела Crossing Arms

# 297
Жива съм, ама нямам грам време за нищо и съм кисела Crossing Arms
Дай киселото на мен, плюс още малко към моето нищо няма да ми стане, но поне на теб да ти олекне. Толкова ми е криво, че от два часа се въртя и не мога да заспя.
Пюр, дано резултатите да са добре. Лека и спокойна нощ.

# 298
Не стига, че съм се хванала със сто неща (моя грешка), не стига, че малкият е във фаза (ничия грешка), не стига, че трябва да гоня милото за всичко, щото все забравя или просто не мисли (любовта е сляпа), ами и майка ми се държи все едно е на 5 години, да му се не знае. Направо ме докарва до истерия #Cussing out Така крещях преди два часа, че сигурно на съседите им се напукаха стъклата!

# 299
Фиффи и нащо АБКМ е на око сложена, и педи ме убеждава,че била малка за кръвни тестове и можело да излезнат фалшиви... Имала алергия щом имала обриви и кървави нишки

Общи условия

Активация на акаунт