Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 267
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
И аз от този поръчах и чаках 2 месеца. Вече забравих това, защото и аз съм изключително доволна и като издръжливост, и като сваляне. Ноктите ми изобщо не се повредиха.

# 586
  • София
А кога сте поръчвали? Дали сега са направили някакъв склад по-близо или просто някакъв безумен късмет съм извадила  Shocked Дано не чакам два месеца за другата поръчка  Confused

# 587
Здравейте момичета, аз след като окончателно реших, че ще опитам сама да се правя, си поръчах доста неща от алиекспрес. Направих поръчката на 26.04, а първите няколко неща дойдоха на 05.05, не очаквах толкова бързо, но пък за всичко останало не мисля, че ще дойде скоро.

# 588
Моите ги поръчах средата на февруари и дойдоха средата на април. Говоря за гел лаковете от този продавач. Иначе са ми идвали неща и за 10 дни.

# 589
  • Варна
 Много е относително това с доставката. Например Азур съм поръчвала два пъти и двата пъти дойдоха по за 2 седмици. Опи сцепиха рекорда с 11 дни доставка. Едни ЦНД обаче ги чаках 4 месеца. Не ги чаках де пуснах диспут,върнаха ми парите и след още два месеца дойдоха.  До тук обаче като качество Венелиса бият всички китайци,които имам. Всъщност от известните марки само Елит не съм пробвала.

# 590
  • на брега на морето
Пърпъл спринг, добре дошла! И аз съм отскоро тук, но темичката е много приятна! bouquet А кой е лакът/лаковете от предпоследната снимка - на малкия пръст и показалеца?

# 591
Лаковете на M&V също са супер покривни!

# 592
Момичета, чудя се дали да взема едни пясъчни лакове. Чудя се обаче с какъв топ се правят, за да си стоят грапави? Някой има ли идея?

# 593
Каква е разликата между тази лампа
https://ru.aliexpress.com/item/UV-LED-Lamp-Nail-SUN2-48W-Nail-Dr … 27701432754086851
и онази смарт 2, която всички си купихте?

# 594
Моля ви много някой да изкаже мнение зa лакове Jessica Grinning

# 595
Пърпъл спринг, добре дошла! И аз съм отскоро тук, но темичката е много приятна! bouquet А кой е лакът/лаковете от предпоследната снимка - на малкия пръст и показалеца?
Здравей Simple Smile Ами то не е лак, отдолу имам основа бял Кани ползвах и отгоре хексагон виолетов и брукат и запечатани с гел, че най-лесно ми се получава и издържа месец без да мръдне  Laughing
Иначе за пясъчен лак някой спомена, тук в моя град  една жена до нас зарежда неща за грим и маникюр и тя има всякакви такива принадлежности за маникюр, сега ще потърся имаше фейсбук страница да я копирам тук, мисля че имаше такъв пясъчен пигмент  Wink
 https://www.facebook.com/Nails-Art-Cosmetic-450741605016347/

# 596
Благодаря за линка 😊

# 597
Аз споменах пясъчен лак, но ме интересува с какъв топ се ползва и как. С пигмент знам как става, но искам да купя лак.

# 598
Аз споменах пясъчен лак, но ме интересува с какъв топ се ползва и как. С пигмент знам как става, но искам да купя лак.
Аз не знаех, че имало и лак такъв  Laughing и на мен ми стана интересно сега  Simple Smile
Погледнах ги, в продавалник има доста видове, ама не знам дали са читави, пише, че се ползват с основа и топ като обикновен гел лак.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 13:30 от purple_spring

# 599
  • София
Обикновените пясъчни лакове се плзват без топ. Дали не важи същото и за геловете? Много обичам пясъчния ефект. Къде ги гледате, може ли някое линке на ЛС?  Blush

Аз не издържах и разкарах френския, за да пробвам едн от новодощлите лакове - термохамелеон на Елит пак.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт