Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте мацки,да се похвалим,че имаме зъбче Heart Eyes
Чета ви всеки ден,но не пиша Sad
За съжаление мама става по-зле,и вече не издържам Sad
Съжалявам, Шо, дано за всички бъде по-леко.
Аз пюрето го давам така, без мляко. Ама нещо не го впечатляват, яде като пиле. А сестра му как се ентусиазираше като видеше лъжица...

# 661
Моят май ме видя какво пиша и взе, че заспа. Та без лекар тази нощ Rolling Eyes Обаче нещо ми подсказва, че ще се събуди точно, когато аз си легна!

# 662
Обаче нещо ми подсказва, че ще се събуди точно, когато аз си легна!
Е, това е класика. Ако не се случи, все едно нямаш бебе.
Както казва мъжът ми "ех, ще спим в някой друг живот..."

# 663
Няма бе,стига чучна. Лягай си и ти. Лека и спокойна нощ Hug

# 664
Момичета дадох на малката залагалка намазана с гела за никне на зъбки на Бочко и си я цока буната дълго опитайте го.

И аз правя така само, че мажа гризалка във вид на биберон дори я охлаждам в хладилник. Много и се настървява.

Ох и при нас заспиването става много трудно, само на гърда се получава вече. После пък местенето в кошарата е цяла мъка, често се събужда и хайде пак на ново. Последните дни се събужда през 2-3 часа проплаквайки. Не знам дали сънува кошмари или са зъби.

Ето докато пишех пак се събуди, а е до мен на спалнята и след 10 минутно бучене със сушоара на макс заспа, та аз си до писах поста след 30тина минути.

Като гледам в последно време само аз пиша в тези часове. Хайде лека и непробудна нощ.

# 665
  • София
Шо  Hug

Направо незнам какво да ти кажа. То каквото и да кажа, няма да стане по-леко. Може би ... поговори с нея, искрено и като за последно... Дори и само ти да си знаеш това. Няма да намали трудността на момента, но може да ти остави мил спомен и удовлетворение. Понякога искаме нещо да не се случва, но от друга страна си е вид егоизъм. И пак си е гадно.  Hug

Слетобед дадох пюре от сини сливи с малко АМ. То киселее, малкият и той. Бяха си лика-прилика.  Mr. Green Отначало му се цупи, но после го хареса. Но този път аз докато го нахраня, го омацотих цялото. Пък то горкото стоеше мирно. После реших, че така и така ще мия и преобличам, що пък да не му тона пръстите в купата и да дам да ги оближе.  hahaha Ми нали опознавали света, пък се хранели сами, пък било забава.  Laughing

Хванах му ръката и топнах пръстите в купата. То си издърпа ръката, обърса се в гащите и се разплака.  Joy Joy Joy

Дотук с моите опознавания на света засега.  Mr. Green Но сините сливи си свършига работата, преборихме запека, който го мъчи от 3 дни. Утре пак малко.

Да кажем, че почти нищо не свърших от задачите за деня, което ме изнерви много. Баси, как ми лети времето.

# 666
Мхм, и аз съм така - докато се обърна и станало време за лягане  ooooh! Трябват ми още едни осем часа на ден.

Поли, изчака ме детето цели два часа, след като легнах. После реши, че ще се отпусна и трябва да ставам  Mr. Green

# 667
  • София
И моята снощи се разбуди нещо към 4ч, сигурно пак е сънувала нещо. Взех я при нас на леглото и след 15-20 мин беше заспала, ама аз се разсъних и си будувах още час-два, като кукувица в тъмното Laughing

Не знам какво ще я правя с подовите пюрета. Пюрето от банан категорично ми го отказа, но като ѝ дадох парченце банан да си чеше венците (под мой надзор, разбира се), настървено го смука. newsm78 Плодовите пюрета на Хип нещо всички ми киселеят, чудя се дали затова не ги отказва. Thinking Дали пък да не ѝ дам нещо на Семпер.

# 668
Уф, и моят спа в нашия креват след четири часа. Не спря да скърца обаче и не съм мигнала. На всичко отгоре, петна продължават да се появяват и изчезват Crazy

# 669
Кристи, нашият е непрекъснато с някакви петна, пъпчици, зачервявания, но за него съм сигурна, че са от лигите. Ръцете му са непрекъснато в устата, зоната около устата не е никога суха, колкото и да почиствам той си се плюнчи като за световно. В съчетание с това, че кожата му е адски чувствителна и бяла, няма спасение. След баня и след нощния сън изчезват зачервяванията, но като започне дивеенето и беснеенето през деня и пак пламва. Почиствам с мицеларната вода на Биодерма и мажа с крема на Юриаж, но ефекта е временен.
Около вратлето също се зачервява, това пък е от дърпането на лигавника, неколкократно се опитва да се обеси. А без лигавник няма как да стои, защото се мокри яко. Абе, цирк страшен е.
Утре най-после сме на ваксина, стиснете едно палче всичко да е наред. Педиатърката ни се оказа със счупена ръка жената и личната ще поставя ваксината.

# 670
  • София
eli_dzh Стискам палци, всичко ще е наред!

cristi Дали нещо не се притиска? Играчка, лигавник, биберон? Същото забелязвам и аз - появява се зачервяване, ако го държа например. Ако тръгна да събличам някоя блузка, докато измъкна ръчичката и остават червени петна. Изчезват след известно време. Същото е и с крачетата, гръбче и т.н. Пробвай на голо да притиснеш леко краче или ръчичка и виж дали остава червено, подобно ли е, колко време стои...

Innerlane Дали да не изчакаш няколко дни и после да пробваш пак? Аз засега съм дала само банан и сини сливи от вчера. За ужас на цялата рода и баби не съм дала ябълка все още...  Mr. Green И на двете първият път ми се цупи, но после по-добре ги прие. Бананът го яде с кеф, вече по 1 си изяжда на ден.

Пробва ли с оризова каша? Извинявам се, не помня дали я беше въвела... Ако не си, пробвай да ги смесиш. Може пък да ги хареса.  Laughing

П.п. По принцип ям плодове, ама не са ми страст. Мога да ги гледам с месеци и няма да посегна да си взема. Единствените, които ме изкушават, са малко череши, праскови и мандарини. Горе-долу веднъж на 4-5 месеца ям. Ама тогава пък ям с кофите.  Crazy

Отивам да се вихря, че списъкът със задачи не намалява, да го вземат дяволите и него...

# 671
Мисис, масажирам го и там петната са други. Не е от това  Rolling Eyes

Ели, ще ти пусна после снимки да сравним обриви  Joy

# 672
  • София
Вече и аз искам снимки, че много мистериозно стана  Laughing

# 673
Ти ще го видиш на живо  Mr. Green

# 674
Ах, вие маймуни, Мисис,  Cristi, мен не ме ли искате?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт