Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 343
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
 Камалия писах си във фейса с рускините от Коди и те ме посъветваха да не си вземам праймер,а фрешер. Дехидратира и обезмаслява като в същото време не е толкова пагубен за нокътя колкото киселинния. Ноктите ми не винаги са били здрави. Имах период,в който се цепеха и се чупеха ужасно и затова се притеснявам от кеселинни препарати. Освен това кожата ми е чувствителна към силни химикали. Бях си докарала дерматит от препарат за стъкла  #Cussing out.

# 451
Благодаря ти много!

# 452
И аз благодаря

# 453
Здравейте, мисля да си купя лампа и се чудя между тези двете:
Тази малката е 9w, а другата 36. И за двете пише, че изпичат за 30-60сек, тогава каква е разликата в тези вата, те за какво отговарят? По-добро изпичане или?   Simple Smile

# 454
Аз имам втората и си направих успешно първия гел лаk - нямам забележkи. Може би недостатъk е, че печеш палеца отделно, няkой пеkат двата палеца, но аз първо правя едната ръkа и след това другата. Пеkа, доkато спре да свети (оkоло 1-2 минути). Еми, за 3,7$ няма kаkво повече да желая.

# 455
  • Варна
 Мацка върни две три страници назад. Обсъждали сме много модели на първата лампа и продавача. Категорично няма място за сравнение между двете лампи. Гел лака,за да е траен иска хубаво изпичане.
 Малката не доизпича ъгълчетата и въобще е тегава история. Освен това има лакове,които не се пекат въобще в нея. Има доста подробни постове на Невена на тема лампи-прочети ги ще са ти от полза.

# 456
Да, прочетох ви, но просто ми беше чудно каква толкова е разликата след като и за двете пише в описанието им,че изпичат за едно и също време. Сега вече ми е ясно, благодаря.  Simple Smile

# 457
Аз си бях взела втората и по-дебел пласт гел лак ми се набръчкване и не се изпичаше...

# 458
  • Варна
 Е сега то и на бисквити "Катеричка" пише катеричка,ама не изскачат катерици от кутията  Joy.
 Ще кажа само,че имам  първия модел,но 24В. По съвет на Невена пека база и цвят по 2мин.,топа 3мин. И всичко е изпечено и бетонирано. Това с 30-те сек. е мит освен ако не говорим за някаква космическа технология.

# 459
Аз си взех 48 вчера, днес ще я пробвам

# 460
Момичета, предстои ми за пръв път да си купя лампа за печене на гел лак и след изчитане на по-преднта тема и инфо из нета, се спрях на тези модели:
uv-за-домашна-и-професионална-употреба
http://www.nail-bg.com/shop/43/desc/uv-36w-lampa-za-vsichki-gel- … e-i-noktoplastika
http://www.nail-bg.com/shop/1056/desc/lampa-za-manikjur-uv-led-2 … -model-sunny-tp91
https://m.bazar.bg/обява-14170984/36w-комбинирана-uv-led-лампа-диамант-с-троен-таймер-led-uv-за-домашна-и-професионална-употреба
www.nail-bg.com/shop/44/desc/uv-36w-lampa-za-gel-lak-i-noktoplastika
Моля ви за съвети! Simple Smile

# 461
  • FR
Аз пекох първия ми лак по 30 секунди на SUN3 и се изпече добре newsm78 Издържа 10 дена и го махнах, защото стикера започна да се бели.

Аз пак имам проблем с втория ми опит за лакиране. Реших да пробвам да залепя това фолио http://s.aliexpress.com/mMz6jyA7  с ето това лепило http://s.aliexpress.com/MNZjIjm6
Сложих база, цвят, лепило, изчаках 1мин, както пишеше, залепих филиото. Опънах много добре върху нокъта, търках, изглаждах, изчаках да позасъхне. Накрая като махна найлончето се оказва, че не се отпечатва всичко. Къде бъркам или фолиото и лепилото не са добри? Между другото имам и друго фолио, което е доста по-тънко от това, но още не съм го пробвала. Може ли дебелината да създава този проблем? Иначе съм влюбена в цвета на лака Venalisa Heart Eyes
Скрит текст:

Пп Бихте ли препоръчали нещо за мазане на кожичките след лакирането, за да не растат, но да може да се поръча от Амазон.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 12:52 от renita

# 462
Не може ли без лепило, а направо върху лепкавия слой на гел лака? Като основата ако е черна би било по-добре според мен.
Кой номер е лака? И аз чакам едно жълто, но още го няма

# 463
  • FR
Пробвах върху лепкавия слой, но изобщо не успя да се залепи фолиото. Иначе цвета не трябва да е от значение в случая, защото фолиото е плътно и ако всичко се отпечата цвета няма да се вижда. В момента ако беше черно, щяха да се виждат черни точки на мястото, където липсва фолиото Sad Цвета е 915 и е нещо като млечно бежово, не знам как да го опиша, но не е жълто. Дойде и 937, което е млечно жълто, но не съм пробвала още. Някой беше пуснал снимка на жълтото по-назад в темата и много ми хареса.

# 464
  • София
Снощи направих първия си гел лак. Използвах база, топ и цвят на Elite99, защото още съм в очакване на базата и топа на OPI от ebay, а нямах никакво търпение.
Моята лампа е като първата, която е показала Alenaa00 и си изпече перфектно всичко на 30 секунди.

Тъй като в момента ноктите ми са изрязани до дъно, запечатването на свободния край се оказа кауза пердута. Мазах, бърсах, мазах, бърсах и накрая го оставих незапечатан. При следващо лакиране се надявам да имам повече дължина и да ми се получи.

Крайният резултат доста ми хареса, ще видим колко ще е траен.

Общи условия

Активация на акаунт