Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 196
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Като звънях на контактите, посочени в сайта им, ми казаха, че за единични бройки цената е 50лв. Не знам каква ще е, ако се поръча цяла колекция или ако се направи по-голяма поръчка.

Живи и здрави да се снабдя с всичко необходимо, ще пиша и за тях повече.
А относно другите ми питания - марки, необходими продукти и т.н.? Какво ще препоръчате?
Твърдо ли да си купя като за начало лампата, показана в предния пост от Али, която ще е намалена, или?? В смисъл - достатъчно добра ли е за старт?

# 106
Благодаря за линка, но ми се струват много скъпи. А и аз предпочитам по-малки разфасовки. Така мога да имам повече цветове  Mr. Green

# 107
За кои лакове се говореше, че могат да се намерят в Хърватия? И къде там  Grinning

# 108
  • София
За кои лакове се говореше, че могат да се намерят в Хърватия? И къде там  Grinning
Депенд, има ги в ДМ или в тяхната алтернатива на ДМ, не помня вече.

# 109
Благодаря Над, ще се опитам да се снабдя  Grinning

# 110
  • Paris, France
Дейлили, не са никак много 2 минути предвид, 4е в тяхната си лампа, която е ЛЕД! Шилак се пе4е минута. Пробвай, нямаш кой знае какво за губене. В изстребителя поне се побират 2 ръце наведнъж. Аз съм на принципа, 4е е по-добре да лакирам по-дълго и внимателно, да правя по-тънки слоеве и да пека двойно отколкото да поправям. Сама писа какъв кеф са поправките  Mr. Green.

Мина, имам Есенс от Лили, но не я препоръ4вам заради трудното лакиране и още по-трудно сваляне а и не седи на нематирани нокти. Доволна съм от Алесандро от Сефора, от базата на ТПЛО и от тази от али:

https://www.aliexpress.com/item/2-in-1-Top-Foundation-Base-Coat- … a016-afaabea696bd

която е като базата на тпло, но в по-малка опаковка. Блускай имат белеща се база, която една приятелка ми нахвали, но не се доставят евтино до Франция. На Депенд 4ета, 4е е хубава и някой я беше хвалил в предишната тема. Депенд и Стриплак Алесандро имат масло за сваляне, което не съм пробвала, защото лесно свалям и без него. Държат ми колкото другите бази и даже май по-дълго и ги свалям лесно. Успех!

Adorabella, Luxio не е лош, но цената е потресаваща  #Crazy. Бях си купила тук от изложение 2 лака на Луксио а моя приятелка си купи системата им без лампата. Лаковете са хубави и пигментирани като Ку4ио или НДЕД, издържат колкото тях и се махат горе-долу по подобен на4ин. Оба4е Ку4ио и ндед са по 6-15 лева! На Луксио и двата ми лака се сгъстиха бързо и като се обадих ми казаха, 4е срокът им бил 18 месеца. Разредих ги, ама..... И съм ги купувала за по 24лв лака а не за 50 и това преди 3 години а сега марки бол. Топът не е лъскав. Изпи4ат се в ув лампа за 30 лева без проблем  Mr. Green. Те са стара серия и ве4е има по-добро. Лампата от линка в али никой още не я е пробвал, но по описание е по-хубава от нашите, от които сме доволни а при този продава4 вси4ко е ок. Вземи си една белеща се база, един хубав топ без лепкав слой, спирт, дървени пръ4ки и лакове от където искаш. Ако искаш разтворими, вземи Гелиш или Опи Гелколор или шилак база и топ. Те поне са сигурни и много хора ги ползуват. Аз пове4е не бих ги купила, де. Загледай и Коди за цветове! Тук, а и във френския ми форум доста ги хвалят.

# 111
  • София
Дойдоха ми гелчетата на Елит99, пробвах на лъжици, изпекоха се добре, дори с малката 4,5W лампа, цветовете също ми харесват, чудя се с какво могат да ми навредят на ноктите.... тук доста се оплакаха от алергии към тях newsm78

Цветовете са разкошни, тези дни ще снимам лъжиците да покажа  Laughing

# 112
  • Paris, France
Дойдоха ми гелчетата на Елит99, пробвах на лъжици, изпекоха се добре, дори с малката 4,5W лампа, цветовете също ми харесват, чудя се с какво могат да ми навредят на ноктите.... тук доста се оплакаха от алергии към тях newsm78

Цветовете са разкошни, тези дни ще снимам лъжиците да покажа  Laughing

Това отмъщение задето подкокоросах за лампата ли е  hahaha? Давай линк да поръ4ваме гел4етата тогава! Ама по-4евръсто, 4е знаеш, 4е не идват моментали4ески.

