Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Мойта педиатърка не я слуша главата,като мен. За това и се кефя Mr. Green Тва, което е изразила като отношение,говори за нейният мързел и безхаберие. Мое мнение Peace

# 181
Мойта педиатърка не я слуша главата,като мен. За това и се кефя Mr. Green Тва, което е изразила като отношение,говори за нейният мързел и безхаберие. Мое мнение Peace
Вече съм по-добре  #2gunfire

# 182
Поли и аз съм една чета и не дочитам Joy Joy Joy не било краве масло ,а млякото краве то влиеело на бъбреците на бебето.Извинявам се ако съм объркала някой.Аз днес ходих по задачи ,пазарувах и съм много уморена .Моя лекар отрече Ротавирус и няма да я слагаме . Тук има интересни неща захранването http://www.aptaclub.bg/bebe/zahranvane/Pages/Default.aspx#.WL7jzSXF4wg

# 183
Да доложа Simple Smile Днес ходих на мамолог, всичко е ок при мен. Бях и на гинеколог, взехме цито, резултат след 20 работни дни  ooooh! За пръв път ще чакам толкова, ама в Надежда май такава им е процедурата. Лекарят ме попита дали матката ми е била обърната преди секциото, въпрос, на който не знаех как да отговоря, тъй като никога не е коментирано с лекарката, която следеше бременността ми. Какво означава обърната матка, извинете за невежеството  Thinking Иначе за бебе потвърди, една година след раждането могат да се започнат опити, за да има горе долу 2 години между ражданията. И даже каза, че мога да се пробвам за естествено. Не че бих го направила де, не искам и да чуя след злополучния първи път, завършил със спешно секцио.

# 184
Почнах се замислям с тея каши,че тежичка ми се вижда вече newsm78 Ми те зеленчуците не засищат кои знай какво,ако не сложа картоф и писва на третия час гладна. И така и с плодовете. Ми какво да правя на тоя етап. Идеи мамчета????

# 185
  • Варна
Имаше едни бисквитки за АМ  на плазмон който също засищат и са 4+м
Поли не мЪ бии  аз беЗ да искам Съм го скопосала малкия хубусник... 😢😢😢😕😘😘😘😘

# 186
Колко време след като се спре кърменето мога да отида на мамолог

# 187
  • Варна
http://zabebo.bg/brand/Plasmon/1 има  кус кус давала съм.на каката и и харесваше и тез бисквитки които се разтварят в ам също само че мие го правихме с кърма идеално  хапване  и повечето  са 4м+

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 19:22 от n0richka

# 188
Мнооо тъ молъ,къв кус кус ще дам аз,кат не съм въвела глутена бе стринке Нори newsm78 Пише пшеничено брашно Mr. Green
Бе нищъ тез бисквити, нал целта е да намаляме млякотобе вуйне Mr. Green

# 189
  • Варна
Бубе има и без глутенови бискяити аз от тях съм. Давала че ние с каката късно въведохме глутена
Еее ммм че искаш. Идеи Хихихи тва ми доЙййди като идеяяя 😂😂😂😂

# 190
Някъде четох, че за да е хранително пАюрето, трябва да има мляко. Т.е да се бърка с АМ, знам ли... newsm78

# 191
Може и така да е Posh,ама с тва АМ,дали ще издържи 2дни? Пффффффф

# 192
Може и така да е Posh,ама с тва АМ,дали ще издържи 2дни? Пффффффф

Мне, ама може да забъркваш бъркоч само с дозата и количеството пюре дет му даваш на храненето....

В тъз книга съм го чела, аз по нея правих захранването на баткото:

# 193
Моят не е спрял да реве от пет следобяд, не иска и да яде Shocked Да го водя на лекар ли, що? newsm78

# 194
Дай му 4мл панадол,нищо,ако няма температура. И го пробвай до половин час да яде. Ако не,бегом,може и червено гърло,всякъкви щуротии да са

Общи условия

Активация на акаунт