Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 278
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Здравейтее,искам да попитам какво мислите за тази печка? https://www.olx.bg/i2/ad/kombinirana-uv-led-lampa-36-w-profesion … Bmethod%5D=answer тъй като вече си я поръчах и се надявам да не съжалявам..извинявам се ако сте я обсъждали но има мноого теми а съм изчела само тази и не видях нищо за нея;д и понеже съм нова тук и досега никога не съм си правила ноктите сама имам няколко въпроса към вас.. как успявате да се лакирате толкова перфектно смисъл как не излизате от вън когато се лакирате,аз толкова се цапондря,че не е истина.. като изляза как да го махна ако е гел Grinning също така как се научихте да си оформяте ноктите,аз толкова криво и грозно ги оправямм.. странно и глупаво ще ви се стори вероятно,но съм на 18 и наистина имам голямо желание да се занимавам с нокти и да се науча като вас,затова ви задавам такива въпроси,понеже все ощее нямам много понятие от тези неща въпреки,че си поръчах печката
П.С и още едно въпросче,какво мислите за Jessie?

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 18:45 от Peettqq

# 571
Аз имам лакове специално за печати и с белия цвят нищо не става, мислих даже, че е от печата, накрая извадих едни стари обикновени лакове и с белия стана, с гелови бои не съм пробвала, ама ми казаха, че не ставало, но другия път ще пробвам   Laughing

# 572
Довечера ще кача снимки, че през телефона не мога. Ако някой има зор да ми драсне фейса си да му ги пратя там. Геловите бои на Елит са с лепкав слой- за отливки с фолиа и неонови пигменти. На Коди са без лепкав слой, за метални пигменти.  Съответно могат да се правят интересни декорации- примерно печат с Гелова боя без лепкав и втрит пигмент само в нея. От рускините го видях разбира се.

# 573
Принцесата. Ще взема да ге поканя на едно кафе. Да се правим маникюри и да си пафкаме електронни цигари. А и чувството ти за хумор ми допада, та ще е и весело Simple Smile
По темата- много обичам да ви гледам маникюрите. Страхотни идеи събирам. Скоро ще се престраша и моите снимки да пусна. Но още съм начинаеща и правя по прости маникюрчета Simple Smile

# 574
  • Варна
 Мираба в Младост съм до комина  Joy у модерното предградие "Ориндж хилс" Какво му е хилс на тая лудница не знам ама  Joy Joy. Та само казваш и организираме кафе на тема електрички и маникюр  Joy Joy Joy

Не издържах  Laughing влече ме циганията и това си е Laughing. Някак си не мога да си гледам ръцете със стилен едноцветен маникюр. Печата е с флормар фул колор,а основата му е разкошен крем с лек глитър 949 от новите.

Скарах се с китаеца за жълтото  #Cussing out. Изнуди ме да пусна още една поръчка за да си поруча жълтото.

# 575
Peettqq не бързай докато се лакираш, избутай хубаво кожичките навътре и пробвай със щипка за пране да хванеш отстрани пръста си, така че да събере надолу страничната ти кожа и нокътя да остане оголен (ще потърся снимка и ако намеря ще кача, защото съм далеч от София и нямам щипки под ръкаа да покажа). Така ще ти е по-лесно да свикнеш и да не се омазваш толкова. Но дори и да намацаш някъде, преди да си изпекла лака, ще обереш с пиличка или избутвача за кожички.
prinzesata "циганийката" ти ми харесва. А кремавото е доста добро попадение.

# 576
  • Варна
 Ох всички цветове ми харесват ама няма как да се намацам с всичките  Joy. Ще минат месеци докато ги пробвам  Cry. Следващият със сигурност ще е турско синьото. Не знам от колко време си мечтая за такъв плътен син цвят.

# 577
Първи ред бяла гелова боя на Елит и върху нея неонови пигмнти.
Втори ред черна боя на Коди без лепкав слой и втрити пигменти- сребърно огледало и Северно сияние. Най-долу в дясно също.
Скрит текст:

# 578
Камалия, сега ще се зарина и с гелови бои  Laughing вие с какво си почиствате после четките от гела, ако нямате специална течност ? 

# 579
  • here, there, everywhere

Виатнамските пощи най-накрая дойдоха  Laughing. Обаче са 9 от 10 мам......им китайска точно млечно жълтото 938 липсва. След обед ще ги пробвам и ще покажа. Цветовете са зверски плътни и са това,което е като цвят на шишенцето.
[/quote]
Тези не ги знам. Може ли линк че да разгледам?
Скоро ако не ме изхвърлят от нас барбар с лаковете...

# 580
  • Варна
https://ru.aliexpress.com/item/61508-Venalisa-Newest-60-Pure-Gli … 010608.0.0.c0AqFK

Ето линк към венелиса. Магазина е на Кани,но за съжаление продуктите на кани не ги доставят в БГ-идея си нямам защо.

# 581
Оставят се с гела

# 582
  • София
Някой по-назад пита за колко време пристигат китайчетата. Поръчах от два различни продавача в Али и едната пратка пристигна на петия ден  Shocked За другата още дори не са ми дали реален тракинг номер.
Бързаците са от този магазин - http://s.aliexpress.com/B36Jz6jI
На пакета пишеше, че идва от UK. Онзи ден направих още една по-голяма поръчка пак от същия продавач. Ще видим тя кога ще дойде.

# 583
Точно от този магазин чаках 2 месеца лаковете. Но съм доволна от качествато.

# 584
Аз чакам едни Веналиса от 5-ти март..

Общи условия

Активация на акаунт