не било краве масло ,а млякото краве то влиеело на бъбреците на бебето.Извинявам се ако съм объркала някой.Аз днес ходих по задачи ,пазарувах и съм много уморена .Моя лекар отрече Ротавирус и няма да я слагаме . Тук има интересни неща захранването http://www.aptaclub.bg/bebe/zahranvane/Pages/Default.aspx#.WL7jzSXF4wg
Днес ходих на мамолог, всичко е ок при мен. Бях и на гинеколог, взехме цито, резултат след 20 работни дни
За пръв път ще чакам толкова, ама в Надежда май такава им е процедурата. Лекарят ме попита дали матката ми е била обърната преди секциото, въпрос, на който не знаех как да отговоря, тъй като никога не е коментирано с лекарката, която следеше бременността ми. Какво означава обърната матка, извинете за невежеството
Иначе за бебе потвърди, една година след раждането могат да се започнат опити, за да има горе долу 2 години между ражданията. И даже каза, че мога да се пробвам за естествено. Не че бих го направила де, не искам и да чуя след злополучния първи път, завършил със спешно секцио. Препоръчани теми