Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
От известно време чета за проба върху лъжици, моля обяснете на кратко каква е целта, че ми стана интересно.

Всички гелове/лакове които имам нанасям на лъжица, така като искам да се лакирам, по-лесно си избирам цвят/дизайн.

Ето снимка от нет-а как изглежда.

Това ли били? 😄 Аз за еднократни лъжици за хранене си помислих 😋

# 121
  • София
аз си купувам от магазините за 1 лв/Марсел в нашия град.

В София, съм ги виждала само в Джъмбо, не помня колко струваха, някой ако знае да пише, да знам има ли смисъл да се поръчват  newsm78 Последно ги купих от е-бей за 2,50лв. 50бр.

Аз поръчах едно глече на  Venalisa от този търговец, преди месец-два, но още го няма.
https://www.aliexpress.com/item/CANNI-Factory-Supply-Venalisa-60 … 010608.0.0.goVwB1

# 122
  • Варна
 Ще дойде  Laughing. Гледам с камилската им поща е пратката  Laughing.

ей това сътворих днес. Много харесвам такива млечни цветове и все не мога да си нацеля по снимки в нета. Все идват ярки и наситени. Меся ги с бяло,за да получа искания цвят  Sick.

# 123
  • София
Дам.... направо съм го отписала вече Simple Smile)))

Хубав маникюр, акцента печат или ваденка е?

Аз съм обратния вариант, не понасям разбелени цветове, преди години тествах едни пастели на Моделс Оун, много добре изглеждат на снимка, но на живо не си понасях ръцете с тях.....
http://nadtab.blogspot.bg/2012/02/some-models-own-pastel-colours.html

# 124
  • Варна
 Печат е от правоъгълните плочки на Борн. Ооооо тия цветове,които показваш са мечта  Laughing. Само дето на живо 100% няма да стоят така на моята ръка.  Laughing  Ти си като пещерата на Аладин такова чувство имам. Има ли опция да си снимаш лъжиците някой път  Embarassed.

# 125
  • София
Печат е от правоъгълните плочки на Борн. Ооооо тия цветове,които показваш са мечта  Laughing. Само дето на живо 100% няма да стоят така на моята ръка.  Laughing  Ти си като пещерата на Аладин такова чувство имам. Има ли опция да си снимаш лъжиците някой път  Embarassed.

Всеки луд с номера.... при мен е цяла програма.... добре, че ми мина лаковия, колекционерски период  Mr. Green

Ако ми дойде музата, ще снимам геловите лъжици, за лаковите, няма шанс, много са  ooooh!

# 126
Аз сега съм с ментовия пастелен на Лечат, в повече ми идва, определено предпочитам тъмни цветове.

# 127
  • София
Свалих гела с белещия се топ на Алесандро, почти няма разлика с този на Есенс при сваляне, на места ми се отлющи горния слой на нокътя, не ми хареса.... добре, на цяла люспа падна само на нокътя, на който бях нанесла слой обикновена основа под него, но пък този вариант не знам колко ще е траен, аз го направих на поправен нокът, в средата на седмицата си бях срязала с нож част от гела.

Ето и днешния гел, за първи път пробвах водни ваденки, много лесно се действа с тях, по-чисто и бързо и от печатите.

Гела нанесох на обикновена основа и след това отново белещата на Алесандро, дано по-лесно да се махне  Mr. Green

# 128
Изглежда като професионално изпълнение!

# 129
Аз пък с ваденки хич не успявам. Едно, че ми е широка плочката и второ, че ми се разпадат в ръцете  Crazy

# 130
  • София
Изглежда като професионално изпълнение!

Благодаря, пълен любител съм, но направя ли се сама повече ми харесва, отколкото в салон.... само с френския не се оправям  Sad

Аз пък с ваденки хич не успявам. Едно, че ми е широка плочката и второ, че ми се разпадат в ръцете  Crazy

Защо? Супер лесно става, а ваденката е правоъгълна, изрязваш колкото ти трябва.

Изрязах ваденка с размера на нокътя, оставих я върху мокро памуче и след това с приплъзване я махнах от картона и сложих върху нокътя. Само първата не ми стана, залепих далече от живеца, добре че е на гел, изтрих я със спирт и наново. С втората вече беше лесно. Използвах тези.
https://www.aliexpress.com/item/BORN-PRETTY-Nail-Art-Water-Decal … 957d-1205d653f150

# 131
Явно аз толкова си мога  Grinning

# 132
  • София
Явно аз толкова си мога  Grinning

Може да не си попаднала на правилната техника, аз се водих по това клипче.
https://www.youtube.com/watch?v=EUcFkEFKFcI

# 133
Благодаря, ще пробвам пак някой ден  bouquet

# 134
  • Down south
Дейлили, не са никак много 2 минути предвид, 4е в тяхната си лампа, която е ЛЕД! Шилак се пе4е минута. Пробвай, нямаш кой знае какво за губене. В изстребителя поне се побират 2 ръце наведнъж. Аз съм на принципа, 4е е по-добре да лакирам по-дълго и внимателно, да правя по-тънки слоеве и да пека двойно отколкото да поправям. Сама писа какъв кеф са поправките  Mr. Green.
Речено- сторено!
Направих маникюр с новия топ, който някой препоръча. За първи път "пека" толкова  Crazy всеки пласт по минута, а топа- цели 2.
База Bluesky лак и топ CND
Да видим каква ще бъде издръжливостта.

Общи условия

Активация на акаунт