Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 343
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
 Ама така няма да се разберем  Laughing. Поствайте снимки де много сте лоши  Joy. Снощи мрънках,че нямам време да сменя лака и днес не идържах  Embarassed.
Скрит текст:
розовото всъщност е сьомга  Laughing ама телефона го изкарва кюлотено-ужас  Joy.  Маслото е на Евелин това кайсиевото. Лъщя като тиган на месечина,ама се клепам яко иначе кожичките ми се скапват.

# 466
  • София
Мен с тези никакви нокти направо ме е срам да покажа снимка. Още повече, че и никаква декорация няма, само един гол червен лак. Надявам се да задобрея с времето. Напоръчах десетина цвята и ваденки, та като пристигнат ще има да си играя вкъщи колкото искам  Laughing

Скрит текст:

# 467
  • Варна
 Че какво им е на ноктетата ти  Laughing супер са си. Поне имаш страхотна плочка,а и цветът е суперски.

# 468
  • Down south
@ Адри́,
хубав цвят, според моят скромен опит, си се справила добре.

Декорациите никак не са задължителни, още повече на повече от един нокът  Crazy Сякаш крещят, та чак ушите ти ще проглушат, без да изключвам "избождането" на очите  #Crazy

# 469
  • София
Аз декорации по принцип не обичам, но когато са само на безименния и не са в повече от 1-2 цвята могат да са много нежни. Ще експериментирам със сигурност и с нещо такова.

# 470
  • Down south
Аз декорации по принцип не обичам, но когато са само на безименния и не са в повече от 1-2 цвята могат да са много нежни.
+ 1.
 Само на пръста с пръстен и един цвят, останалото, за мен, е кич.

# 471
  • София
Аз декорации по принцип не обичам, но когато са само на безименния и не са в повече от 1-2 цвята могат да са много нежни.
+ 1.
 Само на пръста с пръстен и един цвят, останалото, за мен, е кич.

Аз пък си харесвам разноцветните ваденки, когато са на един нокът. Другото което ми харесва е омбре от светло към тъмно.
http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.20477472

# 472
  • Down south
Всеки е свободен да упражнява вкуса си върху себе си и ноктите си.
Това, че за мен много неща са кичозни, не значи че притежателките им не се харесват в съответния си вид.

# 473
Здравейте момичета, от известно време се ровя из тези гел лакове, чудя се какво да избера ... попаднах на една марка JS JESSIE. ИМАТЕ  ли отзиви за нея.  Благодаря предварително Simple Smile

# 474
Един добре направен и поддържан маникюр привлича винаги погледа, независимо с или без декорации. Но за мен (когато имам време естествено), декорациите са задължителни. Това е единствения акцент който си позволявам да "вади" очи. Не се гримирам, косата ми е скучно кестенява, отдавна не съм тийн, а и като майка на две деца, дрехите ми са семпли, нямам татуировки, нося много нежни и почти незабележими бижута. Слагаш разноцветния лак и излизаш, дали някой (някоя жена) ще ти го загледа или не, не е от голямо значение. Писва ти, махаш. На другия ден си с цвят нюд и така, в зависимост от настроението. Sunglasses

# 475
  • Варна
 Над твоите нокти винаги са супер стилни  bouquet

# 476
  • София
Над твоите нокти винаги са супер стилни  bouquet

Благодаря  bouquet bouquet bouquet

Най-много харесвам френски, но успявам да го направя само на краката Sad

# 477
  • на брега на морето
И аз съм така(с естествена кестенява коса, без татуировки, грим и т.н.) и мисля като МаriyaS. В момента съм 4 различни цвята по ноктите си-3 светло сини, 3 термо-светлосин-тюркоазено, 1 пръст бял, и 2 тъмнорозово, отделно цяла ваденка на малък пръст и 4 малки стикера-мече на безименен, сърце на среден, на др. ръка -целувка на безимен, корона на среден. Може да е кич за някой, на мен си ми харесва. Някой път и аз съм едноцветна и без стикери или само 1, ама напоследък -рядко. Laughing

# 478
За лампите да споделя. Имам най- разпространената купена от БГ за 20 лв- Линкът е примерен, за да се ориантирате, за модела. Аз моята я взех от OLX , че нямах тъпрепние да пробвам и не ми се чакаша от алито,  а и не ми се даваха много пари като за начало.
http://alba-neocolor.com/%D0%9F%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D … B5-UV-S%D0%A2-818

После си взех две от тези крушки
http://alba-neocolor.com/%D0%9F%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D … B5-UV-S%D0%A2-818

И се получи чудесен ваиант- бюджетен, с добра мощност и ми върши супер работа
Сега обмислям да взема още 2 крушки лед и да стане още по -добра. Но и така ми върши чудесна работа. Та всички, които имат от старите лампи, може за сравнително скромна сума, да ги ъпгрейтнете. Надявам се да съм била полезна

# 479
За лампите да споделя. Имам най- разпространената купена от БГ за 20 лв- Линкът е примерен, за да се ориантирате, за модела. Аз моята я взех от OLX , че нямах тъпрепние да пробвам и не ми се чакаша от алито,  а и не ми се даваха много пари като за начало.

После си взех две от тези крушки

И се получи чудесен ваиант- бюджетен, с добра мощност и ми върши супер работа
Сега обмислям да взема още 2 крушки лед и да стане още по -добра. Но и така ми върши чудесна работа. Та всички, които имат от старите лампи, може за сравнително скромна сума, да ги ъпгрейтнете. Надявам се да съм била полезна
Аз имам същата, но е време да й сменям крушките, а и не ми се чака по 2мин да изпича, затова мислех да си купя нова, която да е лед.
Може ли да дадеш нов линк за крушките, защото ми се отваря същото като първия, ако не те затруднява  Hug

Общи условия

Активация на акаунт