За алергии - не лакирам никога ако има порязано или скъсани кожи4ки. Оправям кожи поне 2-3 дни преди поставяне на гел, ако се докосне кожа, махам веднага с 4етка, тънки слоеве да не докосва кожа като се разте4е, пека пове4ко и веднага. Най-мощни алерги4ни реакции се полу4ават при директен досег с жива и особено наранена кожа.

# 113
Nad, Nevena, благодаря ви много за препоръките за peel off лак. Ще поръчам този от али, че може да пристигне по-бързо отколкото да отида до Сефора Simple Smile Каква е цената на Алесандро(и освен в дъ мол има ли другадр Сефора?) ?
Благодаря ви отново, момичета, супер сте

# 114
От известно време чета за проба върху лъжици, моля обяснете на кратко каква е целта, че ми стана интересно.

# 115
  • София
От известно време чета за проба върху лъжици, моля обяснете на кратко каква е целта, че ми стана интересно.

Всички гелове/лакове които имам нанасям на лъжица, така като искам да се лакирам, по-лесно си избирам цвят/дизайн.

Ето снимка от нет-а как изглежда.

Това отмъщение задето подкокоросах за лампата ли е  hahaha? Давай линк да поръ4ваме гел4етата тогава! Ама по-4евръсто, 4е знаеш, 4е не идват моментали4ески.

За алергии - не лакирам никога ако има порязано или скъсани кожи4ки. Оправям кожи поне 2-3 дни преди поставяне на гел, ако се докосне кожа, махам веднага с 4етка, тънки слоеве да не докосва кожа като се разте4е, пека пове4ко и веднага. Най-мощни алерги4ни реакции се полу4ават при директен досег с жива и особено наранена кожа.

От Английския е-бей ги купих. Ето линк:
http://www.ebay.co.uk/sch/Gel-Polish/178961/i.html?_sop=1&LH … p;rt=nc&_udlo

Кожи не режа, като лакирам, не цапам кутикулата, ще пиша/снимам, ако ги сложа на нокът  Mr. Green

# 116
Уф, тези лъжици били специални, аз си помислих за бели еднократни лъжички за сладолед примерно  Crazy

# 117
аз си купувам от магазините за 1 лв/Марсел в нашия град.

# 118
  • Варна
Уф...Над 15мл. тия нямат свършване  Laughing. Аз едни китайци на Венелиса съм набухала в кошницата в Али. Лятна колекция  Laughing.
https://fr.aliexpress.com/item/61508-VENALISA-New-Arrival-Nail-P … 999999.296.603m3I
 Видях ги повечето на живо при позната и съм очарована. От алергии не ме е страх. В общи линии гел-а не контактува даже с ноктите,а да се цапам се отучих благодарение точно на гел-лаковете.

Да кажа сега за Коди. Свалих го без особени трудности. В смисъл бях подготвена за трудно сваляне де та сериозно запилих топ-а,после щипките с ацетона от Джъмбо и всичко си се махна нормално. Честно казано с Блускай и по-голям зор съм виждала. Налагало се е да накисвам повторно. Факт е обаче,че за пръв път свалям гел лак без никакви поражения. Е тук там имаше чукнато по върховете,но не и забелено на самата плочка. Можеше да ги понося още някой ден,но много пораснаха и стана грозно,а и утре вечер съм на РД та ще трябва да се сконтосам  Laughing

Та..с две думи ако някой има проблемни нокти не държащи гел лак Коди е решението. Ще експериментирам...Мисля утре да сложа само фришер, а ултрабонда само по връхчетата и на милиметър от плочката навътре по начина на Невена.

# 119
Венелиса са супер, и гел лаковете, и топа без лепкав!

Общи условия

Активация на акаунт