Кауфланд Кърджали - на кого да се оплача?

• 13 415
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • В тъмната гора.
Писах на Кауфланд, ще информирам,какъв е отговорът.
Лично мен повечето мнения ме учудват, меко казано. Карай да върви, какво толкова! Странно. И се чудим защо ни е такъв халът! Ами с това мислене....

Защото  си смешна, за това и ти отговарят така. За едни кебапчета увика върталика.

# 46
В Кърджали ресторанти и други заведения за обществено хранене няма ли?
За една приятелка – бизнес дама, питам...  Whistling

# 47
Ох, едва ли "високоинтелигентен" ще публикува толкова тъпи клишета  на "стената си", а и едва ли  бизнес-дама с толкова "усет" ще  се втрещи от липсата на кепабчета нейде си. Аман от толкова глупави претенции на ненаялите се. От топлата витрина си пазаруват не толкова възвишени същества, за това и "лелките" не са били подготвени за височайшето посещение в неделя.  Оплачи се на Рокфелер! Честно, някои хора, дори да са прави - са толково нахални, че  не мога да им разпозная правостта Rolling Eyes
Смешни сте! С претенции и изисквания, а отдолу избива.... байганьовската простотия. Grinning За някои просто това е -за едни кебапчета! За друго става въпроос, ама кой да го разбере!? И за мен уважаван професор в най-стария университет в Бг, владеещ свободно няколко езика, си е ниво! Откъдето и да го погледнеш!

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 00:35 от light1

# 48
Виждам, че в Кауфланд Кърджали имат навика да правят подобни промоции за клиентите си:

повече прочети тук: http://www.kardjali.info/news/1175/neveroyatno-no-fakt-kyufteta- … -za-0-39-stotinki

При това положение, като се има предвид колко бедни и гладни граждани има в рОдината и в Кърджали в частност, не е странност, че кебапчетата в неделя в 17.00 ч. са били вече изядени и смелени! Или са отишли за торбичките, предпазначени за избирателите.

# 49
Понякога и на нас ни се прияждат кебапчета, Жаве! Това май не могат да го разберат хората от другата страна!

# 50
Тази тема е една от най-забавните, на които съм попадала напоследък Grinning light1, защо се сърдиш, добре, ядосала си се, но просто преувеличаваш. И защо наричаш продавачката "лелка", да не си в детската градина? А това, че "заплатките" им на "лелките" вървели, пък те "хитрували"  - на теб самата не ти ли е смешно? Жената ти е предложила хот дог, насочила те е към конкурентна верига само и само да хапнеш бленуваното кебепче, но ти - не. Много си нервна, тук също скачаш и обиждаш. Ако така си се държала и при "лелката", разбирам защо се е опитала да те разкара по живо по здраво.

# 51
Мда, неоспорим бизнес усет си трябва да се прибираш от Гърция и да бързаш за кюфтетата от топлата витрина от другата страна на границата в неделя следобед...

Драма на годината е тази тема.

# 52
Тази тема е една от най-забавните, на които съм попадала напоследък Grinning light1, защо се сърдиш, добре, ядосала си се, но просто преувеличаваш. И защо наричаш продавачката "лелка", да не си в детската градина? А това, че "заплатките" им на "лелките" вървели, пък те "хитрували"  - на теб самата не ти ли е смешно? Жената ти е предложила хот дог, насочила те е към конкурентна верига само и само да хапнеш бленуваното кебепче, но ти - не. Много си нервна, тук също скачаш и обиждаш. Ако така си се държала и при "лелката", разбирам защо се е опитала да те разкара по живо по здраво.
Забавлявам се, скъпа. Затова и темата е забавна. Има жени, които и на 20 са "лелки". А "лелката" да ме разкара...чакай малко, тя е там, за да ме обслужи любезно и с усмивка, и не само мен, а който и да е, просто защото е клиент. И си има етика и правила.

# 53
Вари го,печи го -все тая:)))
Правила си имало-къде го това правило,бе жена-по всяко време от всичко Laughing
Искам ПЪК!

# 54
За една приятелка – бизнес дама, питам...  Whistling

Ти не разбра ли, че фините дами ядат в Кауфланд.

# 55
  • София
За една приятелка – бизнес дама, питам...  Whistling

Има. Но в тях няма да намери 3 кебапчета с питка за 0.89 лв.
В неделя в 17.00 ч. ги намаляват на толкова. Хората чакат на гюме и купуват колкото сварят и до когото стигнат. Гледах го пред софийски Кауфл. Бутаха се като говеда. В 17.30 сергията се опразни и лелките забиха глави в телефоните. Политика на фирмата.
Естествено, че бизнес дамата трябва да си прави сметка. Как ще дава евра по гръцко, като тук за стотинки ще се намуа. Така се правят милионите, какво си мислиш, како?

# 56
Грубианка:))))

# 57
Добре де, и на мен ми стана интересно, ако действително тези жени имат действително още 4 часа до края на работното време, защо наистина ги държат там на празни щандове, за красота ли Naughty Ако няма клиенти ок, да пускат кепенците и да си ходят, но да стоят да отпращат хората по средата на работния ден, странно си е, освен наистина кебапите да са отишли за предизборни торбички:))))

# 58
  • София
Теоретично в неделя вечер трябва да си оправят документацията, да си почистят павильона и подобни   дейности.
За магазина не е много изгодно да продават на намалената цена. Затова негласно ограничават печенето.
Това го знам от съседка, която работеше в софийски магазин.

# 59
Теоретично в неделя вечер трябва да си оправят документацията, да си почистят павильона и подобни   дейности.
За магазина не е много изгодно да продават на намалената цена. Затова негласно ограничават печенето.
Това го знам от съседка, която работеше в софийски магазин.

Още първия път стана ясно, че си  от колежките на "лелката", затова и защитата беше толкова яростна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт