Кауфланд Кърджали - на кого да се оплача?

• 13 414
  • 91
  •   1
Отговори
Току-що се връщам от уикенд в Гърция, минахме през Маказа и понеже бяхме гладни, решихме да спрем да хапнем в кюфтета или кебапчета на Кауфланд Кърджали, който е покрай пътя. Беше точно 17.00 часа, когато лелката приключваше почистването и каза, че няма нищо за ядене, освен хот-дог с кренвирш. На въпроса ми как така няма нищо, като е още 5 часа, отговори-ами няма, всичко изядАха! И ни информира,че ей къде е , видите ли , Била и там има топла витрина, да идем да си купим нещо оттам! Това ми се случва за втори път, много рядко спирам там, но предишния път - пак в неделя, миналата година, беше същото! На кого да се оплача? Много съм ядосана!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 16:36 от Редактор*

# 1
Вземи хапни първо, че човек като е гладен е още по-ядосан. И да се оплачеш, не мисля, че биха взели някакви мерки. Като се е свършила храната, слагат примерно табела, че се извиняват на клиентите за причиненото неудобство и дотам.

# 2
  • Варна
Сериозно ли искаш да се оплачеш, понеже в някакво заведение свършила храната? И по кой закон смяташ ще им наложат санкция за това провинение?

# 3
Едва ли някой ще вземе насериозно оплакване за незаредена топла витрина. В крайна сметка никой магазин не е задължен по никакъв начин да осигурява количество продукти, които да стигнат и за последния клиент. Евентуално ръководството може да се трогне заради пропуснатите ползи от кофти планиране, но по-вероятно е да са щаствили, че на края на деня няма да има брак от изостанали кебапчета и кюфтета.

# 4
  • Телиш/Плевен
И на мен ми се е случвало на два пъти и оттогава просто си знам в неделя по това време да не търся храна от тях. Не ми е хрумвало да се оплача, не виждам и логика да го правя. newsm78 Нормално е в един момент да свърши храната.

# 5
Другият път като решите да хапнете набързо пътьом в Кърджали, идете на пазара има поне 5 кебапчийници ,на които поне храната им няма да свърши по-едно и също време.

# 6
И на мен ми се е случвало на два пъти и оттогава просто си знам в неделя по това време да не търся храна от тях. Не ми е хрумвало да се оплача, не виждам и логика да го правя. newsm78 Нормално е в един момент да свърши храната.
За това става въпрос! Явно е практика при тях, не би трябвало да е така, това е голяма верига, има 4 часа до края на работното време! Предполагам, че това не е известно на ръководството на магазина, а е работа на лелките там.

# 7
Ами виж на сайта, вероятно има контакти за оплаквания. Щом мислиш, че си струва

Иначе и мене веднъж ме издразниха в кварталния Кауфланд, че нямаше хлебчета поне 15 минути и се събра голяма опашка, ..при положение, че трябва само да извикат някой да донесе от магазина/склада, ...не ги пекат или носят от пекарна в съседния квартал все пак

# 8
Ами като си чакала да ядеш в БГ, а не в Гърция... Пълно е по трасето с всякакви заведенийца и кебапчийници...

# 9
Извън темата, но кюфтетата в Кауфланд преди години бяха вкусни и сочни, а последния път, когато ги опитах за нищо не ставаха. Бяха жилави и като гумени, нищо не сте загубили.
Относно Кауфланд - много стоки на промоция се изчерпват още първия ден, понякога и до обяд.
Моят съвет е по принцип в чужд град за заведение да ви упъти някой местен.

# 10
Аз си взимах Хот Дог и картофки ей така, щото бяха много евтини преди - 99 стотинки, вече са по 1,29 лв, от де дойде тая разлика не знам  Crazy

# 11
Ами като си чакала да ядеш в БГ, а не в Гърция... Пълно е по трасето с всякакви заведенийца и кебапчийници...
Голяма грешка , така е! За втори път го правим, решението беше спонтанно - набързо да хапнем по пътя, мъжът ми бързаше за баскетболен мач, чакаха го.

# 12
  • Телиш/Плевен
За това става въпрос! Явно е практика при тях, не би трябвало да е така, това е голяма верига, има 4 часа до края на работното време! Предполагам, че това не е известно на ръководството на магазина, а е работа на лелките там.
Добре, де, оплачи се. Казах вече, че за мен е нормално да свършва храната, при това в неделя привечер и просто вече си знам като ми хрумне по това време да търся храна, да я търся другаде. Аз проблем с това нямам.

# 13

Не ги е срам тия лелки, да изядат всички кебапчета.

# 14
Да ви имам проблемите!
Аз пък днес цял ден обикалям бебешки магазини в търсене на дъждобран за количката,а ми предлагат само чадърчета #2gunfireОплакАх се!

Общи условия

Активация на акаунт