Лично мен повечето мнения ме учудват, меко казано. Карай да върви, какво толкова! Странно. И се чудим защо ни е такъв халът! Ами с това мислене....
Защото си смешна, за това и ти отговарят така. За едни кебапчета увика върталика.
За някои просто това е -за едни кебапчета! За друго става въпроос, ама кой да го разбере!? И за мен уважаван професор в най-стария университет в Бг, владеещ свободно няколко езика, си е ниво! Откъдето и да го погледнеш!
light1, защо се сърдиш, добре, ядосала си се, но просто преувеличаваш. И защо наричаш продавачката "лелка", да не си в детската градина? А това, че "заплатките" им на "лелките" вървели, пък те "хитрували" - на теб самата не ти ли е смешно? Жената ти е предложила хот дог, насочила те е към конкурентна верига само и само да хапнеш бленуваното кебепче, но ти - не. Много си нервна, тук също скачаш и обиждаш. Ако така си се държала и при "лелката", разбирам защо се е опитала да те разкара по живо по здраво.
light1, защо се сърдиш, добре, ядосала си се, но просто преувеличаваш. И защо наричаш продавачката "лелка", да не си в детската градина? А това, че "заплатките" им на "лелките" вървели, пък те "хитрували" - на теб самата не ти ли е смешно? Жената ти е предложила хот дог, насочила те е към конкурентна верига само и само да хапнеш бленуваното кебепче, но ти - не. Много си нервна, тук също скачаш и обиждаш. Ако така си се държала и при "лелката", разбирам защо се е опитала да те разкара по живо по здраво. 

Ако няма клиенти ок, да пускат кепенците и да си ходят, но да стоят да отпращат хората по средата на работния ден, странно си е, освен наистина кебапите да са отишли за предизборни торбички:))))